Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım umudunu kırmak istemem,inşallah hamilesindir,aynı şeyi geçen ay yaşadım bende adete 8-10 gün kala kahverengi leke geldi ve kesildi hanileyim diye o kadar umutlandım bel bağladım ama tam adet günümde adet oldum ‍♀️Herkesin bünyesi farklı tabi bu hikaYeleri yaşayıp çok hamile kalanda var ,umarım sende onlardan biri olursun
Ben asırı ateş basması falan yasadm dedim herhalde üşüttüm esim ilaç al bile dedi benimde alerjim varya almadm dedim gečr limonlu çay içtim birde bir başağrısı oldu ikigün sonra ateşlenmeden sonra lekeyi gördüm bildiğin vucudum resmen ne olduğunu şaş8rdı şimdide geceleri rahatsız oluyorum kas8ğımın üstine yatamıyorum ne ise cabuk anlasam iyi olacak ben hiç yerleşme ile ilgili birşey bilmiyordum bendeki belirtileri yazdm google orda yerleşme olarak çıktı emin değilim halada

Kizlar korunuyoruz ama hamile olma ihtimalim nedir bilemedim çünkü normal şartlarda regli olmadan önce en fazla 1 hafta yada 2-3 gün önceden leke gelirdi yada sancı olurdu neyse şimdi leke gelmedi hala göğüslerimde de ağrı yok normalde adet olacağım zaman dokunamam bile bugün bir iki kez kasığında batma hissettim sol tarafta sol bacak dize kadar hafif ağrıyor yurugumde midem yaniyor ara ara kramp giriyor 2 gün ara ile de midem hafif bulandı biri yemek yerken diğeri araçta dün de basın agriyordu gerçi migrenim var benim ilaç içtim geri başımın ağrısı acaba reglimi olucam yoksa minik bir varlik mi oluşuyor
İlaç kullanorken zor bence ilactandır yada stres yasamışsondır

Prezervatif ile korkmuyoruz ama bazen ilk başlarda takmiyoruz sonradan takiyoruz
Aynen kadın bünyesini anlamak çok zor bence bir haftadır öldüm dirildim be ne zorluk arkadaş en azondan ne oldugunu anlasakta stres yapmasak diycemde strese vaktim.bile olmadı bu ay yoğunluktan sonavlara calısmaktan mülakatlardan düsünmeye zamanım olmadı ama gel gör ki şu halimi eşume sorsan yumurtlamadır yok çatlamadr diyor bu konularda bilgili dedim ben böyle yumurtlamada girmedim çatlamada adete ongün kala oyüzden diyorum ki adete kadar bekleyin madem korunuyorsunuz ilaclarda arada özellik değistirir bazen ara kanama yapabilir bazende vucut alışt8ğından yapmayadabilir az kaldı ise o hareketlilik adet belirtiside olabilir kaçgün kaldı adetinize

Aynen kadın bünyesini anlamak çok zor bence bir haftadır öldüm dirildim be ne zorluk arkadaş en azondan ne oldugunu anlasakta stres yapmasak diycemde strese vaktim.bile olmadı bu ay yoğunluktan sonavlara calısmaktan mülakatlardan düsünmeye zamanım olmadı ama gel gör ki şu halimi eşume sorsan yumurtlamadır yok çatlamadr diyor bu konularda bilgili dedim ben böyle yumurtlamada girmedim çatlamada adete ongün kala oyüzden diyorum ki adete kadar bekleyin madem korunuyorsunuz ilaclarda arada özellik değistirir bazen ara kanama yapabilir bazende vucut alışt8ğından yapmayadabilir az kaldı ise o hareketlilik adet belirtiside olabilir kaçgün kaldı adetinize

Sadece ağrı kesici içtim dogum kontrol kullanmıyorum yarın olmam lazım normalde ve baykal bayila etmedigim iki yemeği canim istedi yaptim ve yedim ☺hatta birinde yerken midem bulandi

Sadece ağrı kesici içtim dogum kontrol kullanmıyorum yarın olmam lazım normalde ve baykal bayila etmedigim iki yemeği canim istedi yaptim ve yedim ☺hatta birinde yerken midem bulandi
Ozaman bekle korunduğunuz y9ntemle hamile kalan cok ama ara kanama yaptığı hep duydum bi yakınonda taktormıstı hep kanaması olurdu adet öncesi ya yırt8lmışsa

Ozaman bekle korunduğunuz y9ntemle hamile kalan cok ama ara kanama yaptığı hep duydum bi yakınonda taktormıstı hep kanaması olurdu adet öncesi ya yırt8lmışsa

Yırtık olsa anlamaz miyiz sonra kontrol ediyoruz yirtimi değil mi diye ne bilim kafamda deli sorular bırakmadan da dev suyundan kalınır mi o da muamma

Yırtık olsa anlamaz miyiz sonra kontrol ediyoruz yirtimi değil mi diye ne bilim kafamda deli sorular bırakmadan da dev suyundan kalınır mi o da muamma
Rabbimin işi ol derse olur sen naparsan yap istersen bi doktora kontrol yaptır şikayetini söylede bakalım ne diyecek

Kizlar merhaba tekrar.bat 10 ekim benm ama bugun hafif kasik agrisi ile peceyete pembe leke geliyor.bu kadar erken reglm baslamadi daha önce. Ne oldugnu anlmadm
Sen de 10 ekim ken leke geldi benim normalde yarın ama hala tik yok gebe olunduğunda da öyle leke geliyor mu artık herşey birbirine karşıtı bende ☺

X