- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
anladım ama benimki koyu olup sonra silikleşmeye başladı o aklımı kurcaladı 20 gündür hala yumurtlamamak garip geldicanım T cizgısı C çizgısınden daha koyu olacak ya da aynı koyulukta olacak yanı C kontrol cızgısı onun bı onemı yok onemlı olan T cızgısının koyu olması umarım anlatabılmısımdır canım
biz de onu düşürmenin yollarını ararız napalım. Allah büyük:)Fsh 10 dan düşük olmalıymış benimde 10.07 çıkmıştı yumurta rezervleri boşalmaya başlıyormuş.. Ne kadar yüksek çıkarsa o kadar şansın düşüyormuş
canım yanı t cızgısı koyu oldu dıyorsun o zaman yumurlama zamanın gecmıs olabılıranladım ama benimki koyu olup sonra silikleşmeye başladı o aklımı kurcaladı 20 gündür hala yumurtlamamak garip geldi
canım yanı t cızgısı koyu oldu dıyorsun o zaman yumurlama zamanın gecmıs olabılır
canım yapmayın allah askına fsh ı 50 olup kendiliğinden hamile kalanlar var okuyun gorursunuz bukadar umutsuz olmayalım moral arkadaslar fsh stresle cıkıyoFsh 10 dan düşük olmalıymış benimde 10.07 çıkmıştı yumurta rezervleri boşalmaya başlıyormuş.. Ne kadar yüksek çıkarsa o kadar şansın düşüyormuş
evet canım muayene de cıkıyor soylerler orda yumurtan olup olmadıgını gelıstıgını boyutunu vsişin içinden çıkamıyorum böyle en iyisi muayeneye gitmek belki ultrasonla anlar çatlayıp çatlamadığını
valla ağzından bal damlıyo. smear testinde yumurtalıkların çok sağlıklı dedi. Şimdide amh çıksın yorum yapıcam diyo. Aaman en iyisi akışına bırakmak. Moral verdiğin için çok sağolcanım yapmayın allah askına fsh ı 50 olup kendiliğinden hamile kalanlar var okuyun gorursunuz bukadar umutsuz olmayalım moral arkadaslar fsh stresle cıkıyo
bence amh de kotu cıkarsa sıkma canını oda fsh dusunce duzeliyo binlerce yorum okudum biliyorum doktorlar işi bilselerde hersey rabbimin takdiri o yuzden once su sıkıntımızı atalım relax olalımvalla ağzından bal damlıyo. smear testinde yumurtalıkların çok sağlıklı dedi. Şimdide amh çıksın yorum yapıcam diyo. Aaman en iyisi akışına bırakmak. Moral verdiğin için çok sağol
oh be valla rahatladım süpersin.bence amh de kotu cıkarsa sıkma canını oda fsh dusunce duzeliyo binlerce yorum okudum biliyorum doktorlar işi bilselerde hersey rabbimin takdiri o yuzden once su sıkıntımızı atalım relax olalım
canım benımde fsh 13 saracoglu sitesine basvurdum degerlerime baktılar bazı bitkiler yolladılar bende arastırdım gercekten o bıtkıler mucizeymiş bence degerleri iyi yada kotu hamile kalmak isteyen herkes kullanabılıroh be valla rahatladım süpersin.
nasıl yolladın değerleri?canım benımde fsh 13 saracoglu sitesine basvurdum degerlerime baktılar bazı bitkiler yolladılar bende arastırdım gercekten o bıtkıler mucizeymiş bence degerleri iyi yada kotu hamile kalmak isteyen herkes kullanabılır
saracoglu sıtesıne uye oluyorsun sonra canlı msj yazma bolumu var ordan sana meil atıyolar oraya sonuclarını atıyorsun sonra yazısıyosun zaten onlar sana gerekeni dogru bir sekilde soyluyolar hatta linkini yazıyorum cnm https://www.profsaracoglu.com/yeni-urunlernasıl yolladın değerleri?
çok teşekkür ederim.saracoglu sıtesıne uye oluyorsun sonra canlı msj yazma bolumu var ordan sana meil atıyolar oraya sonuclarını atıyorsun sonra yazısıyosun zaten onlar sana gerekeni dogru bir sekilde soyluyolar hatta linkini yazıyorum cnm https://www.profsaracoglu.com/yeni-urunler
hatta butun testlerini at eşininde varsa yorumluyolar ona gore sana kur yolluyolarnasıl yolladın değerleri?
olmadı yarın giderim canım sağol cevapların için rabbim gönlüne göre versinevet canım muayene de cıkıyor soylerler orda yumurtan olup olmadıgını gelıstıgını boyutunu vs
Bulduğunda bi çözüm ben de isterim :)biz de onu düşürmenin yollarını ararız napalım. Allah büyük:)
Ben sadece doktorun dediğini yazdım olmaz demedim Allahın takdiri bi noktadan sonrası.. Elbette okuyup araştırmalar yapıyoruzcanım yapmayın allah askına fsh ı 50 olup kendiliğinden hamile kalanlar var okuyun gorursunuz bukadar umutsuz olmayalım moral arkadaslar fsh stresle cıkıyo
amin canım hepimizin melekleri tez zamanda gelsin inşallaholmadı yarın giderim canım sağol cevapların için rabbim gönlüne göre versin
Canım ben ginseng li bir karısım aldım baya etkili gibi. Yani şuan spermlerde ve performans da gözle görülür bir etki var isizin bence gayet iyi umutsuluğa kapılma bizim %16Allah nasip edecekse olacak bişekilde sabretmek zor,zor bi sınav Allah yardımcızmız olsun