- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi benkahvecanavari
Ay evettt ben de işte kalırken sevgilim de bir arkadaş buluşmasında çok yorgundukBence siz de öyle düşünüyorsunuz. Yaşadığınız hayatla aklınızdaki düşünceler örtüşmediği sürece de böyle bocalarsınız. Yani isteyen istediğini düşünsün derim ben. Herkes iki sevgili aynı evin içinde olunca oo seks demiyor. Yakın arkadaşsa geyiğini yapar. Diğer üçüncü kişiler böyle sürekli seks seks seks namus diye düşünmüyor.
Bence siz de öyle düşünüyorsunuz. Yaşadığınız hayatla aklınızdaki düşünceler örtüşmediği sürece de böyle bocalarsınız. Yani isteyen istediğini düşünsün derim ben. Herkes iki sevgili aynı evin içinde olunca oo seks demiyor. Yakın arkadaşsa geyiğini yapar. Diğer üçüncü kişiler böyle sürekli seks seks seks namus diye düşünmüyor.
O bir erkektir diyorumerkek=cinsellik
Arkadaşın olsa bile bu muhabbeti illa ki yapıyorlarHepsinin pipisini kökünden kesesim var.
Değil.
Çünkü üniversitede bizim gibi çiftler de aynı evi paylaşıyorlardı, çok yakın arkadaş olmamıza rağmen asla neler yaşadığını sormazdık, bizi ilgilendirmez. Onlar da bize sormazdı. Zaten her çiftin illaki "Kesin seks yapıyordur" algısını da yıkmak istiyorum az çok. Bu kimseyi kirli, namussuz yapmaz, yapmamalı. Ortamda "Eee Üniversitede kiminle evde kalıyorsun?" diye sorulduğunda "Sevgilimle" diyorum, düşünceler hemen değişiyor. Ha bunu düşündürtmemek için yalan söylenmesi gerekiyorsa söylerim hiç problem yok.
İnsanların ne düşündüğü neden bu kadar önemli? Sevişiyorum ya da sevişmiyorum kime ne? Sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun ki? İnsanların algısını değiştirmek ne işine yarayacak? Bizler “aaa sevişmeden birlikte yaşayan çiftler de varmış, vay anasını” deyince ne kazanacaksın mesela?
Bir de insan sevişmeyecekse neden sevgilisiyle yaşar? Bu kısım benim kafamda oturmuyor mesela. Sevişmediğim bir erkekle neden aynı evi paylaşayım? Duşa girsem çıksam evde üzerimde havluyla gezemem, gece mini gecelikle yatamam. Son derece rahatsız bir durum bence. Bir sürü dezavantajı var. Ben zaten birbirini seven, aşık olan iki insanın aynı evin içinde birbirine dokunmadan yaşayabileceğine inanmıyorum. Ha bu cinsellik yaşamıyorum olayı bekaretimi koruyorum ise o ayrı mesele.
İnsanların düşüncelerine önem vermiyorum, sadece her kıza potansiyel bir orospu gözüyle bakılmasını doğru bulmuyorum
İki paragraf cevap vermişsiniz. İkisi birbirinden bağımsız. Gerçekten sorun kendi içinizde. Bunu çözseniz ve nerede kiminle ne konuşulur öğrenseniz problem çözülecek."Ben bakireyim en iyisiyim en namusluyum" diye gezmiyorum. Birine bekaretini kaybettiğinde ona "En değerli armağanımı" sunmuşum gibi davranıp talepkar da olamam zaten. Size de yazdım düşüncelerimi, neden yaşamadığımı.
İki paragraf cevap vermişsiniz. İkisi birbirinden bağımsız. Gerçekten sorun kendi içinizde. Bunu çözseniz ve nerede kiminle ne konuşulur öğrenseniz problem çözülecek.
Pis pis şeyler. Arımdan gizli sekmede açtım konuyu kocam görmesin diye. Her gece koynunda yattığım adam bana soramaz böyle şeyler. Edebiyle sevişsin!
Ama kocamla evlenmeden önce iki yıl aynı evde yaşasam ikinci gün sevişirdim kesin. Sonuçta eğilerek yerleri siliyorum falan, kıpraşır insan kıpraşmaması mümkün değil. İstikrarlı duruşunuzdan ötürü sizi tebrik ediyorum. Son hormon bükücü olacak tarihe adınız yazılabilir.
Kusurs bakmayın ama algıyı yıkmaya çalışmak da sma geliyor millet sevişiyor evet diye düşünse ne oluyor?
Ayıp mı sevişmek utanılacak şey mi?
Milletin ne düşündüğü bu kadar mı umrunuzda?
Sevişen bir kız olarak düşünülme size sizce ne kaybettırıyor?
Arınızı zedeleyecek ne var ki bu konuda? Namussuzluk mu yapmışım?
