Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin yaşadığını 2 ay bende yaşadım ama işte 3ay oldu bunay deniyoruz hep ondan böyle çok hevesleniyorum Allah biliyor ya her gece hayaliyle uyuyorum

Her bayanın yaşaması gereken bambaşka bir dönem.. Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun inşAllah :) heyecanın ve isteğin çok belli aslında

Kuzum evet şükür cıktı ya darısı basina insallah

AMin tatlım İnşallah.. 3 günlük bir gecikme var şuan ama Çarşamba günü test yapmıştım çıkmadı benimde.. haftasonu gelmezse pazartesi direk kan vericem bakalım..
Eşine söyledin mi ne yaptın

Bayadiir girmiyodum kizlarrr ne guzel hamile haberleri var maasalah hepinize benimde bat 16 ekim insallah bi guzel haberde ben veririm buraya

Reactions: 10N
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de bol bol dua et çok erken nasıl anladın ve özel bişey denedin mi ?
Canım benim hamileligim belli değil burada arkadaşlar totem yapmak için takvim oluşturuyorlardı varsa hamilelik kaliyordu bende ilk defa yaptım bakalım inşallah gerçek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…