Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok enteresan daha varmis bende bebetime la yaptım tek cizgi bata 3 gün kala
Allah ben 2 gün kaldı test yapsammı yapmasammı diyorum kzum sen naptın sabret az bekle :KK51:
Kiz sen hala test mi yapion bekle biraz kendini yipratiyorsun boyke sürekli sabır biraz varsa zaten seninle canım :KK66:

kızlar tasınma isim var ondan bu acele varsa dikkat edeyim korkuyorum hep silik çıkıyo bekleyince daha beliriyo son 2 tane vardı bitirdim ikiside silik çıktı 4 gün kala yapıcsm varsa kan vercem

kızlar tasınma isim var ondan bu acele varsa dikkat edeyim korkuyorum hep silik çıkıyo bekleyince daha beliriyo son 2 tane vardı bitirdim ikiside silik çıktı 4 gün kala yapıcsm varsa kan vercem
Sen her türlü dikkat et canım tabii ama daha çıkasi yoksa saat basi yapsanda hep acabayla kalcan bekle senin için söylüyorum daha çok stres oluyorsun en azindan ben oyle oluyorum ondan daha Hiç yapmadım

Sen her türlü dikkat et canım tabii ama daha çıkasi yoksa saat basi yapsanda hep acabayla kalcan bekle senin için söylüyorum daha çok stres oluyorsun en azindan ben oyle oluyorum ondan daha Hiç yapmadım
bel ağrım çok fazla göğüs hassasiyetim he başladı ben adete yordum son 3-4 kala yapmayı düşünüyorum elimdekiler bitirdim daha almam zaten canım ama ne bileyim bu kadar erkenden silik çıkınca insan inanamıyo

bel ağrım çok fazla göğüs hassasiyetim he başladı ben adete yordum son 3-4 kala yapmayı düşünüyorum elimdekiler bitirdim daha almam zaten canım ama ne bileyim bu kadar erkenden silik çıkınca insan inanamıyo
Ay kuzum ins vardır da heyecanın ikiye katlar :KK66: benimde belirtiler aynı seninle bende cok merak ediyorum ama cikmaz daha die hic niyetlenmedim 7 gün kaldı

Bebeğim ben catlatma iğnesi topigindeyim malum 4 gün. Kaldı sen napiyon tatlm

Napim valla kasık ağrısı ile debeleniyorum.Eğilip kalkarken bir yere uzanırken yada evi süpürürken hep bi karnımın alt kısmında yumurtalıklara doğru ağrı var.
Bu yaşa kadar hiç böyle ağrı yaşamamıştım değişikmiş.Umarım tutmuştur.
Aklımdasın hep inşallah bu sefer olacak.Takipteyim kuzucum.

Eklentiler

• CYMERA_20181009_193928.jpg
    CYMERA_20181009_193928.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 32
  • CYMERA_20181010_084201.jpg
    CYMERA_20181010_084201.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 37
  • CYMERA_20181010_105444.jpg
    CYMERA_20181010_105444.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 38
Napim valla kasık ağrısı ile debeleniyorum.Eğilip kalkarken bir yere uzanırken yada evi süpürürken hep bi karnımın alt kısmında yumurtalıklara doğru ağrı var.
Bu yaşa kadar hiç böyle ağrı yaşamamıştım değişikmiş.Umarım tutmuştur.
Aklımdasın hep inşallah bu sefer olacak.Takipteyim kuzucum.
Insalalh bebegim ya valla gunler azaldıkça heyecanlaniyorjm bugün test yapicam

X