- 12 Eylül 2018
- 996
- 894
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
ay senin az kalmış ben de bugün oldum22 Eylül de benden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay senin az kalmış ben de bugün oldum22 Eylül de benden
Napıyosunuz bakim ?Aleyküm selam , merhaba :)
inşallah beklenen haber gelirBenim BAT 20 eylül , 1 gün geciktim beklemediym hala
evet heyecanla bekliyorum bu ay da.. 3 aydır bekliyorum bendeay senin az kalmış ben de bugün oldum
İnofolik araştırma derdindeyim, ha tabi bi yandan da işteyim çalışıyorum :) Sende ne var ne yok bakalım :)Napıyosunuz bakim ?
inofolic bende kullanıyorum ilk kutum bitmek üzereİnofolik araştırma derdindeyim, ha tabi bi yandan da işteyim çalışıyorum :) Sende ne var ne yok bakalım :)
İşallah , Daha önce 2 ay denedik bişey çıkmamıştı sonra ilaç kullandığım için korunduk , ilaç tedavim bitti tabii. Tatilde boşluğumuza denk geldi hiç o niyetle yapmadık olursa süpriz olcak Eşim rüyasında bebeğimiz olduğunu kucağına aldığını ve adının ömer olduğunu söylemişler onun üzerine beklentiye girdim bir anda Allah hepimize nasip etsininşallah beklenen haber gelir
Tatlim bende izmirdeyim sen neresinde otryosn :))Hoşbuldum, Evet İzmir denim , siz nerelerdensiniz bayanlar ?
Bende sendenim çalışıyorum bir yandan burda kaynattırıyorumİnofolik araştırma derdindeyim, ha tabi bi yandan da işteyim çalışıyorum :) Sende ne var ne yok bakalım :)
açık adres vermeyim bornovaya bağlı , sen?Tatlim bende izmirdeyim sen neresinde otryosn :))
Doğma buyume İzmir ama evlenınce İstanbulHoşbuldum, Evet İzmir denim , siz nerelerdensiniz bayanlar ?
amin inşallahİşallah , Daha önce 2 ay denedik bişey çıkmamıştı sonra ilaç kullandığım için korunduk , ilaç tedavim bitti tabii. Tatilde boşluğumuza denk geldi hiç o niyetle yapmadık olursa süpriz olcak Eşim rüyasında bebeğimiz olduğunu kucağına aldığını ve adının ömer olduğunu söylemişler onun üzerine beklentiye girdim bir anda Allah hepimize nasip etsin
Gurbet ellere gettim diyosun yani . İzmir mi İstanbul mu? Benim eşim İstanbul a bayılıyo ben hiç gitmediğim için bilmiyorum ama yine izmir derdim sanırımDoğma buyume İzmir ama evlenınce İstanbul
Peki nasıl kullanıyorsun ? Yani ben doktora falan danışmadan kendim alıp kullanacağım.inofolic bende kullanıyorum ilk kutum bitmek üzere
Bu infolic dediğiniz folicasit mi ?Peki nasıl kullanıyorsun ? Yani ben doktora falan danışmadan kendim alıp kullanacağım.
6 Yıldır burdayım sanırım benımsedım artık İstanbul u çünkü her yıl ziyarete giderim annemi artık eskisi kadar sıcak gelmıyorGurbet ellere gettim diyosun yani . İzmir mi İstanbul mu? Benim eşim İstanbul a bayılıyo ben hiç gitmediğim için bilmiyorum ama yine izmir derdim sanırım
Ya kafamı işe veremiyorum ki, aklım burda kalıyor :) Sözde işe geliyoruz kafamız sürekli meşgul olması gerekiyor ama söz konusu çocuk olunca her türlü takıyorsun işte :)Bende sendenim çalışıyorum bir yandan burda kaynattırıyorum