- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.341
Hayırlı olsun cnm cok sevndm :)Kuzum kan verdim bugun onun sonucu cikti 23.4 canm ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun cnm cok sevndm :)Kuzum kan verdim bugun onun sonucu cikti 23.4 canm ya
Kese göründü dedin ya bende gittin sandim gebelik takvimi oluşturmssnyok gitmedim canım idrardan takip ediyorum
önceki hamileliği söyledim canım keseyle ilgili bi ddurum vardı, takvimi de arkadaş yap dedi yaptımKese göründü dedin ya bende gittin sandim gebelik takvimi oluşturmssn
He tamam cnm anldim :) ikinciyi mi istiyordn sende benm gibiönceki hamileliği söyledim canım keseyle ilgili bi ddurum vardı, takvimi de arkadaş yap dedi yaptım
kuzum yaşasaydı 4 aylıktı 2.bebeğimin kalbi durdu 1 oğlum var şimdi allah kısmet ederse tekrardan hamileyim 2.yeHe tamam cnm anldim :) ikinciyi mi istiyordn sende benm gibi
Allah bagislasin cnm ins simdiki sıkı sıkı tutunur sana kac yaşında oglunkuzum yaşasaydı 4 aylıktı 2.bebeğimin kalbi durdu 1 oğlum var şimdi allah kısmet ederse tekrardan hamileyim 2.ye
Amin inşallah sağlıkla sıhhatle alırım kucağıma, 3bucukAllah bagislasin cnm ins simdiki sıkı sıkı tutunur sana kac yaşında oglun
Bnm kıZımda 4 u dolduruyo bu ayAmin inşallah sağlıkla sıhhatle alırım kucağıma, 3bucuk
Allah bağışlasın canım uzun ömürler versin sağlıkla..Bnm kıZımda 4 u dolduruyo bu ay
Amin cnm hepmizim rvladina insAllah bağışlasın canım uzun ömürler versin sağlıkla..
Şimdiki değerim 7699 sence nasılIns yoktur cnm bi sknt kabini ferah tut
Ay kuzum ben pek anlamiyorum degerden ama yuksek sanki ins onun sebebi de ikiz olmasidir hersey yolundadirŞimdiki değerim 7699 sence nasıl
İnşaallah canım benim burda destek olmanız bile yeter Allah razı olsun hepinizdenAy kuzum ben pek anlamiyorum degerden ama yuksek sanki ins onun sebebi de ikiz olmasidir hersey yolundadir
Kuzummm hamileyimmmmmmmmmmm
Kzlar merhaba iyi akşamlar sorum var da size
Şimdi ben eylülün 25 inde regli oldum ve biz 1,6,9,11 ekim birlikte olduk 3.5 aylık evliyim ve çok istiyorum bebiş sizce tutar mı
Bu arada 14 . Günü 9 u oluyor o günde denedik işte ayy çok istiyorum su serpin içime :) bat 23 ekiim
Bu arada beni de ekleyin beni dee
Akıntı takibi yaptım işte ve şuan iki göğsümün ortasına öyle bi ağrı giriyo ki anlatamam idrara çıkmayan ben hep çişimde geliyor, karnımdan da böyle curt curt sesler geliyo :)) belirti midir bilmem kimisinin erken belirti oluyor bilirsiniz ki ama olsun o kadar çok istiyoruz ki uykusuz gecelere bile razıyım :))
Akıntı takibi yaptım işte ve şuan iki göğsümün ortasına öyle bi ağrı giriyo ki anlatamam idrara çıkmayan ben hep çişimde geliyor, karnımdan da böyle curt curt sesler geliyo :)) belirti midir bilmem kimisinin erken belirti oluyor bilirsiniz ki ama olsun o kadar çok istiyoruz ki uykusuz gecelere bile razıyım :))