Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki üşüttüğümüzü nasıl anlarız kızlar
Benim gnelde midem ağrır birde karnımin üst tarafı ve bazen tamamen ağrır ishal olabilir ama sıcak tutunca gecer limonlu çay içmek iyi gelir birde sıkoca giyinip o teri atmak üşiyebilirsin ama ben de suan üşüme var ama sonra hemen ısınıyorum hemen ısınamabilirsin bu gibi canım üştirmektenmi şüpheleniyorsun eşimde bana ongündir diyor üşütmissündir falan inanmadı bana test yapana kadar

Mide ağrım yok çok şükür olmasın da ağır geçiriyorum. genelde kasık ağrısı olanlar üşüttüm mü diye söylenince dedim acaba bende mi üşüttüm ama ben bunları yaşamadım kasık ağrım akıntım ve bel ağrım var inşallah üşütmek değildir bu

Ağrı tüm karnı sarıyorsa üşütme olabilir ama tek bor taraftaki kasksa üşitme olamaz

valla bi kere hamilelik belirtisi yaşadım sık idrara çıkıyodum doktor enfeksiyon demişti sonra aynı belirtileri yaşadım dedm tamam gene enfeksiyon oldu ama hamileymişim. bu işler çooook karışık
Aynen ya hemde nasıl bende 2 gündür üşüyorum ayaklarım üşüyor ya kişin çorap.giymeyen ben pratik giydim düşün artık 2 gündür baş agrım var kaisklarim agiriyor özellikle yurusem bigun hi çarşıya gittim geldim baya ağırdı kasiklarim yürüyünce ya insallah belirtidir bunlar

valla bende aynı durumdayım ama bi farkla üşümüyorum gün boyu sıcaklıyorum göğsüm isilik döktü aşırı yorgun,halsizim hep uyumak istiyorum kasık ağrım bugün adet sancısına döndü daha 11 gün var adetime ama adet sancısı çekiyorum

Sadece sağ kasığımda ağrı var canım adet ağrısı gibi bel ve kasığım ağrıyo az önce sancılandı dedim bilmesem 12 gün kaldığını adet olcam derdim
Oyerleşme belirtisi bwnimde öyle oldu ben ikigün ağrıdan sonra lekelenme oldu ama devam etti ağrı inşaallah hayırlı haber alıriz senden

O ateşbasmaları beni mahvetti dedim kaç defa eşime herhalde ben hastalanıyorum ateşim çikoyor galiba çokdemisimdir baş ağrısı da varsı bende

öylemi bugün çatladıktan sonra 6.günüm
Bence yerleşmeye çalışıyordur istersen limonlu seyler tiket sulandirsın pohtı oluşursa tutunsa bile orda duramaz caya limon dilimi s8k icine at limonli su iç erken yerleşme de olabilir canım rabbim tez zamanda yerleşebilmesini nasib etsin inşaallah sağ sağlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…