- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.161
Ya içerde kazı çalışması mı var bilemedim ki herhalde bunlar doğana kadar çektircekler bizeonun popişini sevsinlerrr. nazlı çıktı vallaha orası doğru. sende durumlar ne
Çok erken değil mi çıkar miaynen canım 18 ekim.
P.tesi kan vercem hiç sayıma girme
yok ben kan yapcam anacım no stresDaha öncede çıkar ama okadar da evhamlı olmamak lazım insanı strese sokuyor rahat olun testi yaparsanızda varmı yokmu diye değil de sanki oyalanmak ocin yapın başındada insan strese giriyor anam
bence o da duymasın kuzum gizlice verBende aynıyım hala ağrılı işte yarın görümceme diyimde gidelim eşimi işlerden gidemiyor biri birşey soracak diyede çekiniyor daha kimse birşey bilmiyor ya
Kanda çıkar ben daha bir hafta varken idrar testi yaptm önce kanda belli oluyor aslında ya kanda baktırsaydmda çokardıÇok erken değil mi çıkar mi
Buraları bilmiyorum ki nasıl gidip vereyim pazartesiye kalır ozaman sağlık kcağında baktıraym uzad8kça uzadi tahlil yaptorma isiyok ben kan yapcam anacım no stres
bence o da duymasın kuzum gizlice ver
mecbur gidicem b12 için betada veririm bi daha gitmim ama ilişkiden 6 gün sonra çıkıyomuş eğer döllenmişseÇok erken değil mi çıkar mi
p.tesi yap canım benim elti yapmadı bile ne idrar ne kan 2bucuk aylıkken doktora gitti kadındaki sabıra hayranımBuraları bilmiyorum ki nasıl gidip vereyim pazartesiye kalır ozaman sağlık kcağında baktıraym uzad8kça uzadi tahlil yaptorma isi
Daha bekleyeymiş doguma ne kalmış şunun şurasındap.tesi yap canım benim elti yapmadı bile ne idrar ne kan 2bucuk aylıkken doktora gitti kadındaki sabıra hayranım
hahah bi tane bile test yapmadan dedi hamileyim şok oldum dedim niye duyurdun ha adet olsaydın gecikmeli o rezillik ömre bedel valla. yazık ama erken doğumla kaybetti bebeğini allah kimseye vermesin evlat acısınıDaha bekleyeymiş doguma ne kalmış şunun şurasında
Rabbim kimseye o acıyı yaşatmason canım bazen bende korkuyorum ya varsa ve bu kasık ağr8ları iyi birşey degilse diye oyuyorlar sanki aynı yeri süreklihahah bi tane bile test yapmadan dedi hamileyim şok oldum dedim niye duyurdun ha adet olsaydın gecikmeli o rezillik ömre bedel valla. yazık ama erken doğumla kaybetti bebeğini allah kimseye vermesin evlat acısını
benim hep oldu o sancılar bazen geçiyodu rahim büyüdüğü içinmiş yada çocuk tutunmaya çalışıyomuş benimde sanki oyuyolar bacağıma vuruyo ağrısı normaldir heraldeRabbim kimseye o acıyı yaşatmason canım bazen bende korkuyorum ya varsa ve bu kasık ağr8ları iyi birşey degilse diye oyuyorlar sanki aynı yeri sürekli
Aynı şeyler sendede var hayret birkaçkisiyiz ayn8 belirtileri yaşayan herbaldebenim hep oldu o sancılar bazen geçiyodu rahim büyüdüğü içinmiş yada çocuk tutunmaya çalışıyomuş benimde sanki oyuyolar bacağıma vuruyo ağrısı normaldir heralde
ya ben p.tesi vereyim kanı kurtulayım bu stresten nedir bu eğer yoksa bişey doktora gidim midem ekşiyor adet sancıları çekiyom sık idrara çıkıyom uyku basıyo gebelik yoksa da bilelimAynı şeyler sendede var hayret birkaçkisiyiz ayn8 belirtileri yaşayan herbalde
Beni de ekle canm 17 ekimGüzel anne adayları anne olmak isteyenler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gelin DERTLESELIM fikir alışverişi yapalım birlikte BATLARI bekleyelim herkesin çift çizgi görmesi dileği ile bayanlar buyrun topigime
BAT TARIHLERI
1. @Zeze _skcn HAMILEEE
@Nurlana14 28eylul
2. @hiranur3419 2ekim
3. @rainbow4607 4ekim
@EslemKenan 4ekim
4.@gizemya 4ekim
5. @tugceyunuslu 5ekim
6. @gzmdncr33 6ekim
7. @giustizia_ 6ekim
8. @Nbhtt 7ekim
9. @kardelen_08 8 EKIM
10.Aytanesii 9 Ekim
@Nurem 10ekim
11. @Umutumut82 12ekim
@papatyakokankadin. 12ekim
12. @DenizZkabugu 13ekim
13. @H E 13ekim
14. @eymecik 14ekim
15. @kitap dostu 14ekim
16. @Alyam52 14ekim
17. @Balgozlu55 15ekim
@balbocegi35 15ekim
18.Anneyimbenanne35 17 ekim
19. @Vahvah85 18ekim
20.wiha02 . 18 ekim
21. @Jklyyy 19 ekim
22. @begonya23456 19ekim
23. @mimarice 19ekim
24. @17platon17 20 ekim
M MiyavKedi 20 ekim
25. @arkeolog0635 20ekim
26. @nyks_42 22ekim
@holilian 22ekim
27. @srplmtmtk 23ekim
28. @Valensiya 25 ekim
Kuzum benim inşalalh goruruz canım ya valla bende heyecan tavan yaptı bakalım belirtilerde çok insalalhGünaydın herkese,
Anneyimbenanne35 canım benim inşallah 8 gün sonrda o çizgiyi görürüz tekrar.Bende dün arkadaşın yanındayım 13 aylık bir oğlu var doyamadım ya sevmelere.
Duygularım tavan yaptı yine neden olmuyo ki bir sorun yokken. Anlamıyorum. Herkesin sorması da ayrı sıkıntı.
Not: tüm bebiş bekleyen annelere ve adaylara selamlar