- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 28
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.361
Senin yaşadığını 2 ay bende yaşadım ama işte 3ay oldu bunay deniyoruz hep ondan böyle çok hevesleniyorum Allah biliyor ya her gece hayaliyle uyuyorum
Kuzum evet şükür cıktı ya darısı basina insallahAyyyyyu gerçekten mi??? Ben seni arıyordum yaaa çok sevindim gerçekten:)
Kuzum evet şükür cıktı ya darısı basina insallah
Senden de canım burda hepimizin derdi birİnşaallah canım benim burda destek olmanız bile yeter Allah razı olsun hepinizden
Tebrik ederim canımKuzummm hamileyimmmmmmmmmmm
Başlangıç adet günüBat ne demek
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Benim bu ay başladı bitti. takvimime gore Önümüzdeki ay 2 kasımda başlayacak. Keşke başlamasa da hamile kalsamBaşlangıç adet günü
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin RabbimKuzummm hamileyimmmmmmmmmmm
Aminn inşallahBayadiir girmiyodum kizlarrr ne guzel hamile haberleri var maasalah hepinize benimde bat 16 ekim insallah bi guzel haberde ben veririm buraya
Sağol kuzum benm rabbim isteyn herkese nasip etsnCanım hayırlı uğurlu olsun sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Amin canım inşallahSağol kuzum benm rabbim isteyn herkese nasip etsn
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de bol bol dua et çok erken nasıl anladın ve özel bişey denedin mi ?Amin canım inşallah
Canım benim hamileligim belli değil burada arkadaşlar totem yapmak için takvim oluşturuyorlardı varsa hamilelik kaliyordu bende ilk defa yaptım bakalım inşallah gerçek olurAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de bol bol dua et çok erken nasıl anladın ve özel bişey denedin mi ?