• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşalalh ilesindir kuzum günün geçtimi normal yollami deniyosniz ya i ben tedavi ile kaldımda. oyuzden sordum
Normal yolla abla bugün 6 da bi uyandım karnım çok acıkmıştı açlıktan uyuyamadım akşam da çok yemiştim çok açtım uyandığımda idrarımda bi kaö gündür beyaz beyaz tortular var 1 haftadan fazladır da çok sık çıkıyorum idrara bilmiyorum abla inşallah vardır

Normal yolla abla bugün 6 da bi uyandım karnım çok acıkmıştı açlıktan uyuyamadım akşam da çok yemiştim çok açtım uyandığımda idrarımda bi kaö gündür beyaz beyaz tortular var 1 haftadan fazladır da çok sık çıkıyorum idrara bilmiyorum abla inşallah vardır
inşalalh kuzum gününe ne kdr var

Cuma hürmetine Rabbim tüm isteyenlerin nasib etsin inşaAllah bakıyorumda var birkaç aday daha anne adaylarımız 2019 a hamiş girmek icin uğraşıyor sonu gerçi bulantılar tripler hiç cekilmiyor ama napalım biz doğduğumuzda anne adayı oluyoruz daha çoxukken bebeklerle oynuyoruz aslında bir nevi hazırlıkmış hamileliğe şimdi düşünüyorumda Rabbim zaten bizi anneliğe yatkın olarak dünyaya gelmemizi bir nevi staj yapmışoz ya kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

yok kuzum vermedim daha saliya randevum 1 gün kaldı insalalh
Canim hayırlı olsun inanki sana bakmak için girdim bende , içime doğdu heralde. :KK49: benden once bi arkadaş daha yazmış aynısını. Demekki kalbimizden istemisiz seni hamiş görmeyi :KK68:cok tebrik ederim guzel hamilelikler diliyorum bize de dua et olur mu

Evet ekimide bitirdik sayılır... gelsin kasım ayı uğuru ile gelsin insallah dilerim hamile kalalım Bu AY her ay yeni umuttur hadi HATUNLAR TEDAVİ GÖRENLER NORMAL DENEYENLER KISACA BAT KASIM AYINA ERTELENENLER BAT TARIHI ALALIM..BUYRUN TOPİGİME ÇOK HAMILEMIZ OLUR INŞALLAH.:anneadayı::emir_bebek::anne::anneadayı::KK200::nazar:

@gul1984 1kasim

@sedamunzur 1kasim

@yagmur1212 3kasim

@kardelen_08 3kasim

@uniq12 5kasim

@Disi geyik 5kasim

@sivas5858 7kasim

@sakasak 7kasim

@EceCigdem 8kasim

@papatyakokankadin 8kasim

@Ozgenin annesi 8kasim

@serap-_- 9kasim

@Themarginal 9kasim

@nyks_42 10kasim

@dvtb 11kasim

@AloeeVeraa 12kasim

@Aysucan20 13 kasım

@Limoncicegi1408 14kasim

@bi prenses annesi 15kasim

@Elfesya35 17kasim

@Anneyimbenanne35 18kasim

@akrepsrhn91 18kasim

@gcm19944 19kasim

@kavin123 20kasim

@BONCUK23 21kasim
@neiraida 22kasim
Bat 27 Kasım bir buçuk yıldır evliyim insallah bu ay nasip olur

Canim hayırlı olsun inanki sana bakmak için girdim bende , içime doğdu heralde. :KK49: benden once bi arkadaş daha yazmış aynısını. Demekki kalbimizden istemisiz seni hamiş görmeyi :KK68:cok tebrik ederim guzel hamilelikler diliyorum bize de dua et olur mu
güzel kalbini seveyim emi canm benm allah razı olsun rabbim sanada isteyen herkese de nasip etsin inşallah canım

Back