Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar bişey sormak istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Benim TSH değerim ilk yaptırdığım tahlilde 6.12 çıktı ilaca gerek yok dediler 2 ay sonra tekrarladım 4.16 çıktı. Başka bir doktora gösterdim bu sonucu oda aynı şeyi söyledi ilaç yazmadı. Fakat ben kime soruyorsam bu değerle ilaç kullandıklarını söylüyorlar. Başka bir doktor buldum ona gitmeye karar verdim adetimin 3.günümü ölçülüyor bu TSH değeri yoksa herhangi bir gün gitsem ölçüm yaparmıla ?

Hanımlar bişey sormak istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Benim TSH değerim ilk yaptırdığım tahlilde 6.12 çıktı ilaca gerek yok dediler 2 ay sonra tekrarladım 4.16 çıktı. Başka bir doktora gösterdim bu sonucu oda aynı şeyi söyledi ilaç yazmadı. Fakat ben kime soruyorsam bu değerle ilaç kullandıklarını söylüyorlar. Başka bir doktor buldum ona gitmeye karar verdim adetimin 3.günümü ölçülüyor bu TSH değeri yoksa herhangi bir gün gitsem ölçüm yaparmıla ?
Her hangu bir zaman gidebilrsin bende kullaniyorum ilac. 6.70 ile nasladim inip cikiyo degerim her ay ama iki aydir 2.30 olmasi gerektiği gibi.cocuk dusunuyorsan baslaman lazim ilaca

Normal değerler canım ilaca gerek yok en ideal değerlerde şuan

TSH ın adet günüyle alakası Yok istediğin zaman ölçümü yaptırabilirsin,benim 4-5,5 arası seyrediyordu çok önemsemiyorlar,ama bebek düşünüyorsan ilaç başlamalısın,normal değer 1-2 arası ,çok aşırı yüksek değerler bebekte zeka geriliği yapıyor ki,tiroidinin yüksek çıkması vücudünün hormonu üretemiyor oluşu demek hamile kalınca bebekle ikinize yetmeyecektir,değer daha da artar dolayısıyla şimdiden başlamanız uygun,endokrin uzmanına görünebilirsin,ben şuan levotiron 25 mg kullanıyorum sabah aç karnına

canım cogunlukla adetın az olması stresten kaynaklı oluyor benımde bı kac kez basıma geldı az oldu adetım bnde şüphelendım ama stres yapmamak lazım adetın gecıktıyse canım 1 hafta bekle bakalım sonrası test yap hemen cıkmayabılıyor
Cnm şimdi yaptim bunda belirgin az da olsa

Eklentiler

• 20180925_160318.jpg
    20180925_160318.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 49
X