- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.321
alla alla şaşırdım niyeki anne tarafında ikiz var mıDoktor şiphelendi canım normal gebelikmi değil mi diye cok fazla değerin dedi kese de erken göründi 4 haftalık gibi değil daha fazla gibi dedi
Anne tarafı derken güldüm kız bizzat ben kendim ikizim küçik kardeşimde ikiz ikizimin ilk hamileliğide ikizdi ama kaybetti kalpleri durdu daha sayayımmı ikizlikla ilgisi olabilirmi erkekn kese görmeninalla alla şaşırdım niyeki anne tarafında ikiz var mı
vallahi ikiz olabilir he gerçi değerle alakası yokmuş ama eğer 5.6 haftada iki kese görürse tamamdırrrAnne tarafı derken güldüm kız bizzat ben kendim ikizim küçik kardeşimde ikiz ikizimin ilk hamileliğide ikizdi ama kaybetti kalpleri durdu daha sayayımmı ikizlikla ilgisi olabilirmi erkekn kese görmenin
Oyüzden haftaya çağardı demekki inşaallah başka bir sorun yokturvallahi ikiz olabilir he gerçi değerle alakası yokmuş ama eğer 5.6 haftada iki kese görürse tamamdırrr
Kuzummm hamileyimmmmmmmmmmmOyüzden haftaya çağardı demekki inşaallah başka bir sorun yoktur
Ciddimisin testmi yaptın naptın de hele ayy rabbim nelere kadirsin şükirler olsun beklentileimizi sona erdirdinKuzummm hamileyimmmmmmmmmmm
Kuzum kan verdim bugun onun sonucu cikti 23.4 canm yaCiddimisin testmi yaptın naptın de hele ayy rabbim nelere kadirsin şükirler olsun beklentileimizi sona erdirdin
Çok sevinsim canım adetinw nekadar vardı senin kafa kalmadı ki bende yerim de duramıyorum şuan sana sevinmektenKuzum kan verdim bugun onun sonucu cikti 23.4 canm ya
Kuzm benm ya sagol canisi 5 gun kaldi ignenin 12. Gunu bugun amaÇok sevinsim canım adetinw nekadar vardı senin kafa kalmadı ki bende yerim de duramıyorum şuan sana sevinmekten
Ozamana değerin yükselir dert etme sakın yükseldimi azaldımı diye oyy benimde valla durumlar karışık normal zamana gire sonucum yüksek bilmiyorum keseyikarnımdan gördü doktor ya 4haftalık dedi erken değilmi bir dolu soru var bizim derdimiz bitermi hiç biri hiter biro başlarKuzm benm ya sagol canisi 5 gun kaldi ignenin 12. Gunu bugun ama
Maşallah 4. Haftada göründü sipa hi kiyamam kuzum be güzel dertler amaOzamana değerin yükselir dert etme sakın yükseldimi azaldımı diye oyy benimde valla durumlar karışık normal zamana gire sonucum yüksek bilmiyorum keseyikarnımdan gördü doktor ya 4haftalık dedi erken değilmi bir dolu soru var bizim derdimiz bitermi hiç biri hiter biro başlar
Aynen canım aceleci çıktı benim ki hayatı kaçırmak istemiyor pazartesi yapılan kan bin üzeriymiş o makineler ölçememiş tam değeri dedi doktor oyuzden büyük işareti vardı yanında 1900 lerdeydi herhalde şimdi 7699 daha üçgün geçmiş adetim bu ne acele demi inşaallah kesede kalp atışını görince rahatlarım yoksa çok gerginim boş kese olayıda varmış galibaMaşallah 4. Haftada göründü sipa hi kiyamam kuzum be güzel dertler ama
Bukadar büyük değerde boş kese olmaz kuzumAynen canım aceleci çıktı benim ki hayatı kaçırmak istemiyor pazartesi yapılan kan bin üzeriymiş o makineler ölçememiş tam değeri dedi doktor oyuzden büyük işareti vardı yanında 1900 lerdeydi herhalde şimdi 7699 daha üçgün geçmiş adetim bu ne acele demi inşaallah kesede kalp atışını görince rahatlarım yoksa çok gerginim boş kese olayıda varmış galiba
Ciddimisin kız inşaallah dediğin gibi olur sence tekmi çiftmi ozaman:))Bukadar büyük değerde boş kese olmaz kuzum
Okadar değere çift gibi duruyor bebeğim yaCiddimisin kız inşaallah dediğin gibi olur sence tekmi çiftmi ozaman:))
Nasib olsunda kaçtane olduğu önemli değil rabgüç kuvvet verir inşaallah bir iki haftaya anlarız tekmi çiftmi olduğunuOkadar değere çift gibi duruyor bebeğim ya
En son testlerini görmüştüm doktora gittin mi kız ay cok sevndm belliydi zaten olduğu senino büyük değil küçük işareti değil mi kuzum benimde 4+5de göründü kesem
yok gitmedim canım idrardan takip ediyorumEn son testlerini görmüştüm doktora gittin mi kız ay cok sevndm belliydi zaten olduğu senin
Ins yoktur cnm bi sknt kabini ferah tutOyüzden haftaya çağardı demekki inşaallah başka bir sorun yoktur