- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.955
- Konu Sahibi Birtekefem
ama kadina da seni seviyorum diyor affediliyor her seferinde.Karısı artık dikkatini çekmiyor ve yeni heyecanlar arıyor. Sanki kendi rio karnavalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama kadina da seni seviyorum diyor affediliyor her seferinde.Karısı artık dikkatini çekmiyor ve yeni heyecanlar arıyor. Sanki kendi rio karnavalı
Saygı çok önemlidir aradaki saygı bitmisse sevgi zaten biter sevgi saygidan dogar. Neden bosanamadigini bilemem belki sebeolerini acik acik yazamiyosun belki cocuklarin var yada maddi imkanin yoktur arkanda desteklicek bi ailen yoktur sebep cok ama buna verile bilicek bir tavsiyede yok inan senin sinavin belkide. Hepimiz biseylerden sinaniyoruz. Bosanamiyorsan dua etOlayı şöyle düşünün, hani size daha basit gibi geliyor ya telefonda olan flört. , evde sizinle vakit geçirmeyi yüzünü bile görmediği bir kadınla telefonda fingirdeşmeye tercih ediyor eşiniz. Yani yüzyüze hiçbirşey paylaşmadığı bir kadına sizi tercih ediyor. Kaldı ki telefonla flörtün amacı kadını ikna edip işi yüzyüzeye çevirmektir. Siz yakaladınız ve kocanız kadınla yatamadı diye daha az mı aldatılmış oluyorsunuz. Bakın ister affedin , ister etmeyin, ister boşanın ister boşanmayın ama olayı normalleştirip her erkek yapıyora getirmeyin. Benim annem kısmi felç birçok ihtiyacını babam bakıyor ona rağmen annemi kullanarak kendisine asılan kadını rezil edebilecek kadar ahlak sahibi mesela, kaldi ki annemle babam görücü usulü evlenmiş ben kendimi bildim bileli sürekli atışır dururlar, ama babamın tek dediği ben allahtan korkarım, erkeğinde namusu var olmuştu. Siz olayı her erkek yapara getirip normal görmeye başladığınızda eşiniz sizi her aldattığında ki bir defa yapan hep yapar, adma söyleyecek tek lafınız olmaz.
Hepinize teşekkür ederim almak istediğim cevabı fazlasıyla aldım benim içim soğudu bundan sonra hiç birşey umrumda değilAdam arsizligi yuzsuzlugu ele almis ayol,yakalaninca seni seviyorum diyor. Pisman olmaz o adam. Bosanamiyorsaniz da şikayet etmeden aynen hayatiniza devam edeceksiniz baska yolu yok. Kendinizi kandirmayin yok adam pesimi birakmiyor,yok aileler istemez ,yok sonra bosanacagim diye. Bosanmak zorunda degilsiniz,bu hayati seviyorsaniz bahane sunmayin etrafa karsi. Caninjzin istedigi gibi yasamakta ozgursunuz
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?Hepinize teşekkür ederim almak istediğim cevabı fazlasıyla aldım benim içim soğudu bundan sonra hiç birşey umrumda değil
Ben de aldatildim boşandım. Ne alaka normallestirmek? Normal degil tabiki de evet her erkek aldatır. Sevgili kocislerinin tekefonlarini kurcalasalar is yerlerinde dışarda fırsat kolladiklarini görseler kadınlar kabullenecek.Her erkek aldatır diyenler kendi düştükleri durumu normallestirmeye çalışanlardır.Karakter meselesidir aldatmak.Gercekyten pişman olan kişi de bir daha yapmaz.Benim size tavsiyem eğer devam edecekseniz bari süründürün ve sakın çocuk yapmaya kalkmayın. Eski konunuzda gördüm bırakın tedaviyi falan insanlar önce evliliğin ne olduğunu anlasınlar
Her erkek yapmıyor ama kadınlar olarak erkeğin elinin kiridir düşüncesini bırakmadığınız sürece evet o aldatır siz affedersiniz nasıl mideniz alıyor anlamıyorum, aldattığını kabul etmeniz için birinin üstündemi yakalamanız gerekiyor illa, verin eline ceketini defolup gitsin diğer kadınların yanına, biraz kendinize saygınız olsun lütfen ya.Yumuşatmıyorum aksine çıldıracak durumdayım ama herkes karşıma geçip her erkek yapıyor zaten diyor daha çok mahvoluyorum
Karısı her yakaladığında affediyorsa kafasında çıkan o yeni, sivri uzuvlardan şikayetçi değil demektir. Öyle kadın da ömür boyu aldatılmaya mahkumdur.Evli olan her erkek aldatırmı yada karısına her yakalandığında seni seviyorum bir daha olmayacak dediği halde niye aldatır sadece telefon arkadaşlığı sevgililiğinden bahsediyorum lütfen beni Bi aydınlatın
Tamam bu sizi mutlu ediyorsa tüm erkekler aldatır.Umarim bundan sonra aldatılacağınızı bile bile hayatınıza bir erkek almazsınız.Ben de aldatildim boşandım. Ne alaka normallestirmek? Normal degil tabiki de evet her erkek aldatır. Sevgili kocislerinin tekefonlarini kurcalasalar is yerlerinde dışarda fırsat kolladiklarini görseler kadınlar kabullenecek.
Erkek milleti heyecan arıyor. Fırsatı bulunca yaparlar.