- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Bende gastrit var içemedim rahats8z oldum adetim iki ay uzadığı zaman sanırım ozaman geç yumurtlama oldu asetimse gexikti baya ama bal tarçın çörek otu kürü belki 6 ayda dizelmeyecek hormonları dizelttiBende soğan kürüne başlıyım dedim 3gün zor içtim midemi alt üst etti. Düzeldiyse tahlillerin umarım mutlu haberi kısa zamanda alırsınız canımm :))
Canim ben kist varken hamile kaldim bisey olmaz kistim hala duruyoHayırlı olsun topiğin canımbat ımı bilmiyorum hesaplamıyorum ben bu ay.. bu ay olmaz diye düşünüyorum.
daha 12 saat olmadi hsg çektirdim tüplere ulaşamadık dedi doktorum..kist varmış bide.. nolacak bilmiyorum
Bende gastrit var içemedim rahats8z oldum adetim iki ay uzadığı zaman sanırım ozaman geç yumurtlama oldu asetimse gexikti baya ama bal tarçın çörek otu kürü belki 6 ayda dizelmeyecek hormonları dizeltti
Tabi tatlım h.gCanım eklermisin 4 ekim :)
Evet tatlım kart tipi uygun kiz anlamayacak ne var araştır ama bildiğim kadarıyla 2 çizgide aynı koyulukta olunca yumurta catliyo tatlımNe bileim cihaz daha kullanışlıdır dedimde ama kart tipi almak daha mı iyi bende o çizgilerden anlamıyorumda
Inşallah canisi h g aramıza ilk bebeginmi olcakMerhaba kızlar bende 14 ekimm ağustosta kimyasal haşayınca bu ay belki dedim ama salı adet oldum... hepimiz inşallah en kısa zamandaa kucaklarımız dolsunnn
Adetlerin duzenlimi canım peki hani sadece kasik ağrısıyla yola çıkma akıntı vücut sicakligiBelkide yapmak için geç kaldm sağ kasığımda iki saattir haff batma var
H.g kuzum ilk bebekmi insallah bu ay son bekleyiş olur canm15 ekim
HoşbuldukInşallah canisi h g aramıza ilk bebeginmi olcak
Ah uyanalı çok oldu kuzum :) nevşehir bendeKizlarrr nerelerde yasiyosunuz memleketler neresi uyanin hadi canlarkardelen_08 wiha02 J Jklyyy B Balgozlu55 A Alyam52 C chatlak_anne Valensiya nyks_42 Aytanesii 1 17platon17 G gizemya
Kizlarrr nerelerde yasiyosunuz memleketler neresi uyanin hadi canlarkardelen_08 wiha02 J Jklyyy B Balgozlu55 A Alyam52 C chatlak_anne Valensiya nyks_42 Aytanesii 1 17platon17 G gizemya
Valla ben adetten önce başladm adet olmak için akloma ne geldiyse yaptım ada çayı içtim bol bol ginde iki bardak yeyerli östrojenimi baya yükseltmişlerAynen canım bendede reflü var midemi kötü yaptı dayanamadım. Bal tarçın çörek otu adetin 2.günü başlanması gerekiyormuş bidaha ki adetimde başlarım bakalım bende
Aslında dizenliydi ama hormonel dengem bozuldu takvime göre daha var ama akşamdan buyana sağ ve sol kasığımda ağrı var bend enormalde yumurtlamada ağrı çekerim daha ovulasyon testi alamadm aksilik işteAdetlerin duzenlimi canım peki hani sadece kasik ağrısıyla yola çıkma akıntı vücut sicakligi
Sanki ozaman yumurtlama siliklesince mi çatlama hepten karoştı bak şimdiEvet tatlım kart tipi uygun kiz anlamayacak ne var araştır ama bildiğim kadarıyla 2 çizgide aynı koyulukta olunca yumurta catliyo tatlım
Ben erzrumda yaşıyorum ama memleketim zonguldak\ereğli güzel memleketim benimKizlarrr nerelerde yasiyosunuz memleketler neresi uyanin hadi canlarkardelen_08 wiha02 J Jklyyy B Balgozlu55 A Alyam52 C chatlak_anne Valensiya nyks_42 Aytanesii 1 17platon17 G gizemya