- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
bnde varım 22 ekim inş bu ay olur. geçen ay kimyasal gebelik yaşadımGüzel anne adayları anne olmak isteyenler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gelin DERTLESELIM fikir alışverişi yapalım birlikte BATLARI bekleyelim herkesin çift çizgi görmesi dileği ile bayanlar buyrun topigime
BAT TARIHLERI
1. @kardelen_08 8 EKIM
Aytanesii 9 Ekim
Anneyimbenanne35 17 ekim
@wiha02. 18 ekim
@Jklyyy 19 ekim
@17platon17 20ekim
@Valensiya 25 ekim
En erken senmisin ne ekim ayı içinBenimde 4 Ekim kuzular :))
hayırlısı olsun inşaallah canımMerhaba kızlar bende 14 ekimm ağustosta kimyasal haşayınca bu ay belki dedim ama salı adet oldum... hepimiz inşallah en kısa zamandaa kucaklarımız dolsunnn
Çok pahalı degilmi kuzum yaKızla rben clearblue diye bir ovülasyon testi gördim dijital kullanması kolay gibi 190 tl civarında aynı kanşekeri ölçen alet gibi idarara tutulan test çubuğu var sonra cihaza takılıyor yumurtlama dönemini gisteriyor gülen yüzle bana iyi gibi geldi sizde baksanız fikir verseniz olur mu
H.g tatlım insallah son bekleyisimiz olurbnde varım 22 ekim inş bu ay olur. geçen ay kimyasal gebelik yaşadım
Ne bileim cihaz daha kullanışlıdır dedimde ama kart tipi almak daha mı iyi bende o çizgilerden anlamıyorumdaÇok pahalı degilmi kuzum ya
En erken senmisin ne ekim ayı için
İnşaallah bu ay inan8lmaz tahlil sonuçlarım var biz çıkarken doktorun yanından hala sonuçlarımı konuşuyordu ama nasipten ötesi yok birazda duaya ihtiyacımız var galibaEvettt umarım son bat olur
İnşaallah bu ay inan8lmaz tahlil sonuçlarım var biz çıkarken doktorun yanından hala sonuçlarımı konuşuyordu ama nasipten ötesi yok birazda duaya ihtiyacımız var galiba
Üç ay geçti bir korundum korunmayı bırakınca tahlillerim kötüydü iki ay adet olmadm sonra bal tarçın çörek otu kürü ile adet oldum doktora gittim tahlil için inanamadı tedavi olanların bukadar olur bu hormnu naptın dedi banaNasıl yani canım ne durumda ki tahlillerin? Ne kadardır deniyosunuz?
Sanırım aynıİnşallah canım hakkımızda hayırlısı.. ne kadardır deniyosunuz bizim 3.ayımız
Sanırım aynı
H.g tatlım insallah son bekleyisimiz olur