- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 33
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
İnş. canım güzel haberlerini bekliyoruzBen gec dollenmeden şüpheleniyorum eylul 11 de basladi üç gün kahverengi leke geldi.goguslerime dokunamiyorum çok akintm var.10 Ekim'de bat aslnda ama ben bekliyemedm olduysa eger eylul basinda hmile kalmis olabilirm
Teşekkür ederim inşallah canım benimİnş. canım güzel haberlerini bekliyoruz
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin. Ne zaman çıkacak sonuçlar ?H.b canim benm bu ay hamilelik belirtilerim var kan verdim simdi dua edin bana ya 10 aydir 0.100 gormekten biktim
Saat ikide cikacak dediler korkuyorum bakmaya ya inşallah bu sefer oldu yazarim burayaHadi inşallah güzel haberlerle gelirsin. Ne zaman çıkacak sonuçlar ?
Hakkında ne hayırlıysa o olsun inşallah.Saat ikide cikacak dediler korkuyorum bakmaya ya inşallah bu sefer oldu yazarim buraya
Aminn inşallah hepimizinHakkında ne hayırlıysa o olsun inşallah.
Naptın canım sonucu aldın mıAminn inşallah hepimizin
Yine 0.100 ciktiHaberini bekliyoruz inşaallah hayırlı sonuclarını alırız
Canım adet günün geldi miYine 0.100 cikti
Hayırlısı olsun canım ya. Allah büyük vardır bir vakti saati. Önümüzdeki ayları değerlendirmeye devamYine 0.100 cikti
Yok 10 ekim batCanım adet günün geldi mi
Daha varmıs niye sitres yaptın öyle bekleYok 10 ekim bat
Bende adetin geçti sandım, daha çok varmış. yumurtlama dönemin geçti mi ?Yok 10 ekim bat
Kuzum stres yapma daha çok var 15 gün varmış yeni yumurtlama günün geçmiştir canisi okadar stres yapma kendine bekle benceYok 10 ekim bat
BeB gecen aydan kaldim die dsundum bu ay adet olmadm çünku .lekelenme oldu sadece.yumurtlama haftam bu hafta ama hic belirti yokBende adetin geçti sandım, daha çok varmış. yumurtlama dönemin geçti mi ?
Doktora gittin mi peki? Belirti olmasını bekleme canım. Sen gün aşırı değerlendirmeye devam et.BeB gecen aydan kaldim die dsundum bu ay adet olmadm çünku .lekelenme oldu sadece.yumurtlama haftam bu hafta ama hic belirti yok
Bugun gttim kan istedi sadece.varsada önümüzdeki adetmde mi cikar bilemdmki ya.hic boyle olmamisti.nerdeyse bütün belitiler var bende bulantı haric anlamadm bende hala var diye hissediyorum kendimceDoktora gittin mi peki? Belirti olmasını bekleme canım. Sen gün aşırı değerlendirmeye devam et.
Ztn beklemekten baska bsey yapamıyoruz ki nr zormus gebe kalmakKuzum stres yapma daha çok var 15 gün varmış yeni yumurtlama günün geçmiştir canisi okadar stres yapma kendine bekle bence
Ne kadardır istiyorsunuz?Ztn beklemekten baska bsey yapamıyoruz ki nr zormus gebe kalmak