Şu anda da yaşamadığım için yargılanıyorum sanırsamEn iyisi ağzımı kapatıp susup oturayım ben. Bu konuda duygu ve düşüncelerimi sonsuza kadar kilide vurdum an itibariyle.
Haşa, namussuzluk olur mu hiç aynı evde iki yıl yaşayıp bekareti korumak. Asla değil. Ben utanıyorum öyle oral falan yazınca biri ondan ar ettim. Diyaloglarda tövbe haşa oral yazılmış ondan şaaptım.
Vallaha sosyal deneycilik oynayıp algı yıkıcam diye konfordan ödün vermeyi evet haksızca buluyorum birazBu mesajınızı görmemişim. Fakat bunların hepsine cevap verdim. Haksız çıkan ben oldum, çok garip.
Birbirine o kadar zıt şeyleri aynı mesajda yazıyorsun ki hangisine cevap vereceğimi bilemedim.İnsanların düşüncelerine önem vermiyorum, sadece her kıza potansiyel bir orospu gözüyle bakılmasını doğru bulmuyorum. Ha bunu yapan milyonlarca erkek var doğru hangi birini değiştireceğim yani, bana da o şekilde yaklaşan oldu, hayır dediğim halde hala ısrarla benden birşeyler koparmaya kadar gitti bu durum, laftan sözden anlayan insanlara lafım yok lakin kafa yapısı olarak uyuşmuyorsak da zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum. Kimseye birşey ispatlama derdinde değilim, zaten kısacık bir hayatımız var, buna harcayacağım zamanı başka şeylere harcıyorum, hiçbir şey de kazanmıyorum.
İkinci paragraf için cevap vereyim, herşey çokta güzeldi. Bir çok kızla aynı evde ve yurtta yaşadım hiçbirinde erkek arkadaşımla yaşadığım gibi rahat olamadım. Üstte de bahsettim, kız arkadaşımın madde kullandığını öğrendim, bunu benden sakladı başta aslında herşeye yalanla başlayan karşı taraftı, bilseydim tek çıkardım. Her eve geldiğimde ortamın dumanaltı olduğunu gördüğümde bu kararı aldım çünkü dayanamadım, beni anlayacağınızı umuyorum. Cinsellik yaşamamamın nedeni bekaret değil, benim için bir tabu değil o, üstteki üyenin de dediği gibi "Ben bakireyim en iyisiyim en namusluyum" diye gezmiyorum. Birine bekaretini kaybettiğinde ona "En değerli armağanımı" sunmuşum gibi davranıp talepkar da olamam zaten. Size de yazdım düşüncelerimi, neden yaşamadığımı. Cinselliğin risklerinin farkındayım çünkü, eğer bunu yaşayacaksam sonuçlarını üstlenecek sorumlulukta olmalıyım, fakat okulumu bitirmeme rağmen henüz maddi gücümü elime almadım. Koruma yöntemlerinin yüzde yüz korumadığını da biliyoruz, sürpriz gebelikler de çıkabiliyor meydana, ben şu durumda cinsellik yaşasam ve hamile kalsam karnımdaki çocuğu babamın parasıyla aldıramam, ya da cinsel yolla kapılan bir hastalık yüzünden tedavi masrafını ve sorumluluğunu, o yolda harcanacak zamanı aileme yıkamam, o yüzden de şimdilik sınırımı çizerim. Ha ne zaman ki ciddi paralar kazanırım, özgürlüğüm olur, o zaman yaşanacaksa yaşanır, sonuçlarına katlanılır (olursa) ya da hiç yaşanmaz.
Umarım kendimi anlatabilmişimdir. Yazan herkese de çok teşekkür ediyorum, ne yapacağımı gayet iyi öğrendiğimi düşünüyorum. İyi ki varsınız, iyi kötü tüm yorumlarınıza ve eleştirilerinize minnettarım.
Gırgır kullanmayın!! Tahrik ediyorsunuz erkekleri sonra ayıpPis pis şeyler. Arımdan gizli sekmede açtım konuyu kocam görmesin diye. Her gece koynunda yattığım adam bana soramaz böyle şeyler. Edebiyle sevişsin!
Ama kocamla evlenmeden önce iki yıl aynı evde yaşasam ikinci gün sevişirdim kesin. Sonuçta eğilerek yerleri siliyorum falan, kıpraşır insan kıpraşmaması mümkün değil. İstikrarlı duruşunuzdan ötürü sizi tebrik ediyorum. Son hormon bükücü olacak tarihe adınız yazılabilir.
"Cinsellik yaşamadan olur mu, bakire misin, neler yaşadın,
"Yaşamadım, düşünmüyorum, herkes yaşamak zorunda değil"
Haşa, namussuzluk olur mu hiç aynı evde iki yıl yaşayıp bekareti korumak. Asla değil. Ben utanıyorum öyle o*ral falan yazınca biri ondan ar ettim. Diyaloglarda tövbe haşa o*ral yazılmış ondan şaaptım.