Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah beklenen haber gelir :nazar:
:anneadayı: İşallah , Daha önce 2 ay denedik bişey çıkmamıştı sonra ilaç kullandığım için korunduk , ilaç tedavim bitti tabii. Tatilde boşluğumuza denk geldi hiç o niyetle yapmadık olursa süpriz olcak :eek: Eşim rüyasında bebeğimiz olduğunu kucağına aldığını ve adının ömer olduğunu söylemişler onun üzerine beklentiye girdim bir anda :halay:Allah hepimize nasip etsin

:anneadayı: İşallah , Daha önce 2 ay denedik bişey çıkmamıştı sonra ilaç kullandığım için korunduk , ilaç tedavim bitti tabii. Tatilde boşluğumuza denk geldi hiç o niyetle yapmadık olursa süpriz olcak :eek: Eşim rüyasında bebeğimiz olduğunu kucağına aldığını ve adının ömer olduğunu söylemişler onun üzerine beklentiye girdim bir anda :halay:Allah hepimize nasip etsin
amin inşallah :KK200:

:anne:Gurbet ellere gettim diyosun yani . İzmir mi İstanbul mu? Benim eşim İstanbul a bayılıyo ben hiç gitmediğim için bilmiyorum ama yine izmir derdim sanırım o_O
6 Yıldır burdayım sanırım benımsedım artık İstanbul u çünkü her yıl ziyarete giderim annemi artık eskisi kadar sıcak gelmıyor :KK14:

X