- 29 Ağustos 2008
- 426
- 456
- 35
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.561
Yaaaa nasıl mutlu bir haber olacak sağlıkla gelsin umarımAyyy inanmıyorum masalalh ne güzel bir günde hediye veriyosun kuzum ya
Canım senin değerin kaç çıktıYaaaa nasıl mutlu bir haber olacak sağlıkla gelsin umarım
Kuzum rabbim bu güzel mübarek cuma günü yüzü SUYU hürmetine rabbim bebegini sana bagslasin insalalhK8zlar ne olur dua edin bana düşük tehlikem varmış ilaç yazdı doktor kese dizensiz dedi napocam ben ):
Sağolasın canım nekadar üzgünüm bilemezsin Allah razı olsun canımKuzum rabbim bu güzel mübarek cuma günü yüzü SUYU hürmetine rabbim bebegini sana bagslasin insalalh
Sağolasın canımRabbim yardımcın olsun canım
Hiç moralini bozma boşuna bebişinide etkileme progestan mı verdiSağolasın canım
Evet canım nasıl kullanılıyor sadece ağız yoluyla mı vajinadanda alınıyor muHiç moralini bozma boşuna bebişinide etkileme progestan mı verdi
Korku stres heycan hepsini bir arada yaşıyorum yarın evlilik yıldönümümüz en güzel hediyemiz olur inşallah
Canim 2 gündür burda yoktun bende ters giden biseylerden şüphelendim çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ilaç verdimi doktorK8zlar ne olur dua edin bana düşük tehlikem varmış ilaç yazdı doktor kese dizensiz dedi napocam ben ):
Verdi canım progestan diye bir ilaç inşaallah ona alerji geliştirmez vücudum kese gelişimide normal değil dedi doktor pazartesiden beri lekelenmem vardı ya dünden beri kas8k ağrılarm siddetlendi gece kaç defa lavaboya kalktm ağrıdan dinleninxe sikayetlerim azalıyorCanim 2 gündür burda yoktun bende ters giden biseylerden şüphelendim çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ilaç verdimi doktor
Kanamam çok şiddetli başladı sanırım düsük yapıyorumCanim 2 gündür burda yoktun bende ters giden biseylerden şüphelendim çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ilaç verdimi doktor
Üzüldüm canım ilaç belki biraz fayda eder kalkma yerindenKanamam çok şiddetli başladı sanırım düsük yapıyorum
Acile gidicem birazdan Düşüyor gibi canım hayırlısı olsunÜzüldüm canım ilaç belki biraz fayda eder kalkma yerinden
Hemen git canım korkma allah yardimcin olsun dualarım seninleAcile gidicem birazdan Düşüyor gibi canım hayırlısı olsun
Sağolasın canım iyi ki varsın yanlız hissettirmedin bana kendimi eşimi bekliyorum işe gitmişti geliyor yoldaHemen git canım korkma allah yardimcin olsun dualarım seninle
Hiç durma git doktoraKanamam çok şiddetli başladı sanırım düsük yapıyorum
Eşim gelsin gidicem canımHiç durma git doktora