- 22 Temmuz 2014
- 1.655
- 2.537
- 29
-
- Konu Sahibi benkahvecanavari
Üyenin konuda 3 mesajı var.
Şu mesajların hangisi size yol gösterici allah aşkına?
Hangisi neyin neden olduğunu açıklıyor, bir işe yarıyor, farklı bakış açısı sunuyor?
Erkeklere gömüp durmuş. Bu muydu istediğiniz? Öyleyse başından belirtseydiniz keşke.
Biz de insanlara vermiş olabileceğiniz mesajlar, çevrenizdeki had bilmez tiplerin varlığı üzerine sizi sorgulamaya itmeye çalışmasaydık boşuna.
Eved erkegler çok rerörerö
Kesinlikle erkekler çok rerörerö. Erkekler hadlerini bilsin. Her kadına "vajina" olarak bakmasın. Sevgilisi olan sevişen her kadının onlarla sevişeceğini düşünmesin. Türk erkeği ÇOĞUNLUKLA budur. Aksini iddia eden polyanna.Üyenin konuda 3 mesajı var.
Şu mesajların hangisi size yol gösterici allah aşkına?
Hangisi neyin neden olduğunu açıklıyor, bir işe yarıyor, farklı bakış açısı sunuyor?
Erkeklere gömüp durmuş. Bu muydu istediğiniz? Öyleyse başından belirtseydiniz keşke.
Biz de insanlara vermiş olabileceğiniz mesajlar, çevrenizdeki had bilmez tiplerin varlığı üzerine sizi sorgulamaya itmeye çalışmasaydık boşuna.
Eved erkegler çok rerörerö
Ben zaten yalan soyluyorsunuz diye dusunmuyorum. Sadece bazen bir durumun icindeyken disaridan nasil algilandiginizi veya hissedildiginizi anlayamayabiliyorsunuz. Ben burada yazdiklarinizi okuduktan sonra bu hissiyata kapildim mesela.Size yalan söylesem kimin umrunda, ya da bu kullanıcı adı üzerinden kim olduğumu vs bilmiyorsunuz, fakat ben burda herşeyi yüzde yüz doru ve samimi bir biçimde yazıyorum, ve öyle bir düşünce içinde değilim. Buna inanabilirsiniz.
Kesinlikle erkekler çok rerörerö. Erkekler hadlerini bilsin. Her kadına "vajina" olarak bakmasın. Sevgilisi olan sevişen her kadının onlarla sevişeceğini düşünmesin. Türk erkeği ÇOĞUNLUKLA budur. Aksini iddia eden polyanna.
Allam sevgilime zeval verme amin. İyi ki erkekler ve çükleri var. Gideyim de barzo sevgilimi öpeyim. Aynı evde yaşıyoruz sadece öpüşüyoruz yanlış anlaşılmasın. Umarım bu sözüm toplumun bütün algısını yıkar.Tövbe estağfurullah allahım yarabbim. Bence siz kadınlara kötü yaftalar yapıştırmaya daha çok meyillsiniz. Konu sahibinden ziyade siz, sizler.
Biraz da erkekleri eleştirin erkekçi hanımlarımız. Ya da ne yaparsanız yapın. Devam.
Ben zaten yalan soyluyorsunuz diye dusunmuyorum. Sadece bazen bir durumun icindeyken disaridan nasil algilandiginizi veya hissedildiginizi anlayamayabiliyorsunuz. Ben burada yazdiklarinizi okuduktan sonra bu hissiyata kapildim mesela.
Ben bakireyken cevremdeki arkadaslarim olmadigiki dusunuyordu. Esprilerden geyiklerden vs belliydi. Hic umursayip duzeltme geregi veya aciklama ihtiyaci duymadim mesela. O donemde bu sekilde yanasan bir adam olsa ona da "hayir ben bakireyim" falan diye aciklama yapmazdim. Sana ne derdim. Cunku ona ne. Sizin icin de oyle. Karsinizdaki adamlar sevgilinizle yasadiginiz icin oyle olmadiginizi dusunup bunu birakin acik acik sormayi ima bile etse ona ne. Seni ilgilendirmez deyip gecmeniz gerekirken bir de aciklama yapıyorsunuz. O yaptiginiz aciklama iste daha da yanlis anlasiliyor bence.
Allam sevgilime zeval verme amin. İyi ki erkekler ve çükleri var. Gideyim de barzo sevgilimi öpeyim. Aynı evde yaşıyoruz sadece öpüşüyoruz yanlış anlaşılmasın. Umarım bu sözüm toplumun bütün algısını yıkar.
