Her erkek aldatır mı

Bunun çok sebebi var
Cinsel anlamda doymuyordur yahut doyumsuzdur, iletişimsizlik de olabilir,karaktersizlik,heyecan arıyordur,sevgi bitmiştir vsvsvs
Önemli olan bu mesela değil. Elbette ki bunu ve peşi sıra kendinizi sorgulamak zorundasınız.
Ama daha önemlisi su an ne adım atacağınız Reis???
Bence erkek milletine ne yaparsan yap ağzınla kuş tut yine yaranamazsin yine gider baskasina yalakalık yaparlar

Erkeği kadını yok maalesef. Şereflisi şerefsizi var insanın. Araştırmalara göre neredeyse eşitmiş aldatma oranı. Fark şu ki kadınlar saklamayı biliyorlar. Ve soruya yanıtım her erkek aldatmaz.

Hepsi aldatır mı bilmem ama kimse de benim eşim aldatmaz demesin . Güvenilen dağlara karlar yağAr o karın altında kalır “ benim eşim aldatmaz diyen kadın “. Onu bunu bilmem adlatmadığını sözle söyleyip de eşine ren geyiği boynuzu takan layık gören kesin vardır . Hatta bir yerlerden gizli gizli de takip ediyordur .

Normalleştiren ben değilim etrafımdakiler sanki ben hata yapıyormuşum gibi konuşuluyor
Hep öyle insanlar olur hayatında önemli olan senin ne istediğin bende nişanlımla çok sorun yaşadım bana el bile kaldırdı ama benim öz annem bile kalktı bende hata buldu. Takip etti annem beni suçladı kızdı annem beni suçladı vurdu beni suçladı ama bu annemin değil benim hayatımdı. Ona göre nişanlımdan ayrılmak büyük ayıp doğru olan kaderim buymuş deyip çekmekmiş aynı böyle dedi. İnsan bazen de kaderine razı olmalı nasibim bu demeli dedi. Ama o işler öyle olmuyor Allah göz vermiş yaşananları görüyoruz akıl fikir vermiş düşünüyoruz. E bi de kk yı vermiş aklımız yetmiyorsa buraya soruyoruz 😂 tüm bunlara rağmen bile bile ateşe yürümeye ne gerek var. Ama tabi maddi durumun var mi çocuk var mi eşinin geliri nasıl bunlar önemli. Belki boşanınca ailen destek olmayacak eşin çalışmıyorsa nafaka veremeyecek çocukta varsa zor günler yaşayacaksın kesin. Bunlar da hayatın gerçekleri ama devamlı seni aldatan bir adama yemek yapmak temizlik yapmak kıyafetlwrini yıkamak ütülemek temiz temiz giydirip o kadınlara yollamak ta hayatın gerçeği. Hangi gerçek seni daha az yıpratacaksa onu seç

Her erkek aldatmaz, hayatıma giren her erkek buna kocam da dahil aldattı. Ama hayır her erkek yapmaz. Genelde narsistik kisilik bozukluğuna sahip kişiler aldatır. Aynı anda karısını seviyormuş gibi yapanlardır bunlar. Dısardan herkesin sizi kusurlu görmesinin sebebi karşınızdaki insanın sizi ve cevrenizi cok iyi bir eşmiş gibi manipüle etmesinden kaynaklanıyor. Tek hatanız bağımlı bir karakteriniz olması, o da kendinizi iyileştirirseniz düzelir. Tek gerçek var kocanız asla düzelmeyecek, suçluluk duygusu ve empati olmadığı için de kolay yemin edip tekrarlıyor/tekrarlayacak. Kendisine ve iliskisine saygı duyan erkekler aldatmazlar bence..

