- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Gurbet kuşum hoşgeldin sefalar getirdin canım benim iyyim sukur dün catlatma ignesi vuruldum beklemedeyim şuanda eklerim tabi canm benim sen nasilsin gittinmi evineAnneyimbenanne35 annemmmm geldim yettim kuzumm şükür kavuşturana
Nasılsın bitanem yeni konun hayırlı uğurlu olsun hepimiz için.Bende iliştireyim hemen 20 Ekim
Evet ama önce ilişki oldumu peki siz yinede deneyin iyi düşün kötü düşünme canmKizlar acilll yardim edermisiniz ben surekli kontrole gidiyodum yumurta takibi yapiliyordu buyuyunce catlatma ignesi yapilacakti cumartesi gunu gittik 18 milim dedi sali gel yapalim igneyi dedi ama bugun gittimizde yumurtam catlamis doktor bisey yapmadi iliskiye girin dedi ancak yumurtamin ne zaman catladini bilmiyoruz gecmi kaldik acaba ölmüsmudur yumurtam 24 saat mis omru galiba ole okumumustum
Canım merak ettim kaçıncı günde catladi yumurtanKizlar acilll yardim edermisiniz ben surekli kontrole gidiyodum yumurta takibi yapiliyordu buyuyunce catlatma ignesi yapilacakti cumartesi gunu gittik 18 milim dedi sali gel yapalim igneyi dedi ama bugun gittimizde yumurtam catlamis doktor bisey yapmadi iliskiye girin dedi ancak yumurtamin ne zaman catladini bilmiyoruz gecmi kaldik acaba ölmüsmudur yumurtam 24 saat mis omru galiba ole okumumustum
Hayırlısı canım degerlendirdiyseniz tutar umarım14.gun gitmistim 18 milim demisti sonra catlamis iste canim tam gununu bilmiyorum ki bugun gittimde catlamis dedi doktor cok bisey demedi zaten cok kizdim doktora bi aydir catlamasini bekliyoruz kendiliginden catliyo haberimI yok
merhaba kızlarrr biraz geç kalmışım yazmak için ama bende şurada bekleyeyim bat 12 ekim :)Güzel anne adayları anne olmak isteyenler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gelin DERTLESELIM fikir alışverişi yapalım birlikte BATLARI bekleyelim herkesin çift çizgi görmesi dileği ile bayanlar buyrun topigime
BAT TARIHLERI
1. @Zeze _skcn HAMILEEE
@Nurlana14 28eylul
2. @hiranur3419 2ekim
3. @rainbow4607 4ekim
@EslemKenan 4ekim
4.@gizemya 4ekim
5. @tugceyunuslu 5ekim
6. @gzmdncr33 6ekim
7. @giustizia_ 6ekim
8. @Nbhtt 7ekim
9. @kardelen_08 8 EKIM
10. @Aytenazmi 9 Ekim
@Nurem 10ekin
11. @Umutumut82 12ekim
12. D DenizZkabugu 13ekim
13. @H E 13ekim
14. @eymecik 14ekim
15. @kitap dostu 14ekim
16. @Alyam52 14ekim
17. @Balgozlu55 15ekim
18.Anneyimbenanne35 17 ekim
19. @Vahvah85 18ekim
20. @wiha02. 18 ekim
21. @Jklyyy 19 ekim
22. @begonya23456 19ekim
23. @mimarice 19ekim
24. @17platon17 20 ekim
@MiyavKedi 20 ekim
25. @arkeolog0635 20ekim
26. @nyks_42 22ekim
27. @srplmtmtk 23ekim
28. @Valensiya 25 ekim
H.g kuzum olurmu geçm
merhaba kızlarrr biraz geç kalmışım yazmak için ama bende şurada bekleyeyim bat 12 ekim :)
hoşbuldum canım :)H.g kuzum olurmu geç
Ayyy hadi insallah hayırlı sonuçlarla gel güzel haberlerle gel tatlimSelamlarrr :) bat. 5 ekim ama ben dayanamayıp şuan kan testi vermeye gidiyorum inşallah öıkar :)
Ama 140 tl bir test ücreti olur mu ya tabiki yaptıramadımAyyy hadi insallah hayırlı sonuçlarla gel güzel haberlerle gel tatlim
Valla ben 6 gün kaladan beri yapıpm hep negatif ama hırsımı kaybetmedim 3 gün var hala yapıyorum :)Kızlar bende dayanamayıp evde normal test yaptım negatıf çıktı bata 4 gün var erken mi yaptım belirtiler olunca çıkar dedim ama kafamda karıştı
Sabah erken yap bence hat daha yoğun oluyor ilk idrarlaAma 140 tl bir test ücreti olur mu ya tabiki yaptıramadımerken gebelik testlerinden aldam öıkar mı ki canım
Canım daha çok erken artar belki değerin en azından 0.100 çıkmamış bekle biraz bakalımKızlar dün adetimin 21.günüydü. Ben kan verdim adetime 5 gün var 2.30 çıktı ? Sizce erkenmi olmuş ? Şüpheli ilişkiden sonraki 8. Gündü dün. Olsa çıkarmıydı kanda ?
Ama 140 tl bir test ücreti olur mu ya tabiki yaptıramadımerken gebelik testlerinden aldam öıkar mı ki canım