Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kzlar merhaba iyi akşamlar sorum var da size
Şimdi ben eylülün 25 inde regli oldum ve biz 1,6,9,11 ekim birlikte olduk 3.5 aylık evliyim ve çok istiyorum bebiş sizce tutar mı
Bu arada 14 . Günü 9 u oluyor o günde denedik işte ayy çok istiyorum su serpin içime :) bat 23 ekiim
Bu arada beni de ekleyin beni dee

Canım ille 14. Gün yumurta çatlamış tır diyemiyoruz aslında bünyeden bünyeye değişiyor.. günleri değerlendirmiş Diniz inşAllah tutmuştur.. ki eğer yoksa diğer ay ovulasyon testi dene bence o zaman yumurtlama gününü takip edebilirsin.. çok heyecanlısım Rabbim niAllah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin

Akıntı takibi yaptım işte ve şuan iki göğsümün ortasına öyle bi ağrı giriyo ki anlatamam idrara çıkmayan ben hep çişimde geliyor, karnımdan da böyle curt curt sesler geliyo :)) belirti midir bilmem kimisinin erken belirti oluyor bilirsiniz ki ama olsun o kadar çok istiyoruz ki uykusuz gecelere bile razıyım :))

Akıntı takibi yaptım işte ve şuan iki göğsümün ortasına öyle bi ağrı giriyo ki anlatamam idrara çıkmayan ben hep çişimde geliyor, karnımdan da böyle curt curt sesler geliyo :)) belirti midir bilmem kimisinin erken belirti oluyor bilirsiniz ki ama olsun o kadar çok istiyoruz ki uykusuz gecelere bile razıyım :))

Sana tavsiyem kendini dinleme :KK66: belirti arama düşündükçe dinledikçe belirti bulursun kendinde.. herkeste farklı oluyor sonuçta :KK66: bide hep hayırlısını iste sağlıklı olsun da :KK66:

Bak benim reglim 3gün geçti 2 gün önce de test yapmıştım negatif çıktı gereksiz bir rahatlık var üstümde nedense.. bende anlamıyorum reglim her zaman erken gelir geç gelmez yani.. bünyeminde dengesi bozuldu demek :)

X