- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.181
Demi ama bende bugünn gitmekten vazgeçtim biraz kızdm birileine de hayırlısı olsunya ben p.tesi vereyim kanı kurtulayım bu stresten nedir bu eğer yoksa bişey doktora gidim midem ekşiyor adet sancıları çekiyom sık idrara çıkıyom uyku basıyo gebelik yoksa da bilelim
Olur inşaallah canım bekle hayırlısı ile olurCatlatma iğnesinin 9.günü ve onun etkisiyle bile silik çizgi bile çıkmadı bu ayda tutmadı
kızma canım boşver hayırlısı böyleymiş de p.tesi sağlık ocağında ver hem ücretsiz hem barkodla takip ediyosun özelde tekrar gitmen gerekiyoDemi ama bende bugünn gitmekten vazgeçtim biraz kızdm birileine de hayırlısı olsun
Zaten özele gitmem canım burda kadon doğum hastanesi var hastanede sadece kadın doğumcular var araştirma hastaneside var bakalım birtane bayan doçent var hastanede baya kalabalık ama önce sağlok ocağında baktircam salı varmış hastanede dediğim doktorkızma canım boşver hayırlısı böyleymiş de p.tesi sağlık ocağında ver hem ücretsiz hem barkodla takip ediyosun özelde tekrar gitmen gerekiyo
Yerleşmesi zaman abilir canım bazıları erken yerleşir bazıları geç hayırlısı ile bekle bakalım hemen katamsar niye oluyirsun valla benimde biraz rabbimin yardımı ile oldu ilaçlar alerji yapoyor sizin gibi tedavi şansımda yok biliyorsun şadi ismiyle kerim ismiyle isteyelim hayırlısonıCatlatma iğnesinin 9.günü ve onun etkisiyle bile silik çizgi bile çıkmadı bu ayda tutmadı
He tabi canım bozuktur zatwn eglencesine yapınca çıkıyor onlar kesin bende demin yeni yaptım eğlencesine dahada koyulaşmışBata 11 kala eğlencesine test yaptım zooorla ayırt edilen bi çiçizgi var testin bozuk olduğunu düşünüyorum
erken yumurtlamaya katarsak 8 gün var adetine ne bileyim tonla kişide silik çıkıyor bozuk çıkıyor falanHe tabi canım bozuktur zatwn eglencesine yapınca çıkıyor onlar kesin bende demin yeni yaptım eğlencesine dahada koyulaşmışd
İkigüne tekrar yap benim gibierken yumurtlamaya katarsak 8 gün var adetine ne bileyim tonla kişide silik çıkıyor bozuk çıkıyor falan
Gördünmü resim attm yatığım testi ikigün önce yapmiştm bendeerken yumurtlamaya katarsak 8 gün var adetine ne bileyim tonla kişide silik çıkıyor bozuk çıkıyor falan
Yok ya direkt kan gerçek sevmiyorum sürekli idrar testini lüzum daha stres edyo sanki beniİkigüne tekrar yap benim gibi
Yok görmedim nerdeydiGördünmü resim attm yatığım testi ikigün önce yapmiştm bende
Anladm canım elimde ikutane vardı ziyan olmasın dedimde ondan yaptım bendeYok ya direkt kan gerçek sevmiyorum sürekli idrar testini lüzum daha stres edyo sanki beni
Bir sayfa öne bak canımYok görmedim nerdeydi
İyi ettin bende olsa bende yapardım ama simdi boşa almim bazen bozuk çıkabiliyordu testler en garantisi kan o yüzden ben kan vercemAnladm canım elimde ikutane vardı ziyan olmasın dedimde ondan yaptım bende
Tamam sen kan ver eşim diyor kan vercem diyorsun sürekli kan bırakmadılar dedim dur daha yeni basladık yapayım üreten benim demiİyi ettin bende olsa bende yapardım ama simdi boşa almim bazen bozuk çıkabiliyordu testler en garantisi kan o yüzden ben kan vercem
Gördüm evet belli canım. Valla ben vereyim açıklığa kavussunTamam sen kan ver eşim diyor kan vercem diyorsun sürekli kan bırakmadılar dedim dur daha yeni basladık yapayım üreten benim demi
İnşaallah canım ikigine seninki dahada belki olur bede değim kaç merak ediyorum aç8kcası simdide o dert basladıyaGördüm evet belli canım. Valla ben vereyim açıklığa kavussun
Çok belirgin canım hayırlı haberleri bekliyoruz hangi marka testin bende akşam 3 saat idrarla creatin testi yaptım tek çizgi çıktı bata 5 gün kaldıEki Görüntüle 2195782 kızlar bu yeni testim bakın hele daha belirgin değilmi