- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.141
pıhtılaşma yok çok şükür canım ama zaten limona bayılırım direkt ısırıyorum görünceBence yerleşmeye çalışıyordur istersen limonlu seyler tiket sulandirsın pohtı oluşursa tutunsa bile orda duramaz caya limon dilimi s8k icine at limonli su iç erken yerleşme de olabilir canım rabbim tez zamanda yerleşebilmesini nasib etsin inşaallah sağ sağlim
Ekim dogadadabereket demektir bütin önümüzdeki y8lın mahsulu ekilir karın ardndanyesermesi beklenir bizde ektik bekliyoruz bakalımYahu bizim tayfaya ekim.ayı uğurlu geldi gibi bu ay ben de bir umut var nedense:)
Hahah aaynen hayırlısıyla sağ salim gelsinler kuzum. sence bu belirtimi ddaha önce de yaşadım hep karnım ağrıyor diye dolaştım yumurtlamdan sonra hamileymişim şimdi yine 6gün geçince başladı ağrılarımNe zorladilar bu minnaklar bizi yaz bi doğsunlar popolarina bi şaplak haketuler
Bence bu ay sen erken ogreniceksin yine ama.sobu güzel.olucak insallahpıhtılaşma yok çok şükür canım ama zaten limona bayılırım direkt ısırıyorum görünce
Ilk bebegin mi senin nasipsseEkim dogadadabereket demektir bütin önümüzdeki y8lın mahsulu ekilir karın ardndanyesermesi beklenir bizde ektik bekliyoruz bakalım
Ye inşaallah şifa olsun sanada bebisine depıhtılaşma yok çok şükür canım ama zaten limona bayılırım direkt ısırıyorum görünce
Evet canım tek olursa ilk bebeğim olacak çift.ise bebeklerim diyelimIlk bebegin mi senin nasipsse
Alalh golune göre veresin benim de 4.5 yaşında bir oğlun.var artık bir kardeş vakti geldi diye düşündük çıktık yola allah elimizi boş çevirmesinEvet canım tek olursa ilk bebeğim olacak çift.ise bebeklerim diyelim
Nedense bana gamile gibisin geliyor haz8rloklı ol bence bizim bebişler hep yaşıt olacak minnaklarHahah aaynen hayırlısıyla sağ salim gelsinler kuzum. sence bu belirtimi ddaha önce de yaşadım hep karnım ağrıyor diye dolaştım yumurtlamdan sonra hamileymişim şimdi yine 6gün geçince başladı ağrılarım
İnşallah canım sonu hayırla bitsin, dur bakalım var az bucuk his ama psikolojiktir deyip frenliyorum ardından başka bi belirti ekleniyo acabalara düşürüyo beni. şuan kasığım çatlıycak ağrıdan kıvranıyom bildiğinBence bu ay sen erken ogreniceksin yine ama.sobu güzel.olucak insallah
Yola giren yolda kalmaz derler bizim oralarda rabbim yürü ya kulum dedikten sonra hiçbirşey engel olamaz biiznillahAlalh golune göre veresin benim de 4.5 yaşında bir oğlun.var artık bir kardeş vakti geldi diye düşündük çıktık yola allah elimizi boş çevirmesin
Yeniden yumurtluyor olabilir misin akintin var miİnşallah canım sonu hayırla bitsin, dur bakalım var az bucuk his ama psikolojiktir deyip frenliyorum ardından başka bi belirti ekleniyo acabalara düşürüyo beni. şuan kasığım çatlıycak ağrıdan kıvranıyom bildiğin
Ayyy allah ağzından işitsin kuzum.Nedense bana gamile gibisin geliyor haz8rloklı ol bence bizim bebişler hep yaşıt olacak minnaklar
Sarı akıntım var canımYeniden yumurtluyor olabilir misin akintin var mi
Doğunca dersin bana az çektirmedin diye poposuna poposuna şaplağı hakettilerAyyy allah ağzından işitsin kuzum.
offf kıvranıyorum resmen yaaaaaaa bu nasıl bi kkasık ağrısıdır
Bence hamilesin diye düşünüyorum... 18 ekim bat di mi pazartesi bata son 10 günden geri sayıma başlarız 5 de yaparsın sen testiSarı akıntım var canım
onun popişini sevsinlerrr. nazlı çıktı vallaha orası doğru. sende durumlar neDoğunca dersin bana az çektirmedin diye poposuna poposuna şaplağı hakettiler
aynen canım 18 ekim.Bence hamilesin diye düşünüyorum... 18 ekim bat di mi pazartesi bata son 10 günden geri sayıma başlarız 5 de yaparsın sen testi
Daha öncede çıkar ama okadar da evhamlı olmamak lazım insanı strese sokuyor rahat olun testi yaparsanızda varmı yokmu diye değil de sanki oyalanmak ocin yapın başındada insan strese giriyor anamBence hamilesin diye düşünüyorum... 18 ekim bat di mi pazartesi bata son 10 günden geri sayıma başlarız 5 de yaparsın sen testi
Bende aynıyım hala ağrılı işte yarın görümceme diyimde gidelim eşimi işlerden gidemiyor biri birşey soracak diyede çekiniyor daha kimse birşey bilmiyor yaonun popişini sevsinlerrr. nazlı çıktı vallaha orası doğru. sende durumlar ne