- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Üzulme canım çalışmaya devam ne kadar zamandır istiyosunYine 0.100 cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzulme canım çalışmaya devam ne kadar zamandır istiyosunYine 0.100 cikti
10 ay olduNe kadardır istiyorsunuz?
Her hangu bir zaman gidebilrsin bende kullaniyorum ilac. 6.70 ile nasladim inip cikiyo degerim her ay ama iki aydir 2.30 olmasi gerektiği gibi.cocuk dusunuyorsan baslaman lazim ilacaHanımlar bişey sormak istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Benim TSH değerim ilk yaptırdığım tahlilde 6.12 çıktı ilaca gerek yok dediler 2 ay sonra tekrarladım 4.16 çıktı. Başka bir doktora gösterdim bu sonucu oda aynı şeyi söyledi ilaç yazmadı. Fakat ben kime soruyorsam bu değerle ilaç kullandıklarını söylüyorlar. Başka bir doktor buldum ona gitmeye karar verdim adetimin 3.günümü ölçülüyor bu TSH değeri yoksa herhangi bir gün gitsem ölçüm yaparmıla ?
Lekelenme belkide yumurtlama belirtisidir bekle isyersen canımBeB gecen aydan kaldim die dsundum bu ay adet olmadm çünku .lekelenme oldu sadece.yumurtlama haftam bu hafta ama hic belirti yok
Normal değerler canım ilaca gerek yok en ideal değerlerde şuanHanımlar bişey sormak istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Benim TSH değerim ilk yaptırdığım tahlilde 6.12 çıktı ilaca gerek yok dediler 2 ay sonra tekrarladım 4.16 çıktı. Başka bir doktora gösterdim bu sonucu oda aynı şeyi söyledi ilaç yazmadı. Fakat ben kime soruyorsam bu değerle ilaç kullandıklarını söylüyorlar. Başka bir doktor buldum ona gitmeye karar verdim adetimin 3.günümü ölçülüyor bu TSH değeri yoksa herhangi bir gün gitsem ölçüm yaparmıla ?
Normal degl g3belik icin 2.30 en fzla 3 olmasi lazm degernNormal değerler canım ilaca gerek yok en ideal değerlerde şuan
TSH ın adet günüyle alakası Yok istediğin zaman ölçümü yaptırabilirsin,benim 4-5,5 arası seyrediyordu çok önemsemiyorlar,ama bebek düşünüyorsan ilaç başlamalısın,normal değer 1-2 arası ,çok aşırı yüksek değerler bebekte zeka geriliği yapıyor ki,tiroidinin yüksek çıkması vücudünün hormonu üretemiyor oluşu demek hamile kalınca bebekle ikinize yetmeyecektir,değer daha da artar dolayısıyla şimdiden başlamanız uygun,endokrin uzmanına görünebilirsin,ben şuan levotiron 25 mg kullanıyorum sabah aç karnınaHanımlar bişey sormak istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Benim TSH değerim ilk yaptırdığım tahlilde 6.12 çıktı ilaca gerek yok dediler 2 ay sonra tekrarladım 4.16 çıktı. Başka bir doktora gösterdim bu sonucu oda aynı şeyi söyledi ilaç yazmadı. Fakat ben kime soruyorsam bu değerle ilaç kullandıklarını söylüyorlar. Başka bir doktor buldum ona gitmeye karar verdim adetimin 3.günümü ölçülüyor bu TSH değeri yoksa herhangi bir gün gitsem ölçüm yaparmıla ?
Cnm şimdi yaptim bunda belirgin az da olsacanım cogunlukla adetın az olması stresten kaynaklı oluyor benımde bı kac kez basıma geldı az oldu adetım bnde şüphelendım ama stres yapmamak lazım adetın gecıktıyse canım 1 hafta bekle bakalım sonrası test yap hemen cıkmayabılıyor
Doktora gittiniz mi hiç,testlerinizi yaptırdınız mı10 ay oldu
Buda şimdikiBende göremedim adete kac gün var
Evet ben silik bi çizgi görüyorum ilk 5 dk da çıktı mıCnm şimdi yaptim bunda belirgin az da olsa
Işık tutarak bak canım,bir de ilk 5 dk da Çıkması önemli,günün geçti miBuda şimdiki
Ewt cnm ışık tutmaya gerek yok gözle net goruluyoEvet ben silik bi çizgi görüyorum ilk 5 dk da çıktı mı
Süper canım,hemen kan tahlili yaptırıp teyit et yarın,gözün aydın olsunEwt cnm ışık tutmaya gerek yok gözle net goruluyo
Bak cnm negatif resimSüper canım,hemen kan tahlili yaptırıp teyit et yarın,gözün aydın olsun
Ay ben gördüm :)Buda şimdiki
Negatif budaAy ben gördüm :)
Dr usg ile bakti normal hersey dedi yumurtlama lekesi olabilir dedi ama ne demek anlamadm wala. Adet doneminde hendeLekelenme belkide yumurtlama belirtisidir bekle isyersen canım
tbrkler hamilesin cnm bat kaçBuda şimdiki