- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.101
Evet yerleşmeden beri hemde çatlıyor sanki ben hastalandm sandm oyüzdenInşallah kuzum peki baş agrin varmi
Ayy şaka gibi ya inanır mısın baş ağrısı çok bende normalde ağırmaz basim 2gundur agiriyorEvet yerleşmeden beri hemde çatlıyor sanki ben hastalandm sandm oyüzden
Yerlesme belirtisi seninki oyizden silik çıkmış beklesen ikigün daha net olurdu ben baya bekledim ya vucut tepki veriyor o orada yerleşmeye calısıyor beslenmeye calışıyorya ben videosunu izledim. Ya nekadar gizeldi yolculuğu yerleşmeye çaloşması gômülmesi rahme begendigi yere salıyor demirleriAyy şaka gibi ya inanır mısın baş ağrısı çok bende normalde ağırmaz basim 2gundur agiriyor
Bu test seninse hamilesin canım zaten bata da 3 gün kalmış senin adına sevindimEki Görüntüle 2195251 Bu dana net göründü bulanık değil en azından sizce kanda nekadar çıkar değer
İkiz gibi belirtilerimiz kız ayno zamand aöğendigimiz yetmez gibi belirtilerde aynıAyy şaka gibi ya inanır mısın baş ağrısı çok bende normalde ağırmaz basim 2gundur agiriyor
Bu test seninse hamilesin canım zaten bata da 3 gün kalmış senin adına sevindim
Kuzum aynen belirtilerde aynı ama benim testin çoğuda iğnenin etkisi olduğundan iknci çizgi net cikti yani 8 gün sonra belli olcak herseyİkiz gibi belirtilerimiz kız ayno zamand aöğendigimiz yetmez gibi belirtilerde aynı
Ignenin etkisi ne zaman geciyorKuzum aynen belirtilerde aynı ama benim testin çoğuda iğnenin etkisi olduğundan iknci çizgi net cikti yani 8 gün sonra belli olcak hersey
Canım inşaallah hayırlı sonuç alırsinKuzum aynen belirtilerde aynı ama benim testin çoğuda iğnenin etkisi olduğundan iknci çizgi net cikti yani 8 gün sonra belli olcak hersey
Amin kuzum amin insallahhhhCanım inşaallah hayırlı sonuç alırsin
11 12 . Gun tatlimIgnenin etkisi ne zaman geciyor
Orası öyle canım önceki hamileliğimde yumurtlamadan sonra göğüslerim çatlayacak gibiydi rüzgar değse sızlardı o biçim hep damarlı olmuşlardı ama şimdi tık yok p.tesi vitamin değerleri için kan vercem vermişken beta da isticem belli olur olup olmadığı olmazsa da yapacak bişey yok hep hayırlısını allahtan istedim bu sefer de istemeye devam ederim :)Her biri aynı olmaz canım bekle bakalım vardır belki rabbim daha iyi bilir
Aynen canım rabbim en hayırlısını zamanı geldiğinde verir inşaallah valla hamilelik haberleri kendiminkinden daha sevimli geliyor kendim ağr8lı olunca anlam8yorum birşey kaçgündir sizde biliyorsunuz he raksam esime karn8ma masaj yaptıroyorum oda amsaj yaparken niyeti bozuyorOrası öyle canım önceki hamileliğimde yumurtlamadan sonra göğüslerim çatlayacak gibiydi rüzgar değse sızlardı o biçim hep damarlı olmuşlardı ama şimdi tık yok p.tesi vitamin değerleri için kan vercem vermişken beta da isticem belli olur olup olmadığı olmazsa da yapacak bişey yok hep hayırlısını allahtan istedim bu sefer de istemeye devam ederim :)
Ahahahaha aynı benimki ne zaman sana masaj yapim dese aman yok kalsın diyorumAynen canım rabbim en hayırlısını zamanı geldiğinde verir inşaallah valla hamilelik haberleri kendiminkinden daha sevimli geliyor kendim ağr8lı olunca anlam8yorum birşey kaçgündir sizde biliyorsunuz he raksam esime karn8ma masaj yaptıroyorum oda amsaj yaparken niyeti bozuyor
Dedim.bu ağrılar senin yüzünden masaj yapıcan mecbur yaparım askım diyor oo ekyifle sonra bir bakoyorum valla bir dur masaj yap dedik napoyon diyorum masaj işte ben genel masaj yapıyorum diyorAhahahaha aynı benimki ne zaman sana masaj yapim dese aman yok kalsın diyorum
HahahaDedim.bu ağrılar senin yüzünden masaj yapıcan mecbur yaparım askım diyor oo ekyifle sonra bir bakoyorum valla bir dur masaj yap dedik napoyon diyorum masaj işte ben genel masaj yapıyorum diyor
İnşaallah canım benim hepimize nasib etsin inşaallahHahahaen kötü gününüz böyle olsun inş bebişin o küçük elleri sana masaj yapar kuzum
Amin canım hayırlısıyla inşallahİnşaallah canım benim hepimize nasib etsin inşaallah
Kızlar benimde yürürken sağ kasigim ağrıyı ve bacagima vuruyor inş. hamileyizdirBende bugün baya yürudüm kasik agrım oldu baya yürüyünce agiriyor batıyorAytanesii