- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.541
Tebrik ederim canım çok güzel bi duyguBu daha net galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canım çok güzel bi duyguBu daha net galiba
Var gibi hatta benim kine benziyor adeti gecikti miKızlarrr arkadaşımın testi bakarmisnz biEki Görüntüle 2198573 Eki Görüntüle 2198573
4 gün var kuzum adetineVar gibi hatta benim kine benziyor adeti gecikti mi
Benimde öyle aynı çıktı bakalım cuma tekrarlayacagim daha koyu çıkarsa doktora gideceğim inşallah o da tekrarlasin yine çıkarsa gebelik vardır inşallah kan versin4 gün var kuzum adetine
Kan dün vercekti acilde almamışlar kan yasakmış artık açıldı beta hcg alimi oda sabah test yapmış böyle çıkmış bide ben aldım ona test 3 gün sonrada onu tekrarlasinBenimde öyle aynı çıktı bakalım cuma tekrarlayacagim daha koyu çıkarsa doktora gideceğim inşallah o da tekrarlasin yine çıkarsa gebelik vardır inşallah kan versin
Aynen canım tekrarlayıp ona göre kadın doğum doktoruna gitsinKan dün vercekti acilde almamışlar kan yasakmış artık açıldı beta hcg alimi oda sabah test yapmış böyle çıkmış bide ben aldım ona test 3 gün sonrada onu tekrarlasin
Kirp canımKızlar bi resim atıcam ama boyutundan dolayı kabul etmiyor nasıl ayarlamam gerek bilen var mı
Bayağı cıkms.Hayırlı olsunnnKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var adete 3 gün var ve bugün test yaptım hayal mi görüyorum testin yansımasımı nolur fikirlerinizi söyleyin
Yaaaa inanamıyorummmBayağı cıkms.Hayırlı olsunnn
Ayy hamilesin bariz belli çizgi kuzum gözün aydnKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var adete 3 gün var ve bugün test yaptım hayal mi görüyorum testin yansımasımı nolur fikirlerinizi söyleyin
Ben hala inanamıyorum ki çok şaşkınımmmAyy hamilesin bariz belli çizgi kuzum gözün aydn
Yarın kan ver hemen canm hadi gözün aydnBen hala inanamıyorum ki çok şaşkınımmm
Sabahı edebilirsem inşallah çok dua edin :)Yarın kan ver hemen canm hadi gözün aydn
Allah'ın duası olsun insallah kuzum yaSabahı edebilirsem inşallah çok dua edin :)
Korku stres heycan hepsini bir arada yaşıyorum yarın evlilik yıldönümümüz en güzel hediyemiz olur inşallahAllah'ın duası olsun insallah kuzum ya
Ayyy inanmıyorum masalalh ne güzel bir günde hediye veriyosun kuzum yaKorku stres heycan hepsini bir arada yaşıyorum yarın evlilik yıldönümümüz en güzel hediyemiz olur inşallah