Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende soğan kürüne başlıyım dedim 3gün zor içtim midemi alt üst etti. Düzeldiyse tahlillerin umarım mutlu haberi kısa zamanda alırsınız canımm :))
Bende gastrit var içemedim rahats8z oldum adetim iki ay uzadığı zaman sanırım ozaman geç yumurtlama oldu asetimse gexikti baya ama bal tarçın çörek otu kürü belki 6 ayda dizelmeyecek hormonları dizeltti

Hayırlı olsun topiğin canım:halay: bat ımı bilmiyorum hesaplamıyorum ben bu ay.. bu ay olmaz diye düşünüyorum.
daha 12 saat olmadi hsg çektirdim tüplere ulaşamadık dedi doktorum.. :KK43: kist varmış bide.. nolacak bilmiyorum :işsiz:

Hayırlı olsun topiğin canım:halay: bat ımı bilmiyorum hesaplamıyorum ben bu ay.. bu ay olmaz diye düşünüyorum.
daha 12 saat olmadi hsg çektirdim tüplere ulaşamadık dedi doktorum.. :KK43: kist varmış bide.. nolacak bilmiyorum :işsiz:
Canim ben kist varken hamile kaldim bisey olmaz kistim hala duruyo
Bu arada prensesim pamugum bal kupum olacakmis darisi sana olsun ins

Bende gastrit var içemedim rahats8z oldum adetim iki ay uzadığı zaman sanırım ozaman geç yumurtlama oldu asetimse gexikti baya ama bal tarçın çörek otu kürü belki 6 ayda dizelmeyecek hormonları dizeltti

Aynen canım bendede reflü var midemi kötü yaptı dayanamadım. Bal tarçın çörek otu adetin 2.günü başlanması gerekiyormuş bidaha ki adetimde başlarım bakalım bende

Aynen canım bendede reflü var midemi kötü yaptı dayanamadım. Bal tarçın çörek otu adetin 2.günü başlanması gerekiyormuş bidaha ki adetimde başlarım bakalım bende
Valla ben adetten önce başladm adet olmak için akloma ne geldiyse yaptım ada çayı içtim bol bol ginde iki bardak yeyerli östrojenimi baya yükseltmişler

Adetlerin duzenlimi canım peki hani sadece kasik ağrısıyla yola çıkma akıntı vücut sicakligi
Aslında dizenliydi ama hormonel dengem bozuldu takvime göre daha var ama akşamdan buyana sağ ve sol kasığımda ağrı var bend enormalde yumurtlamada ağrı çekerim daha ovulasyon testi alamadm aksilik işte

X