- 22 Temmuz 2014
- 1.655
- 2.537
- 29
-
- Konu Sahibi benkahvecanavari
Çevrenizi değiştirin bence. Size bu şekilde yaklaşan insanlarla ilerisiminizi kesin. Her erkek bir kadına bakınca seks düşünmüyor sizin etrafınızdaki erkeklerin öküzlügu bu. Onlar normal değil. Muhtemelen fizik olarak da alımlı bir kadinsiniz 2 gram beyinleri direkt aşağıya kayıyor işte. O tip insanlara da özelinizi anlatmayın. Bu ülkede dul kadına yapılan muamele malum. O kafadaki birine biriyle aynı evde yaşadığınızı anlatınca aynı tepkiyi veriyor otomatik. Yaş ilerleyince karşılaşma durumu da, bu yaşa kadar kesin yapmıştır belki bize de düşer kafası. Hepsinin köküne kibrit suyu
Erkek milleti belli bir yerden sonra cıvıtıyor. Benimde başıma geliyordu. Bıraktım erkeklerle çok mesafeliyim. Ama artık bir bakışlarından anlıyorum ne düşündüklerini.
Her şeyi hızlı yaşayıp hızla tüketince kafadan dalmışlar adamlar. Şaşırmıyorum. Sonuçta tek dertleri bu ve direkt konuya girmişler. Vakit nakittir hesabı. Size sonuna kadar hak veriyorum ama yaş ilerledikçe artarak devam edecek maalesef
Konuşma seklinizde ne var ki? Vallahi bu ülkede marketteki kasiyere iyi akşamlar deseniz ondan hoşlandığınızi, hatta kaba tabirle iş attığınızi düşünüyor, o yüzden hatayı kendinizde aramayın boşunaEvet, hepsini not ettim asla mesajlarına dahi cevap vermeyi düşünmüyorum. Fakat yeni tanıştığım insanlarda da oluyor bu garip bir biçimde, acaba benim mi konuşma şekli mi değiştirmem lazım? Put gibi herşeyi kısa kesip yazınca da soğuksun diyorlar, samimi olunca cinsellik geçiyor hemen. Bir daha yok zaten söylemem bu erkek arkadaş durumunu, işin ilginç tarafı erkek arkadaşımla da hiçbir şey yaşamış değilim, bir kere bile teklif etmedi böyle birşeyi bunlar nasıl insanlar şaştım kaldım doğrusu. Kendi sevgilime kızardım herşeyine kıl olurdum beni öpmek istediğinde bile öpülmeyi sevmediğim için yemin ederim erkek arkadaşım cevhermiş bunu anladım. Şoktayım.
Konuşma seklinizde ne var ki? Vallahi bu ülkede marketteki kasiyere iyi akşamlar deseniz ondan hoşlandığınızi, hatta kaba tabirle iş attığınızi düşünüyor, o yüzden hatayı kendinizde aramayın boşuna
Benim için erkeklerle cinsellik hakkında konuşmak sorun değil özellikle de 'sexting' olayı yaygınlaştığından beri direkt muhabbet buna kayıyor ama bu cümleyi kuran bir erkekle sohbetimi keserim. Konuşma içerisinde herkes kendini belli eder zaten siz cinsellik konuşmak istemediğiniz halde üstelik en olmayacak soruyu sormak bildiğiniz aptallık yani.bakire misin, neler yaşadın
Eskiden sorulmazdı sorulamazdı şu dönemde herşey aleni ortada yaşandığı için bu tür sorular cinsiyet gözetmeksizin normalleşti. Bu aslında hayatımıza aldığımız sosyal platformdaki siteler,uygulamaz,diziler vb tüm şeyler.
Olaya şöyle bak eskiden sevgili ile veya erkek arkadaşla veyahut kız arkadaşla yaşayabilmek yüzde 90 cesaret işi idi neden elalem ile alakalı bir gizlilik vardı bunu korkuda tetikliyordu ve insanlar alışık değildi veyahutvarsa bile çocuk için evlilikler yapılırdı zaten tanıyoruz zaten kaç yıldır beraberiz evlenelimde çocuğumuz olsun düşünceleri.
Şu an için bu durum böyle değil.insanlar bu denli yaşama alışmış durumda. Yani ayıp denen bir ağırbaşlılık bir ürpertici durum yok ortada. Bu davranışlar tabi ki diyologlarımıza bakış açımıza vs mize de yansıyor. 100 yüzün arasında 1 yüz değişik olsa bile hepsini aynı zannettiğimiz gibi.
Bunun yanında da erkek yapar kadın yapamaz kısmını çürüttüğü için bu yaşam tarzları kınamam lakin bu denli rahat konuşma tarzlarını gelecek nesiller adına da bitmesini umuyorum ama örnek aldıkça gördükçe ne yazık ki ben sen biz dur desek dış faktörler daha baskın geliyor.