Kadınların erkekler hakkında söylediklerini çok ciddiye almam. Kendisi tacize uğrayınca ortalığı ayağa kaldıran ama "tanıdığı" bir erkek başka kadını taciz edince kadına saldıran çok kadın gördüm. Onlara çok iyi erkekler denk gelmiştir eminim.
Kesinlikle erkekler çok rerörerö. Erkekler hadlerini bilsin. Her kadına "vajina" olarak bakmasın. Sevgilisi olan sevişen her kadının onlarla sevişeceğini düşünmesin. Türk erkeği ÇOĞUNLUKLA budur. Aksini iddia eden polyanna.
Genelleme yapacak kadar gözlemledim ve tanıdım. Türkiye'de büyüdüm. Bu benim görüşüm, kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum.Kaç yaşındasınız, kaç erkek tanıdınız da böyle bir genelleme yapıyorsunuz?
Konu sahibi de bilinçaltında sevişen kadının "or*spu" olduğunu düşünüyor. Ona ne diyorsunuz?Bu arada erkeklerin hakkımızda ne düşündüğü önemlidir. "Orospu" olduğumuzu düşünemezler. Bu leş ikiyüzlü ahlak anlayışı yüzünden hergün kadınlar ölüyor bu ülkede. Ne düşünürse düşünsün sen takma diye bir şey yok. Erkekler zararlı olabilir.
Bence yapılması gereken o erkeklere daha sert tepki vermek. Onlarla özel hiçbir şey konuşmamak. Sevişen kadının orospu olduğunu düşünene de haddini bildirmek. Başka ne yapılır bilmiyorum. Sadece kadını suçlayarak işin içinden çıkılmayacağı kesin.
Bu arada erkeklerin hakkımızda ne düşündüğü önemlidir. "Orospu" olduğumuzu düşünemezler. Bu leş ikiyüzlü ahlak anlayışı yüzünden hergün kadınlar ölüyor bu ülkede. Ne düşünürse düşünsün sen takma diye bir şey yok. Erkekler zararlı olabilir.
Bence yapılması gereken o erkeklere daha sert tepki vermek. Onlarla özel hiçbir şey konuşmamak. Sevişen kadının orospu olduğunu düşünene de haddini bildirmek. Başka ne yapılır bilmiyorum. Sadece kadını suçlayarak işin içinden çıkılmayacağı kesin.
Konu sahibi de bilinçaltında sevişen kadının "or*spu" olduğunu düşünüyor. Ona ne diyorsunuz?
Ben okuyorum siz okuduğunuzdan emin misiniz?Hay Allahım yarabbim ya
Mesajlarımı okuyun lütfen, çok rica ediyorum.
"İstediğiniz" erkekle flörtöz olabilirsiniz, yeşil ışık yakabilirsiniz, sevişebilirsiniz. Erkeklerin her şeyi yeşil ışık sanmaları kendi hadsizlikleri ki öyle sandıklarını bile düşünmüyorum. Onlar sadece her kadını deniyorlar. Işık yaksın, yakmasın, hayır desin demesin farketmez. Rica ederim.Öncelikle iyi ki varsınız, iyi ki yazdınız ne iyi ettiniz. Bir kişinin bile destek vermesi kendimi haklı hissetmem için büyük bir sebep. Evet erkekler tehlikeli ve ben onlara açık kapı bırakarak tehlikeyi kendime çağırmak istemiyorum, hiç istemedim. Bu yüzden kendilerine her zaman seviyeli bir biçimde bu tarz bir yaşam tarzım olmadığını söyleyerek umdukları şeyi bende bulamayacaklarını belirttim sadece. Bu benim suçlu, flörtöz ya da yeşik ışık yakan biri olarak gösteriyorsa göstersin ama karşısındaki kıza da bu özel soruları soracak hadleri de kendilerinde bulmasınlar bir zahmet. Bir üye yazmıştı konuma, şarap alıyorum diye beni basit bir kadın belledi konuşmayı ilerletmeye çalıştı diye, mesela o adamın ne haddineydi? Neyse, ben öğrenmem gereken tüüüm herşeyi öğrendim, gördüm. Yazan herkese binlerce kez teşekkür ediyorum. Bu konuda da yeni bir sayfa değil yeni bir defter açıyorum kendime. Direkt ağızlarının payını veririm artık.
"İstediğiniz" erkekle flörtöz olabilirsiniz, yeşil ışık yakabilirsiniz, sevişebilirsiniz. Erkeklerin her şeyi yeşil ışık sanmaları kendi hadsizlikleri ki öyle sandıklarını bile düşünmüyorum. Onlar sadece her kadını deniyorlar. Işık yaksın, yakmasın, hayır desin demesin farketmez. Rica ederim.
Genelleme yapacak kadar gözlemledim ve tanıdım. Türkiye'de büyüdüm. Bu benim görüşüm, kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum.