Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
member: 481911"]Gurbet ellere gettim diyosun yani . İzmir mi İstanbul mu? Benim eşim İstanbul a bayılıyo ben hiç gitmediğim için bilmiyorum ama yine izmir derdim sanırım [/QUOTE]
Istanbul yaşanılacak yer değil ya ben 5 kere gezmeye gittim izmiri çok özledim valla

member: 481911"]Gurbet ellere gettim diyosun yani . İzmir mi İstanbul mu? Benim eşim İstanbul a bayılıyo ben hiç gitmediğim için bilmiyorum ama yine izmir derdim sanırım
Istanbul yaşanılacak yer değil ya ben 5 kere gezmeye gittim izmiri çok özledim valla[/QUOTE]

Bende vazgeçemem sanırım , tamam pek bişeyi yok ama başka yerler bana el evi gibi geliyor

Istanbul yaşanılacak yer değil ya ben 5 kere gezmeye gittim izmiri çok özledim valla

Bende vazgeçemem sanırım , tamam pek bişeyi yok ama başka yerler bana el evi gibi geliyor [/QUOTE]
Demi ben aslen erzurumluyum ama 6 yaşından beri izm.irdeyim 20 yıl oldu burdayım

Yok folikasit değil. Ha içeriğinde folikasitle birlikte başka vitaminlerde var. Yumurtlamayı kolaylaştırıyor.
bir de gebelik için bitkisel çaylarda var bir ara kullanmıştım ama faydası olmamıştı o zamanlar , senin dediğini mi denesem eğer tutmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…