Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya ben p.tesi vereyim kanı kurtulayım bu stresten nedir bu eğer yoksa bişey doktora gidim midem ekşiyor adet sancıları çekiyom sık idrara çıkıyom uyku basıyo gebelik yoksa da bilelim
Demi ama bende bugünn gitmekten vazgeçtim biraz kızdm birileine de hayırlısı olsun

kızma canım boşver hayırlısı böyleymiş de p.tesi sağlık ocağında ver hem ücretsiz hem barkodla takip ediyosun özelde tekrar gitmen gerekiyo
Zaten özele gitmem canım burda kadon doğum hastanesi var hastanede sadece kadın doğumcular var araştirma hastaneside var bakalım birtane bayan doçent var hastanede baya kalabalık ama önce sağlok ocağında baktircam salı varmış hastanede dediğim doktor

Catlatma iğnesinin 9.günü ve onun etkisiyle bile silik çizgi bile çıkmadı bu ayda tutmadı
Yerleşmesi zaman abilir canım bazıları erken yerleşir bazıları geç hayırlısı ile bekle bakalım hemen katamsar niye oluyirsun valla benimde biraz rabbimin yardımı ile oldu ilaçlar alerji yapoyor sizin gibi tedavi şansımda yok biliyorsun şadi ismiyle kerim ismiyle isteyelim hayırlısonı

İyi ettin bende olsa bende yapardım ama simdi boşa almim bazen bozuk çıkabiliyordu testler en garantisi kan o yüzden ben kan vercem
Tamam sen kan ver eşim diyor kan vercem diyorsun sürekli kan bırakmadılar dedim dur daha yeni basladık yapayım üreten benim demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…