- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.241
Alemsin kız hoşdurBat 4
Hoş mudur boş mudur :)
Inşallah doludur:)Bat 4
Hoş mudur boş mudur :)
Ateş basması hariç tüm belirtilerimiz aynı hemde apayni insallah kuzum ya bend gorurum insallah dua et nolurBelirtileim mi hepsini yaşadm nerdeyse kasığımda hala ağrı batma var yorulunca karoncalanmada oluyor ve bacağımda ve göbeğımde batmalar falan var şuan hala öncesinide sorarsan ilk hissettiğimde baş ağrısı kasık ağrısı oldu daha adete 11 gün vardı ertesi gün ateş basmalarıda eklendi kasok ağrısı da şiddetlendi o andada lekelenme oldu ertrsi günde de oldu ama daha azdı ve hala devam işte canım iştahla ilgili birşey diyemem belki ama ekşi şeyler damağımda ayrı bi güzel geliyor
İkiz olsak bukadar olur demiştimya sana aynen öyle daralma gibi de hissetmiş olabilirsin ben bildiğin hastalandm sandmAteş basması hariç tüm belirtilerimiz aynı hemde apayni insallah kuzum ya bend gorurum insallah dua et nolur
Amin cnm ama umudum yokInşallah doludur:)
Belli olmaz canım aramızda 1 kişi daha hamilelik haberini aldım kendimizi umutsuz vaka olarak gorsekte insan guzel haberlerle umitleniyorAmin cnm ama umudum yok
Beklemek adetten
Dün aklımda sen vardın canım ya seni çoktan beri burda görmedim acaba hamilemi diye düşündü en son bodruma gidiyorum demiştim inşallah hayırlı haber alirsinGünaydın herkeseee
Dün aklımda sen vardın canım ya seni çoktan beri burda görmedim acaba hamilemi diye düşündü en son bodruma gidiyorum demiştim inşallah hayırlı haber alirsin
Daha bir haber yok canım daha beklemedeyiz inşalla h içine doğmuştur güzel haber alirsinGünaydın kuzum gittim geldim bayadır ordaaydım malum annnemrahatsızdı baya onlarla ilgilendim hasret giderdim.İnşallah dediğin gibi olurda hamile oluruz bu ay.İçine mi doğdu acaba.?
Sen nasılsın iyi misin ? Var mı gelişmeler?
Daha bir haber yok canım daha beklemedeyiz inşalla h içine doğmuştur güzel haber alirsinGünaydın kuzum gittim geldim bayadır ordaaydım malum annnemrahatsızdı baya onlarla ilgilendim hasret giderdim.İnşallah dediğin gibi olurda hamile oluruz bu ay.İçine mi doğdu acaba.?
Sen nasılsın iyi misin ? Var mı gelişmeler?
Amin canım inşallah.Herkes bir an önce bebişine kavuşsun.Daha bir haber yok canım daha beklemedeyiz inşalla h içine doğmuştur güzel haber alirsin
Günaydın bebegimmmmm naislsinGünaydınnnnn
Kuzummm nerelerdesinn sen bakınıyorum sana. İyiyim valla nolsun sen nasılsın canısıGünaydın bebegimmmmm naislsin
Bebeğim ben catlatma iğnesi topigindeyim malum 4 gün. Kaldı sen napiyon tatlmKuzummm nerelerdesinn sen bakınıyorum sana. İyiyim valla nolsun sen nasılsın canısı