- 12 Eylül 2018
- 996
- 894
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
amin inşallahSaglik olsun kuzum üzme tatlı canını insallah ekim uğurlu gelir ekliyorum yeni bat uğur getirsin bebiş getrsin
Eklerim canm tabiki h.g kuzumAnneyimbenanne35 Canım benide ekler misin 2 ekim bat inşallah bu ay hepimizi mutlu eder.
Hoşbulduk canım bu ay ayrıca evlilik yıldönümümuz de var inşallah olmuştur. rabbim herkese nasib eder inşallahEklerim canm tabiki h.g kuzum
Ayyy ne güzel ya inşalalh hediyeni verirsin eşine canmHoşbulduk canım bu ay ayrıca evlilik yıldönümümuz de var inşallah olmuştur. rabbim herkese nasib eder inşallah
Benim özellikle bişey yaptığım birşey yok ama eşim kuruyemiş, keçiboynuzu falan yiyor. İncirin suyunu içen varmış birde onu duydum ama yapmadım. Aklım inofolic combi denen ilaçta. Acaba alıp kullansam mı diyorum. İlla doktorun vermesi mi gerekiyor. Ha birde intagramda birgebeningunluğu var. Onunla ovulasyon takibi yapıyorum.kızlar biraz bu süreçten konuşalım. Özel yaptığınız bişey varmı beslenme vb. gibi. neler yapalım bu ay ?
Meraba canisi h.g aramızda çift çizgiler görmem dileğiylemerhaba kızlar benı de ekler mısınız Bat 7 ekim
H.g tatlimmmm13 Ekim
Meraba canisi h.g aramızda çift çizgiler görmem dileğiyle
En avantajlı öyle aslında canımbnde 30 lu aldım. beş tane de gebelik testi var
Amin tatlım insallahhhhosbuldum inşaAllah isteyen herkes çift çizgiler görür
Hoşbuldum, Evet İzmir denim , siz nerelerdensiniz bayanlar ?A.s B balbocegi35 h.g tatlım izmirdesin galiba
Aleyküm selam , merhaba :)selammm