- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.301
bekleyelim o zaman son 4 kala test yapalımYani aynen bende de igne fobisi var cok korkuyorum alinana kadar heyacandan ellerim terliyo acimiyor ama panikliyorum o yüzden beklemeyi düşünüyorum mümkünse bat geçtikten sonra
Aynen beklemek daha mantikli bnm icin gecen ay bosuna sevndm cunki . bnm normal stndartta bat 21 29 gunde bi adet olduğumu baz alirsak ama bu ay erken yumurtladigimi düşündüğüm icin 17si diyorumbekleyelim o zaman son 4 kala test yapalım
kız bende erken yumurtlamayı katarsam 5 var bataAynen beklemek daha mantikli bnm icin gecen ay bosuna sevndm cunki . bnm normal stndartta bat 21 29 gunde bi adet olduğumu baz alirsak ama bu ay erken yumurtladigimi düşündüğüm icin 17si diyorum
Günler geçmiyor resmenkız bende erken yumurtlamayı katarsam 5 var bata
Merhaba aranıza yeni katıldım nasıl kullanacağını anlamaya çalışıyorum :) bende Bi düşük yaşadım kürtaj oldum doktorum 3 ay ara vermemi söyledi ama başka bir doktorda 1 ay sonra bile hamile kalan var dedi kafam karışıyor devamlı... Çocuğum hemen olsun istiyorum ama aynı şeyleri tekrar yaşarmıyım acaba diyorum2.çocuk benim. yaş 24 15 gün önce 2 aylık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum şuan adet görüyorum erkenden adet oldum bitince tekrar düşünüyoruz
Ayyyyyy sende hamilesin kuzum çok şükür gözün aydın
Merhaba kızlar adet tarihim bugün idrar testim böyle çıktı var mı sizce bebetime test birde idrarı 1-2 damla fazla koydum ondan böyle cikabilirmi fazla idrardan
Kuzum fazla idrardan karışık çıkar böyle çıkmaz ama bebe time olunca kafam karıştı farklı.marka bulamazmisnMerhaba kızlar adet tarihim bugün idrar testim böyle çıktı var mı sizce bebetime test birde idrarı 1-2 damla fazla koydum ondan böyle cikabilirmi fazla idrardan
Teşekkür ederim canım ama heveslenmek istemiyorum inş vardır bebis bu ekim ayı inş hepimize bereket şans getirirAyyyyyy sende hamilesin kuzum çok şükür gözün aydın
Amin kuzjm insallahTeşekkür ederim canım ama heveslenmek istemiyorum inş vardır bebis bu ekim ayı inş hepimize bereket şans getirir
Su an elimde başka test yok ama alicam 2 gün önce bebetime ile yaptım ikinci çizgi hıc çıkmadı şimdi çıkınca şaşırdım hiç beklemiyordumKuzum fazla idrardan karışık çıkar böyle çıkmaz ama bebe time olunca kafam karıştı farklı.marka bulamazmisn
Hımmm ama sen yinede riske etme başka test ile yapSu an elimde başka test yok ama alicam 2 gün önce bebetime ile yaptım ikinci çizgi hıc çıkmadı şimdi çıkınca şaşırdım hiç beklemiyordum
o büyük değil küçük işareti değil mi kuzum benimde 4+5de göründü kesemKızlar bugün çok acayip birşey oldu doktor bana 4 haftalık dedi peki 4 haftalık hamile olan birinin karnından kese görünürmü kesede göründü doktor baya pinpirikli çıktı haftaya tekrar bekliyor normal gebelik olmayabilirmiş birazda üzildim degerim daha adet gelmeden 1000 üzeri olarak gisteriyor dedi sağlık ocağonın kan merkezindeki cihazlar o değere kadar ölcebilmiş dedi yanonda büyük işareti vardı çok endişeliyim şuan
Canw büyük işarwti doktor da dedi cihaz ölçememiş sınır 1000 mis dedi şimdi ki degerim 7699 sence normal mi daha üçgün geçti adetimo büyük değil küçük işareti değil mi kuzum benimde 4+5de göründü kesem
kese göründükten sonra değere takılmamak lazım bence kuzum bende kan vermedim merak içindeyim vallaCanw büyük işarwti doktor da dedi cihaz ölçememiş sınır 1000 mis dedi şimdi ki degerim 7699 sence normal mi daha üçgün geçti adetim