- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
günde 1 tane tok olarak alıyorum doktorumun dediği şekliyle. İlk kutum bitmek üzere bitince devam edeceğimPeki nasıl kullanıyorsun ? Yani ben doktora falan danışmadan kendim alıp kullanacağım.
Doğru diyosun zamanla ...6 Yıldır burdayım sanırım benımsedım artık İstanbul u çünkü her yıl ziyarete giderim annemi artık eskisi kadar sıcak gelmıyor
Yok kiz okadar acik adres verme bencede :)) bende aliagadayim tatlmaçık adres vermeyim bornovaya bağlı , sen?
evet folik asitBu infolic dediğiniz folicasit mi ?
Istanbul yaşanılacak yer değil ya ben 5 kere gezmeye gittim izmiri çok özledim valla[/QUOTE]member: 481911"]Gurbet ellere gettim diyosun yani . İzmir mi İstanbul mu? Benim eşim İstanbul a bayılıyo ben hiç gitmediğim için bilmiyorum ama yine izmir derdim sanırım
Yok folikasit değil. Ha içeriğinde folikasitle birlikte başka vitaminlerde var. Yumurtlamayı kolaylaştırıyor.Bu infolic dediğiniz folicasit mi ?
Ben cocuklari okula bıraktım ordan alışverişe gittim 20 dkk oldu geldim evdeyim simdiNapıyosunuz bakim ?
Anam biz çok yakın oturuoz o zamanYok kiz okadar acik adres verme bencede :)) bende aliagadayim tatlm
Pko hastalığı var mı sende? Çoğu yerde aç karnına içilmesi gerekiyor diye okudum bende.günde 1 tane tok olarak alıyorum doktorumun dediği şekliyle. İlk kutum bitmek üzere bitince devam edeceğim
Istanbul yaşanılacak yer değil ya ben 5 kere gezmeye gittim izmiri çok özledim valla
hayır pko yok bendePko hastalığı var mı sende? Çoğu yerde aç karnına içilmesi gerekiyor diye okudum bende.
Yok kuzum erzurum luyum ama 20 yıldır izmirdyim buralı oldum artik:))Anam biz çok yakın oturuoz o zamany.ova da oturuyorum ben. Göçmen misin ?
Yok folikasit değil. Ha içeriğinde folikasitle birlikte başka vitaminlerde var. Yumurtlamayı kolaylaştırıyor.
Alıp başlayacağım bakalım bugün.hayır pko yok bende
Demi ben aslen erzurumluyum ama 6 yaşından beri izm.irdeyim 20 yıl oldu burdayım[/QUOTE]Bende vazgeçemem sanırım , tamam pek bişeyi yok ama başka yerler bana el evi gibi geliyor
destek şart olabiliyor bazenbir de gebelik için bitkisel çaylarda var bir ara kullanmıştım ama faydası olmamıştı o zamanlar , senin dediğini mi denesem eğer tutmazsa
Araştır sende istersen. Ovulasyon testiyle de takip yapıyorum bu ay.bir de gebelik için bitkisel çaylarda var bir ara kullanmıştım ama faydası olmamıştı o zamanlar , senin dediğini mi denesem eğer tutmazsa
O tarafta çok göçmen var ya ondan dedimYok kuzum erzurum luyum ama 20 yıldır izmirdyim buralı oldum artik:))
yine de bir testlerini yaptır bakalım değerlerin nasıl gelecek doktor takviye olarak verir zaten inofolic iAlıp başlayacağım bakalım bugün.