Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zmn bnmm belirtilerime gore daha catladiktan sonra daha 7. Gün
işte benim 29 eylülde pik oldu 30 eylülde yine koyuydu ama t çizgisi daha az koyuydu çatlamaya başlamıştı 1 ekimde ttamamen silikleşti tahminim 30 Eylül gecesi çatladı kabaca hesaplarsak 10.gündeyim çatladıktan sonra gölge gibi silik çizgi gördüm bugün ağrılarım var akıntım biraz başladı kasıklarım ağrıyo göğsümde hafiften ağrıyo içi boş bi balon gibi resmen hem yumuşacık hem ağrıyo

Döllenmeden sonra 10. Gün cikabiliyor testlerde öyle okumuştu m

4 gunde yerlesiyor kuzum dolleniyor yani 10. Gündede kana geciyor

Hmmm göğüs mevzuusu bende de cok kotu ya aynrn dedigin gibiyim bende ins hayrli haber alırız..bi kac gun sabret bi daha yaap bence biraz daha koyulassin test yoksa bu seferde deger duzgun artti mi falan die stres yapacaksn

Hmmm göğüs mevzuusu bende de cok kotu ya aynrn dedigin gibiyim bende ins hayrli haber alırız..bi kac gun sabret bi daha yaap bence biraz daha koyulassin test yoksa bu seferde deger duzgun artti mi falan die stres yapacaksn
öncekinde öyle oldu kollarım delik deşik oldu güzelce artıyordu ama kalbi durdu

öncekinde öyle oldu kollarım delik deşik oldu güzelce artıyordu ama kalbi durdu
Yani aynen bende de igne fobisi var cok korkuyorum alinana kadar heyacandan ellerim terliyo acimiyor ama panikliyorum o yüzden beklemeyi düşünüyorum mümkünse bat geçtikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…