Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım T cizgısı C çizgısınden daha koyu olacak ya da aynı koyulukta olacak yanı C kontrol cızgısı onun bı onemı yok onemlı olan T cızgısının koyu olması umarım anlatabılmısımdır canım
anladım ama benimki koyu olup sonra silikleşmeye başladı o aklımı kurcaladı 20 gündür hala yumurtlamamak garip geldi

Fsh 10 dan düşük olmalıymış benimde 10.07 çıkmıştı yumurta rezervleri boşalmaya başlıyormuş.. Ne kadar yüksek çıkarsa o kadar şansın düşüyormuş :KK43:
canım yapmayın allah askına fsh ı 50 olup kendiliğinden hamile kalanlar var okuyun gorursunuz bukadar umutsuz olmayalım moral arkadaslar fsh stresle cıkıyo

canım yapmayın allah askına fsh ı 50 olup kendiliğinden hamile kalanlar var okuyun gorursunuz bukadar umutsuz olmayalım moral arkadaslar fsh stresle cıkıyo
valla ağzından bal damlıyo. smear testinde yumurtalıkların çok sağlıklı dedi. Şimdide amh çıksın yorum yapıcam diyo. Aaman en iyisi akışına bırakmak. Moral verdiğin için çok sağol :super:

valla ağzından bal damlıyo. smear testinde yumurtalıkların çok sağlıklı dedi. Şimdide amh çıksın yorum yapıcam diyo. Aaman en iyisi akışına bırakmak. Moral verdiğin için çok sağol :super:
bence amh de kotu cıkarsa sıkma canını oda fsh dusunce duzeliyo binlerce yorum okudum biliyorum doktorlar işi bilselerde hersey rabbimin takdiri o yuzden once su sıkıntımızı atalım relax olalım

bu kurler adetin 1.günü once sogan suyu 10 gün sonra sabah akşam testere dişli aslanpençesi ve hayıt otu karışımı ayrıca sabah aç karnına sogukpres corek otu yağı ve gunluk folik asit içiyorum şekerli hiç birşey yemiyorum ayrıca her ay yumurtlama testi yapıyorum bakalım daha ilk ayım umarım iyi sonuc alırız hep birlikte yinede allahıma sukur 6 yasında bir kızım var 2.istiyorum rabbim nasip ederse

canım benımde fsh 13 saracoglu sitesine basvurdum degerlerime baktılar bazı bitkiler yolladılar bende arastırdım gercekten o bıtkıler mucizeymiş bence degerleri iyi yada kotu hamile kalmak isteyen herkes kullanabılır
nasıl yolladın değerleri?

sizin bence gayet iyi umutsuluğa kapılma bizim %16 :KK1: Allah nasip edecekse olacak bişekilde sabretmek zor,zor bi sınav Allah yardımcızmız olsun:dua:
Canım ben ginseng li bir karısım aldım baya etkili gibi. Yani şuan spermlerde ve performans da gözle görülür bir etki var i:olamaz: Bi de dua dama nazlanmadan yese içse şu kirleri her gün zorla tıkıyorum agzına:KK11:
Yakında vaz gecicem artık

X