Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pıhtılaşma yok çok şükür canım ama zaten limona bayılırım direkt ısırıyorum görünce

Ne zorladilar bu minnaklar bizi yaz bi doğsunlar popolarina bi şaplak haketuler
Hahah aaynen hayırlısıyla sağ salim gelsinler kuzum. sence bu belirtimi ddaha önce de yaşadım hep karnım ağrıyor diye dolaştım yumurtlamdan sonra hamileymişim şimdi yine 6gün geçince başladı ağrılarım

Nedense bana gamile gibisin geliyor haz8rloklı ol bence bizim bebişler hep yaşıt olacak minnaklar

Bence bu ay sen erken ogreniceksin yine ama.sobu güzel.olucak insallah
İnşallah canım sonu hayırla bitsin, dur bakalım var az bucuk his ama psikolojiktir deyip frenliyorum ardından başka bi belirti ekleniyo acabalara düşürüyo beni. şuan kasığım çatlıycak ağrıdan kıvranıyom bildiğin

Yeniden yumurtluyor olabilir misin akintin var mi

Bence hamilesin diye düşünüyorum... 18 ekim bat di mi pazartesi bata son 10 günden geri sayıma başlarız 5 de yaparsın sen testi
Daha öncede çıkar ama okadar da evhamlı olmamak lazım insanı strese sokuyor rahat olun testi yaparsanızda varmı yokmu diye değil de sanki oyalanmak ocin yapın başındada insan strese giriyor anam

onun popişini sevsinlerrr. nazlı çıktı vallaha orası doğru. sende durumlar ne
Bende aynıyım hala ağrılı işte yarın görümceme diyimde gidelim eşimi işlerden gidemiyor biri birşey soracak diyede çekiniyor daha kimse birşey bilmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…