- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Çok tatliiii çok severim köpekleri özellikle golden yavrusu ve çov çov aslan yeleli köpekler bayılıyorum yaAyy ne güzeldir izmir eylül ayındaterrier canım profil resmimdeki köpeğin cinsinden
Saglik olsun kuzum üzme tatlı canını insallah ekim uğurlu gelir ekliyorum yeni bat uğur getirsin bebiş getrsinBugün regl oldum maalesef. Bir sonraki bat 19 Ekim
Mevlana şehri çok güzeldir oralar canisimerhaba kızlar bnde konyadan :) ben de bugün n11 den ovulasyon testi alacam. bi tane buldum 5 tane gebelik testi de hediye yannda.
tşk edderim canm evet güzeldr konyamız. buyrun gelin gezdreyim sizleri :)Mevlana şehri çok güzeldir oralar canisi
Bende erzurumluyum kuzum ayy canm memleketim neresinde yasiyosn
Doktorlar 1 gün ara vermeyi uygun görüyorlar sperm kalitesi için.
Şöyle yapabilirsin örneğin c.tesi ve pazar çift çizgi çıktı diyelim. C.tesi, P.tesi,Salı yaparsın. Tabi bence çift çizgi çıkmadan öncede yap. Ama aralara 1er gün koy istersen
merhaba kızlar bnde konyadan :) ben de bugün n11 den ovulasyon testi alacam. bi tane buldum 5 tane gebelik testi de hediye yannda.
Birgün ara ile gün aşırı anlamında diyor doktorlarBizim geçen ay günaşırı oldu tutmamıştı. Bu ay 1 gün ara vererek denedik ovu testide yapmıştım umarım tutar
Daha fazla alsana ya daha avantajlıları var okadar az değilmi5 ovu 5 gebelik testi aldım bu ay n11den canım 17tl kargo bedava
Bu dediğin avantajlı gibi görünsede değil canım 30 olan var 29 tl ye 30 ovulasyon+ 2 gebelik +ultra gebelik testi var5 ovu 5 gebelik testi aldım bu ay n11den canım 17tl kargo bedava
Bu dediğin avantajlı gibi görünsede değil canım 30 olan var 29 tl ye 30 ovulasyon+ 2 gebelik +ultra gebelik testi var
Birgün ara ile gün aşırı anlamında diyor doktorlar
Oooo güzel yerde yasiyomussun valla imrendim tam tatil yeri iyi ünlüler akın ediyor oralara gördünmü hicBende Erzincanlıyım kızlar yakın sayılır :)) ama hiç gitmedim görmedim Bodrum’da yaşıyorum
Oooo güzel yerde yasiyomussun valla imrendim tam tatil yeri iyi ünlüler akın ediyor oralara gördünmü hic
Çok pahalıdır ama öylemiEvet yazları akın ediyolar trafik kalabalık felaket oluyo buralar. Ama kışın sadece yerlileri kalıyo sakin en güzel zamanları oluyo :))
Hadi bakalım hayırlısı uğur getirsin hepimizeGüzel anne adayları anne olmak isteyenler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gelin DERTLESELIM fikir alışverişi yapalım birlikte BATLARI bekleyelim herkesin çift çizgi görmesi dileği ile bayanlar buyrun topigime
BAT TARIHLERI
1. G gizemya 4ekim
2.@kardelen_08 8 EKIM
3.Aytanesii 9 Ekim
4.@eymecik 14ekim
5.@Alyam52 14ekim
6.@Balgozlu55 15ekim
7Anneyimbenanne35 17 ekim
8.@wiha02. 18 ekim
9.@Jklyyy 19 ekim
10.@begonya23456 19ekim
11.@17platon17. 20 ekim