- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.261
kızlar ben hala silik çizgiler görüyorum bata 8 kaldı laboquick yanıltıcı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz sen hala test mi yapion bekle biraz kendini yipratiyorsun boyke sürekli sabır biraz varsa zaten seninle canımkızlar ben hala silik çizgiler görüyorum bata 8 kaldı laboquick yanıltıcı mı?
Allah ben 2 gün kaldı test yapsammı yapmasammı diyorum kzum sen naptın sabret az beklekızlar ben hala silik çizgiler görüyorum bata 8 kaldı laboquick yanıltıcı mı?
Çok enteresan daha varmis bende bebetime la yaptım tek cizgi bata 3 gün kalakızlar ben hala silik çizgiler görüyorum bata 8 kaldı laboquick yanıltıcı mı?
Çok enteresan daha varmis bende bebetime la yaptım tek cizgi bata 3 gün kala
Allah ben 2 gün kaldı test yapsammı yapmasammı diyorum kzum sen naptın sabret az bekle
Kiz sen hala test mi yapion bekle biraz kendini yipratiyorsun boyke sürekli sabır biraz varsa zaten seninle canım
Sen her türlü dikkat et canım tabii ama daha çıkasi yoksa saat basi yapsanda hep acabayla kalcan bekle senin için söylüyorum daha çok stres oluyorsun en azindan ben oyle oluyorum ondan daha Hiç yapmadımkızlar tasınma isim var ondan bu acele varsa dikkat edeyim korkuyorum hep silik çıkıyo bekleyince daha beliriyo son 2 tane vardı bitirdim ikiside silik çıktı 4 gün kala yapıcsm varsa kan vercem
bel ağrım çok fazla göğüs hassasiyetim he başladı ben adete yordum son 3-4 kala yapmayı düşünüyorum elimdekiler bitirdim daha almam zaten canım ama ne bileyim bu kadar erkenden silik çıkınca insan inanamıyoSen her türlü dikkat et canım tabii ama daha çıkasi yoksa saat basi yapsanda hep acabayla kalcan bekle senin için söylüyorum daha çok stres oluyorsun en azindan ben oyle oluyorum ondan daha Hiç yapmadım
Ay kuzum ins vardır da heyecanın ikiye katlar benimde belirtiler aynı seninle bende cok merak ediyorum ama cikmaz daha die hic niyetlenmedim 7 gün kaldıbel ağrım çok fazla göğüs hassasiyetim he başladı ben adete yordum son 3-4 kala yapmayı düşünüyorum elimdekiler bitirdim daha almam zaten canım ama ne bileyim bu kadar erkenden silik çıkınca insan inanamıyo
Kuzum atsana testi bi bakayimkızlar ben hala silik çizgiler görüyorum bata 8 kaldı laboquick yanıltıcı mı?
Bebeğim ben catlatma iğnesi topigindeyim malum 4 gün. Kaldı sen napiyon tatlm
Kuzum atsana testi bi bakayim
Insalalh bebegim ya valla gunler azaldıkça heyecanlaniyorjm bugün test yapicamNapim valla kasık ağrısı ile debeleniyorum.Eğilip kalkarken bir yere uzanırken yada evi süpürürken hep bi karnımın alt kısmında yumurtalıklara doğru ağrı var.
Bu yaşa kadar hiç böyle ağrı yaşamamıştım değişikmiş.Umarım tutmuştur.
Aklımdasın hep inşallah bu sefer olacak.Takipteyim kuzucum.
Ayyy çok heyecanlı yemnile yaaa ne zaman yapacaksın merak ederim şimdi.Insalalh bebegim ya valla gunler azaldıkça heyecanlaniyorjm bugün test yapicam
3 te yaparım anca alır gelirimpazarada ugriycam ya kuzum ama ignenin etkisi gecmismi diye bakıcam bitanemAyyy çok heyecanlı yemnile yaaa ne zaman yapacaksın merak ederim şimdi.
belki silik de olsa çıkar kuzum ama seni de dürtüklemimAy kuzum ins vardır da heyecanın ikiye katlar benimde belirtiler aynı seninle bende cok merak ediyorum ama cikmaz daha die hic niyetlenmedim 7 gün kaldı
Sen gelene kadar heyecan dorukta valla . Ay hadi güzel haberlerle ya.Umut olcan bana valla.3 te yaparım anca alır gelirimpazarada ugriycam ya kuzum ama ignenin etkisi gecmismi diye bakıcam bitanem
Inşallah balim insallah sende bende isteyen herkeste hamile kalır gurbetkusumSen gelene kadar heyecan dorukta valla . Ay hadi güzel haberlerle ya.Umut olcan bana valla.