Ben
Evli olan her erkek aldatırmı yada karısına her yakalandığında seni seviyorum bir daha olmayacak dediği halde niye aldatır sadece telefon arkadaşlığı sevgililiğinden bahsediyorum lütfen beni Bi aydınlatın
Ve her erkek aldatmaz her kadının aldatmayacagı gıbı. Sımdı bu adamın yetıstıgı ortamda onemlı erkegı aldatmasın normal kabul edildiği elının kırı gozuyle bakıldığı kadının ıkıncı sınıf oldugu bir ortamda buyuduyse aldatma olasılığı yüksek.

Benim exeşkişim aldatacak son erkek gibi gözüküyordu
Öyle ki ailesi beni şizofrenlikle suçladı
Kendimde şüpheye düşürdüler ama o iş öyle değildi
Her neyse. Boşanma avukatım demişti ki (kendisi de erkek) Erkeğin aldatmayını yok , aldatmayanı da ilk fırsatta yine aldatır

Bu karakter , şeref , onur ve yetiştirilme meselesi
-ALDATMA KARAKTER DEFOSUDUR -

Evli olan her erkek aldatırmı yada karısına her yakalandığında seni seviyorum bir daha olmayacak dediği halde niye aldatır sadece telefon arkadaşlığı sevgililiğinden bahsediyorum lütfen beni Bi aydınlatın
Bu erkek sizin eşiniz mi ?

Her erkek aldatmaz her kadinda sadik kalmaz aldatmaz diye birsey yok. Kisiye gore degisir kimini duygulari kimini mantigi yonlendirir. Bu tamamen kisiyle alakali karisindakine deger vermiyosa aldatir ama aslinda deger vermedigi en basta kendisidir bnce

Kocaniz aldattiysa ve affetmek istiyorsaniz affedin yani. Niyeyse bu aldatilmiş kadinlara gore "herkesin kocasi yapiyor, yapmayan bulamiyordur" bunu kilif uydurup kendini rahatlatma halleri var çogunda.

Hayir diyelim ki butun erkekler aldatiyor, herkes yapiyor diye affetmek normal olmuyor bana göre, butun erkekler yapiyor diye bunu kabul etmek zorunda da hissetmiyorum kendimi ben. Siz affediyorsaniz affedin ama illa da kilif aramayin yani.

E seni sevmiyorki önemsemiyor saygı duymuyor pişman olsa napıcan? Özür diler sen arkanı dönersin mesajını atacağı yere atar. Rest çekmediğin sürece saygı bekleme böyle affederek hep ezik kalacaksın

Ben fazla doğrucu olacağım sizi kırarsa üzgünüm ama birilerinin doğruyu söylemesi gerekiyor

Birincisi her erkek aldatmaz.
Ikincisi her erkek aldatır sen sabret diyen kişiler, siz boşanınca bir sorumluluk yüklenecekler, neden zahmete girsinler ki. Sizin o evde mutsuz olmanız onların umrunda değil. Yeter ki evinizde kalın ve kimsenin başına iş çıkarmayın.
3.sü ve en önemlisi ayrılamam, pesimi bırakmaz vs demeniz kendinizi kandırmaktan ibaret. Sizsiz yaşayamayacak olsaydı sizi aldatmazdı. Sizden ayrılmak ona ev işlerini yapan ve istediğinde sevişebileceği bir hizmetçiyi bırakmak gibi gelecek. Sadece bu yükleri yüklenmek istemiyor o kadar. Karın tokluğuna çalışıyorsun. Ve sana gelirsek sen ayrılacak kadar cesadetli değilsin korkuyorsun. Belki de her şeye rağmen seviyorsun. Sonuçta çok şey paylaştınız.

Seni suçlamıyorum sadece gözünü aç. Ve ayrılmayacaksan yatakları ayırma çünkü bu çok günah. Onun günahı kendine seninki sana.

Umarım mutlu olursun🌸

karisini seven bir insan fiziken veya sadece telefonda nasil baskasiyla konusabilir? o vakti esine degil de bir baskasina nasil harcar? imkan bulsa fiziken de aldatir.

X