Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
member: 481911"]:anne:Gurbet ellere gettim diyosun yani . İzmir mi İstanbul mu? Benim eşim İstanbul a bayılıyo ben hiç gitmediğim için bilmiyorum ama yine izmir derdim sanırım o_O[/QUOTE]
Istanbul yaşanılacak yer değil ya ben 5 kere gezmeye gittim izmiri çok özledim valla

member: 481911"]:anne:Gurbet ellere gettim diyosun yani . İzmir mi İstanbul mu? Benim eşim İstanbul a bayılıyo ben hiç gitmediğim için bilmiyorum ama yine izmir derdim sanırım o_O
Istanbul yaşanılacak yer değil ya ben 5 kere gezmeye gittim izmiri çok özledim valla[/QUOTE]

Bende vazgeçemem sanırım , tamam pek bişeyi yok ama başka yerler bana el evi gibi geliyor :hamarat:

Istanbul yaşanılacak yer değil ya ben 5 kere gezmeye gittim izmiri çok özledim valla

Bende vazgeçemem sanırım , tamam pek bişeyi yok ama başka yerler bana el evi gibi geliyor :hamarat:[/QUOTE]
Demi ben aslen erzurumluyum ama 6 yaşından beri izm.irdeyim 20 yıl oldu burdayım

Yok folikasit değil. Ha içeriğinde folikasitle birlikte başka vitaminlerde var. Yumurtlamayı kolaylaştırıyor.
:KK30: bir de gebelik için bitkisel çaylarda var bir ara kullanmıştım ama faydası olmamıştı o zamanlar , senin dediğini mi denesem eğer tutmazsa :mapus:

X