Ortamınızı takildiginiz muhattap olduğunuz bireyleri degistirin
Benim için erkeklerle cinsellik hakkında konuşmak sorun değil özellikle de 'sexting' olayı yaygınlaştığından beri direkt muhabbet buna kayıyor ama bu cümleyi kuran bir erkekle sohbetimi keserim. Konuşma içerisinde herkes kendini belli eder zaten siz cinsellik konuşmak istemediğiniz halde üstelik en olmayacak soruyu sormak bildiğiniz aptallık yani.
Güzel ülkemin erkekleri sexting bile yapmayı bilmiyooor sorsan bizi beğenmezler
Ben zaten normalde de sevmediğim insanlara ya da yeni tanıştığım insanlara böyle davranırım belli bir tavrım vardır yani. Farkında olmadan böyle davranıyorum kendimi korumak için genel de . Zaten erkeklerle konuşmama gerek yok bazıları sadece bakışlarından bile ne düşündüğünü açık ediyor. Kısa cevaplar vermiyorum ama şöyle kendimle ilgili özel şeyleri anlatmıyorum mesela. Özellikle ilişkini bir erkeğe anlatmamalısın. Seni manipüle etmeye çalışabilir ya da ha acaba bana mı bir şey ima ediyor gibi olabilir. Genel konuların dışına çıkma çok. Bir de ben öyle çok neşeli olup onların yanında kendimi salmıyorum. Rahat hissetmiyorum zaten acaba bu hareketini yanlış anlar mı düşüncesi olabiliyor.Fazla rahat olunca ya flört mu ediyor diye düşünüyor ya da başka şeylere cesaret bulabilir. Ayrıca aynı evde yaşama kısmı biraz sıkıntı bizde millette bekaret gittiyse kadın başına kalmayacaksa istediğini yapabilirler hiç sıkıntı yok. Sonuçta onlar kullanır giderim mantığındalar. Sanki bakire değiller diye milletin kendini kullandirtmasi her önüne gelenle birlikte olmasını bekleyen çok. O yüzden anlatma boşver. Kaldırabileceksen konuşmaları tavrını koyabileceksen anlat sadece.
Bakire misin, neler yaşadın tarzı sorular herkese göre yanlış olmalı zaten çünkü hadsizce ve çirkin sorular. Demek istediğim aslında cinsellik hakkında konuşmak istiyorlar ve özellikle pandemi döneminde insanlar sexting dediğimiz kavramla kendini tatmin edebiliyor ama bazı hanzolar gidip en olmadık yerlerden soru bulup getiriyor önümüze sexting olmuyor yaptıkları şey ve farkında değiller.Bunlar özel konular, sorulması ve cevaplanması bana göre yanlış B kişisine doğru olabilir saygı duyuyorum ama dediğin çok doğru, herkes kimin ne olduğunu biliyor canım işlerine gelmiyor.
Işte bizim abazan Türk erkeği için bu kız bana iş atıyor emareleri bunlarSamimi derken yanlış anlaşılmasın, öyle yavşayan ya da "her muhabbeti konuşurum" tarzında bir açık kapı bırakmak anlamında değil. Saatlerce konuşabilmek, dert anlatmak, dert dinlemek, destek olmak. Güleryüzlü bir ifadeyle ya da bol emojili vb...
Bakire misin, neler yaşadın tarzı sorular herkese göre yanlış olmalı zaten çünkü hadsizce ve çirkin sorular. Demek istediğim aslında cinsellik hakkında konuşmak istiyorlar ve özellikle pandemi döneminde insanlar sexting dediğimiz kavramla kendini tatmin edebiliyor ama bazı hanzolar gidip en olmadık yerlerden soru bulup getiriyor önümüze sexting olmuyor yaptıkları şey ve farkında değiller.
İki tarafta istiyorsa cinsellik muhabbeti; seni ne tahrik eder, fetişin var mı gibi o ana yönelik sorularla başlar ve devam eder. Bir taraf istemiyorsa da inatla devam ettirmek de taciz olur. Sınırını bilmeyen bir insana da nasıl yaklaşırsanız yaklaşın konuyu evirip çevirip kendi istediği yere getirir. O yüzden tavırlarınızı değiştirmenize hiç gerek yok bence, kendinizde bir neden aramayın.
Işte bizim abazan Türk erkeği için bu kız bana iş atıyor emareleri bunlarben de insanlarla sıcak kanlı konuşmayı severim kadın erkek ayırt etmeden, esnafa, komşuya, taksi şoförüne, muhatap olduğum kadın erkek herkese güleryüzlü yaklaşırim, kolay gelsin iyi günler derim bir yerden çıkarken, sürekli gittiğim bir market falansa hal hatır sorarım ama yaşlısı genci fark etmiyor hemen yavsamaya başlıyorlar. Cinsellik anlamında değil ama işte anlıyorsun tavrından.
