- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Bence testi tekrarlamalısın canım dağınık duruyo test hatalı olabilir inş hamilesindirKızlartest pozitifmi akıntı krem geliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence testi tekrarlamalısın canım dağınık duruyo test hatalı olabilir inş hamilesindirKızlartest pozitifmi akıntı krem geliyo
Evet 26 bat , fakat Ben test yapma taraftarı değilim ama ilk defa geçen ay yaptım ve çok üzüldüm sonrasında geçmez normal de ama 2 gün geçti adetin tekrar test yaptım negatif . 5 dk sonra hop adet oldum . bence psikolojiyi ciddi etkiliyor test olayı günüm geçerse yada cidden belirti hissedersem yaparım ancak. Umudum hep yeşillensin solmasın negatif görüpteSelam canım senn bat 26 eylüldü sanırım benm de öyleydi test yapsan çıkar şuan
Valla ben gün aşırı ve ov testi kullancam yani bi nevi işimi şansa bırakmicamMeraba kızlar , bende 6+2 haftalık düşük yapmıştım 2 ay önce, şuan korunmuyorum inşallah benim de duam sizler gibi tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat Rabbimden. Bana kalırsa ovulasyon testlerini kullanarak çok stres yapmayın kendinize. Çünkü ben öyle yapmıştım ve o ay tutmadı. Günaşırı ilişki ve stres olmadan oluruna bırakmak en doğru olanı aslında. Sabır ve dua..
Saol cnm inş hepimizinki güzel olur sonu. Testi bi daha yP tekrar kınuşalım üzerndePozitifmi sence ins kimyasal hepimiz yaşadık üzülme arkası güzel oluyo
Bn de aldım ovulasyon yen başlayacam bakakımValla ben gün aşırı ve ov testi kullancam yani bi nevi işimi şansa bırakmicam
Teşekkür ederimH.g kuzum eklerim tabiii
Evet canım ben kullanmaya başladım. 3 gün oluyor bugün. Bizim bildiğimiz folik asitten farkı yumurta oluşumunu kolaylaştırıyor ekstradan.kızlar bu inofolic combi ilacını kullanan var mı aranızda? bu bir folik asit midir? dün bir arkdaş yazmştı aldm kullanıyorum diye kardelen_08 sendin demi cnm ?
Canım test bozuk çıkmış, tekrarla.Kızlartest pozitifmi akıntı krem geliyo
Olsun da canim ne veriyorsa versin kaya parcasini yemeye raziyim.Klomen pek ise yaramıyor kuzum ben 3 kere kullandım şimdi femara kullanıyorum daha 2.gunum daha güzel kaliteli yumurtalar oluşuyor
Eklenmemisim bat 4 ekim Anneyimbenanne35Güzel anne adayları anne olmak isteyenler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gelin DERTLESELIM fikir alışverişi yapalım birlikte BATLARI bekleyelim herkesin çift çizgi görmesi dileği ile bayanlar buyrun topigime
BAT TARIHLERI
1. Zeze _skcn 26eylul
N Nurlana14 28eylul
2. @hiranur3419 2ekim
3. @rainbow4607 4ekim
4.@gizemya 4ekim
5. @tugceyunuslu 5ekim
6. @gzmdncr33 6ekim
7. @giustizia_ 6ekim
8. @Nbhtt 7ekim
9. kardelen_08 8 EKIM
10. @Aytenazmi 9 Ekim
11. @Umutumut82 12ekim
12. D DenizZkabugu 13ekim
13. @H E 13ekim
14. @eymecik 14ekim
15. @kitap dostu 14ekim
16. @Alyam52 14ekim
17. @Balgozlu55 15ekim
18. Anneyimbenanne35 17 ekim
19. @Vahvah85 18ekim
20. wiha02 . 18 ekim
21. @Jklyyy 19 ekim
22. @begonya23456 19ekim
23. @mimarice 19ekim
24. 1 17platon17 20 ekim
25. @arkeolog0635 20ekim
26. nyks_42 22ekim
27. @srplmtmtk 23ekim
28. @Valensiya 25 ekim
Amin kuzum insallah bu son ayimizz olurOlsun da canim ne veriyorsa versin kaya parcasini yemeye raziyim.
Cuma gunu gittim adetin 3. Gunu gel dedi. Yarin gidecegim. 3 4 ay deneriz bi dedi umutlu konustu Dr. Insallah heyecanliyiz esimle. Umarim bu ay bekleme devri biter.
İnşAllah canım Rabbim gönlüne göre versin. Ben de eczanelere çok para harcadım inan bu testler yüzünden. Sonra baktım yaptığım stresle kalıyorum, oluruna bıraktım. Bide benim geç döllenme olmuştu hiç yumurtlama zamanımla alakası olmayan tarihte tuttu. Inşallah herşey gönlünce olur senin. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinValla ben gün aşırı ve ov testi kullancam yani bi nevi işimi şansa bırakmicam
Canim ben kist varken hamile kaldim bisey olmaz kistim hala duruyo
Bu arada prensesim pamugum bal kupum olacakmis darisi sana olsun ins
Test yaptim cnm bakarmisinTrue white canisi h.g ne var ne yok durumlarda
Pozitifmi sence ins kimyasal hepimiz yaşadık üzülme arkası güzel oluyo
benim hala pik yapmadı silik. 3.günüm 2 saat sıvı alımını kesip öyle yapıyorum zatenBn de aldım ovulasyon yen başlayacam bakakım
Amin canım allah razı olsun allah isteyen herkesin gönlüne göre versin. ben ilk defa kullanmıştım o zaman hamile kaldım benimde erken yumurtlama oldu 2 ay öyle gitti 3.ayda kaldım ama maalesef kalbi durdu bebeğimin şimdi yine yapıyorum 3.günümdeyim hala silik erken başladım bu sefer çünkü kürtajdan sonra değiştiği için kestiremiyorumİnşAllah canım Rabbim gönlüne göre versin. Ben de eczanelere çok para harcadım inan bu testler yüzünden. Sonra baktım yaptığım stresle kalıyorum, oluruna bıraktım. Bide benim geç döllenme olmuştu hiç yumurtlama zamanımla alakası olmayan tarihte tuttu. Inşallah herşey gönlünce olur senin. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin