Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2.çocuk benim. yaş 24 15 gün önce 2 aylık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum şuan adet görüyorum erkenden adet oldum bitince tekrar düşünüyoruz
Merhaba aranıza yeni katıldım nasıl kullanacağını anlamaya çalışıyorum :) bende Bi düşük yaşadım kürtaj oldum doktorum 3 ay ara vermemi söyledi ama başka bir doktorda 1 ay sonra bile hamile kalan var dedi kafam karışıyor devamlı... Çocuğum hemen olsun istiyorum ama aynı şeyleri tekrar yaşarmıyım acaba diyorum

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. Hamileydim 8 haftalık ama tam evlilik yıl dönümümde kürtaj olmam gerektiğini öğrendim ama o günü öyle hatırlamak istemediğim için olamadım 4 eylülde kürtaj oldum çok zor süreçti.doktorum 3 ay ara vermemi söyledi başka doktor 1 ay sonra başlayabilirsin dedi çocuk sahibi olmak istiyorsan kafam karıştı...

Kzlar merhaba iyi akşamlar sorum var da size
Şimdi ben eylülün 25 inde regli oldum ve biz 1,6,9,11 ekim birlikte olduk 3.5 aylık evliyim ve çok istiyorum bebiş sizce tutar mı
Bu arada 14 . Günü 9 u oluyor o günde denedik işte ayy çok istiyorum su serpin içime :) bat 23 ekiim
Bu arada beni de ekleyin beni dee

Merhaba kızlar adet tarihim bugün idrar testim böyle çıktı var mı sizce bebetime test birde idrarı 1-2 damla fazla koydum ondan böyle cikabilirmi fazla idrardan
Kuzum fazla idrardan karışık çıkar böyle çıkmaz ama bebe time olunca kafam karıştı farklı.marka bulamazmisn

Kızlar bugün çok acayip birşey oldu doktor bana 4 haftalık dedi peki 4 haftalık hamile olan birinin karnından kese görünürmü kesede göründü doktor baya pinpirikli çıktı haftaya tekrar bekliyor normal gebelik olmayabilirmiş birazda üzildim degerim daha adet gelmeden 1000 üzeri olarak gisteriyor dedi sağlık ocağonın kan merkezindeki cihazlar o değere kadar ölcebilmiş dedi yanonda büyük işareti vardı çok endişeliyim şuan

o büyük değil küçük işareti değil mi kuzum benimde 4+5de göründü kesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…