Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anne tarafı derken güldüm kız bizzat ben kendim ikizim küçik kardeşimde ikiz ikizimin ilk hamileliğide ikizdi ama kaybetti kalpleri durdu daha sayayımmı ikizlikla ilgisi olabilirmi erkekn kese görmenin
vallahi ikiz olabilir he gerçi değerle alakası yokmuş ama eğer 5.6 haftada iki kese görürse tamamdırrr

Kuzm benm ya sagol canisi 5 gun kaldi ignenin 12. Gunu bugun ama
Ozamana değerin yükselir dert etme sakın yükseldimi azaldımı diye oyy benimde valla durumlar karışık normal zamana gire sonucum yüksek bilmiyorum keseyikarnımdan gördü doktor ya 4haftalık dedi erken değilmi bir dolu soru var bizim derdimiz bitermi hiç biri hiter biro başlar

Maşallah 4. Haftada göründü sipa hi kiyamam kuzum be güzel dertler ama

Maşallah 4. Haftada göründü sipa hi kiyamam kuzum be güzel dertler ama
Aynen canım aceleci çıktı benim ki hayatı kaçırmak istemiyor pazartesi yapılan kan bin üzeriymiş o makineler ölçememiş tam değeri dedi doktor oyuzden büyük işareti vardı yanında 1900 lerdeydi herhalde şimdi 7699 daha üçgün geçmiş adetim bu ne acele demi inşaallah kesede kalp atışını görince rahatlarım yoksa çok gerginim boş kese olayıda varmış galiba

Bukadar büyük değerde boş kese olmaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…