Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha öncede çıkar ama okadar da evhamlı olmamak lazım insanı strese sokuyor rahat olun testi yaparsanızda varmı yokmu diye değil de sanki oyalanmak ocin yapın başındada insan strese giriyor anam
yok ben kan yapcam anacım no stres
Bende aynıyım hala ağrılı işte yarın görümceme diyimde gidelim eşimi işlerden gidemiyor biri birşey soracak diyede çekiniyor daha kimse birşey bilmiyor ya
bence o da duymasın kuzum gizlice ver

hahah bi tane bile test yapmadan dedi hamileyim şok oldum dedim niye duyurdun ha adet olsaydın gecikmeli o rezillik ömre bedel valla. yazık ama erken doğumla kaybetti bebeğini allah kimseye vermesin evlat acısını
Rabbim kimseye o acıyı yaşatmason canım bazen bende korkuyorum ya varsa ve bu kasık ağr8ları iyi birşey degilse diye oyuyorlar sanki aynı yeri sürekli

Rabbim kimseye o acıyı yaşatmason canım bazen bende korkuyorum ya varsa ve bu kasık ağr8ları iyi birşey degilse diye oyuyorlar sanki aynı yeri sürekli
benim hep oldu o sancılar bazen geçiyodu rahim büyüdüğü içinmiş yada çocuk tutunmaya çalışıyomuş benimde sanki oyuyolar bacağıma vuruyo ağrısı normaldir heralde

benim hep oldu o sancılar bazen geçiyodu rahim büyüdüğü içinmiş yada çocuk tutunmaya çalışıyomuş benimde sanki oyuyolar bacağıma vuruyo ağrısı normaldir heralde
Aynı şeyler sendede var hayret birkaçkisiyiz ayn8 belirtileri yaşayan herbalde

Beni de ekle canm 17 ekim

Canım acele etmişsin bence.
İğnenin etkisi geçti diye gebelik olusmussada hemen çıkacak değil ya
Adetin geçtiği zaman tekrarla varsa kesin sonuc alırsın
Hemen umutsuzluğa kapılma :)

Günaydın herkese,
Anneyimbenanne35 canım benim inşallah 8 gün sonrda o çizgiyi görürüz tekrar.Bende dün arkadaşın yanındayım 13 aylık bir oğlu var doyamadım ya sevmelere.
Duygularım tavan yaptı yine neden olmuyo ki bir sorun yokken. Anlamıyorum. Herkesin sorması da ayrı sıkıntı.

Not: tüm bebiş bekleyen annelere ve adaylara selamlar

Kuzum benim inşalalh goruruz canım ya valla bende heyecan tavan yaptı bakalım belirtilerde çok insalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…