Misal apartmandaki yönetici, bir kere bir konuda muhatap olmak zorunda kaldım, asansörle eşya taşıyorduk işte taşımak yasak diyordu bizimkilere, ben gittim konuştum adam hemen geri vites yaptı. O günden sonra artık tanıştık komşuyuz, görünce iyi akşamlar diyorum haliyle. Adam birkaç hafta sonra ekleme talebi yollamış sosyal medyadan. Ulan evli barklı adamsın. Neyden cesaret aldın diye sorarlar adama. Gayet resmi şekilde konuştum bir de en ufak isveli cilveli yanlış anlamalı bir tonlamam olmadı. Olsa bile ne haddine evli barklı adamsin.
Bizim binanın altına tekel bayi açılmışti birkac kez bir şeyler aldım çıktım. Geçenlerde şarap almak için gittim ayda yılda bir alıyorum. Adam hemen muhabbet kurmaya çalıştı. Yok işte siz ne is yapıyordunuz da çok sık gelmiyorsunuz da. İyi akşamlar dedim çıktım. Şarap aldım ya hafif kızım ben, her yol vardır bende (!) hiç öyle üstüm başım da davetkar değildi yani sadece edebimle evde kendi kendime içmek için şarap aldım.
Ay hele bi tane takıcim var sosyete pazarında. Normalde sevgilimle gideriz arada sırf o tezgaha uğrar çıkarım en sevdiğim yer. Arada siparişlerim oluyor, misal yüzüğün numarası olmadıysa bana göre olanı getiriyor falan. Bir kez yalnız gittim geçen hafta, adamın tavrı değişti ya. Karısıyla işletiyor normalde o gün onun da karısı yoktu. Böyle gereksiz bir laubalilik. Aradığım yüzüğün numarası yoktu. Ben senin için bulurum onu diyor. Hatta telefonunu bırak istersen ben haber veririm gelince diyor babam yaşında adam. O bakışı falan anlıyorsun direkt niyeti bozduğunu. Ben sana amca diyorum sen neyin peşindesin.
Rezillik gerçekten. Dünyanin her yerinde su içmek kadar sıradan olan şeyler bizim ülkemizde bambaşka yerlere çekiliyor. Bu zihniyet gelisecegi yerde hepten geriye gidiyor Allah sonumuzu hayır eylesin.
Bu soruyu soranlara cevap bile vermeden engeli basmak lazım sanane kardeşim benim cinsel hayatımdan ne münasebet yaniİyi akşamlar hanımlar,
Son zamanlarda canımı sıkan bir muhabbet var, çokta sık yaşamaya başladım bu durumu. Yaş ilerledikçe daha çok karşılaşır oldum sanki ve artık dayanamıyorum. Alışmak istemiyorum.
Arkadaş olarak samimi bir biçimde konuştuğum her erkek konuyu daima cinselliğe bağlıyor. Konuşma önce seviyeli başlıyor, hal hatır sorulup muhabbet ediliyor, azıcık samimi olunca hemen "Cinsellik yaşamadan olur mu, bakire misin, neler yaşadın, gayet güzelsin sevgilim olsan seninle yaşardım kesin" gibi cümleler sarf ediyorlar. İğreniyorum. Bir erkek arkadaşım var, inanın ondan bile böyle sözler duymadım. Erkek arkadaşımla 2 yıl aynı evde yaşadım, konu açılıyor ve bundan bahsedince diğer erkek arkadaşlarımdan bu tarz sorular geliyor. Muhabbet edemiyorum artık, etmek istemiyorum. Ne kadar ayıp ya. Nasıl bir tavır izlemem gerek bu durumda? Neden erkek arkadaşım olmasın yani, yetişkin insanlarız sonuçta.
Yeni türedi bu olay fark ettiğim kadarıyla, erkeklerin genellikle bu tarz sorular sorup karşı tarafın düşüncelerini ve nabzını yoklayıp ona göre hareket etme gibi bir planları var kanımca. Her zaman çizgimi çekiyorum, "Yaşamadım, düşünmüyorum, herkes yaşamak zorunda değil" diyerek olayı kapatıyorum. Artık birine patladım dayanamarak "İlişki içindeyken cinsellik yaşayabilmek için bekaretin hiç önemli olmadığını savunuyorsunuz ama iş ciddiye binince bunu arıyorsunuz" dedim, sonunda da "Neler yaşadığımızı sorup öğreniyor, daha sonra en kötü zamanda da bunu kadınların yüzüne vuruyorsunuz, o zaman sormayın" diye de ekledim. Sinirlerim çok bozuk, bu hafta 3. defa yaşadım bu durumu.