- 19 Ağustos 2016
- 833
- 973
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Aslında dizenliydi ama hormonel dengem bozuldu takvime göre daha var ama akşamdan buyana sağ ve sol kasığımda ağrı var bend enormalde yumurtlamada ağrı çekerim daha ovulasyon testi alamadm aksilik işte
Baktımda alamadm işte kapoda ödeme yok havale yok eşimin kartları mosait değilmisEczanelerde çok pahalı ama, n11 den al ovulasyonları
Bende erzurumluyum kuzum ayy canm memleketim neresinde yasiyosnBen erzrumda yaşıyorum ama memleketim zonguldak\ereğli güzel memleketim benim
Siliklesince çatlama bitmiş oluyo canimSanki ozaman yumurtlama siliklesince mi çatlama hepten karoştı bak şimdi
Ohhh çalışkan kadınsın maşallah kopislerin mi var ayy cinsleri ne bayılırım patilere bende izmirde yasiyorunGünaydın :) Çok oldu uyanalı köpekler tualete çıkarıldı,kahvaltı yapıldı,işe gelindiistanbul canım..
Aİziye dadaşkent nerde yaşıyorsun ki inşaallah tanışırz birgün nasipseBende erzurumluyum kuzum ayy canm memleketim neresinde yasiyosn
İkigünnü koyu oluyor çizgiler bilmediğimden soruyorum canım daha denememisim yaSiliklesince çatlama bitmiş oluyo canim
Hımm iyi kuzum bende izmirde yaşıyorumAh uyanalı çok oldu kuzum :) nevşehir bende
Avrupalı anadolumu kuzumBen istanbul
Yapıyon demi testİkigünnü koyu oluyor çizgiler bilmediğimden soruyorum canım daha denememisim ya
Ben izmirde yaşıyorum canım ama erzurumluyum keşke orda olsaydim tanissaydik :)))Aİziye dadaşkent nerde yaşıyorsun ki inşaallah tanışırz birgün nasipse
Geldiğinde tanışırız napalım bend ebir tıl oldu evleneli daha inan hiçbiryer bilmiyorumBen izmirde yaşıyorum canım ama erzurumluyum keşke orda olsaydim tanissaydik :)))
Yok canım alamadm aksilik işte eşime diyim kartn birini müsait hale getirsin alaym ama nezaman gelecek o birkacgünluk eczanedenmi alsamYapıyon demi test
İkigünnü koyu oluyor çizgiler bilmediğimden soruyorum canım daha denememisim ya
Tamam canım o günlerde hergün olsa bir sorun olurmuçift çizgi koyu olduğu zaman başla çalışmalara. İçeride döllemeye hazır sperm bulunsun
Ohhh çalışkan kadınsın maşallah kopislerin mi var ayy cinsleri ne bayılırım patilere bende izmirde yasiyorun
Tamam canım o günlerde hergün olsa bir sorun olurmu
Tamam canım sağolasınDoktorlar 1 gün ara vermeyi uygun görüyorlar sperm kalitesi için.
Şöyle yapabilirsin örneğin c.tesi ve pazar çift çizgi çıktı diyelim. C.tesi, P.tesi,Salı yaparsın. Tabi bence çift çizgi çıkmadan öncede yap. Ama aralara 1er gün koy istersen
Bugün regl oldum maalesef. Bir sonraki bat 19 EkimSitres yapma rabbim nasib etmişse olacak etmemişse de Allah kerim ikram edenlerin en güzeli o inşaallah diyelim hamile kalorsın
Hayırlısı olsun inşaallah canım rabbim en kısa sirede evlat nasib etsin bizlere deBugün regl oldum maalesef. Bir sonraki bat 19 Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?