- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Valla bizde de var ablam bildiğin konyaKabak çiçeği Ege Akdeniz mutfağında olur buralarda mı oturuyorsun?
Geçen sene kurutmustum pazardan alıp ama daha yapmadimKabak çiçeği dolmasında bayılırım immmmm
Bu hafta sonları vuruyor bizebugünün utanç tablosunu yazayım , güzel geçen portakal diyetimin ardından bu hiç olmadı ama düğün telaşesi anca bu kadar..
sabah : 1 portakal , 1 etimek ( derse gittim , ordan düğün salonuna)
öğle : 1 kek , yarım kutu meyve suyu( düğünde verdiler yemek yeme imkanım olmadı)
akşam : 1 kepekli sandviç ( kaşar , salam , salatalık , domates) , 1 sade kahve
su çok az içtim anca 1 lt yatana kadar tamamlarım bunu
spor ise yine yürüyerek gittim çoğu yere onu saysak olurmu bugünlük 7320 adım 342 kalori harcatmış
bende böyle ben kendim hiç memnun kalmadım özellikler öğlen o keki ve meyve suyunu yerken vicdan azabı çektim nereme gitti yediğim anlamadım
ben tekrar portakal diyetine devam ve spora çok asılırım bu sefer ayrıca ödem atıcı çay felanda içebilirim , pek bilgili değilim o konuda varsa bildiğiniz etkili güzel bir şeyler deneyebilirimBu hafta sonları vuruyor bizebende anneannemdeyim simit seviyorum diye simit almış aksama da lahmacun yedim valla ay patliycam benim pazartesi cezalı menu yapmam lazim
Hadi yaaa Ege mutfağına has diye biliyorum..Fatma sizin bamya çorbanız ne öyle bacım Nasıl güzel bişey..offf..Valla bizde de var ablam bildiğin konya
Roksim bugün off günü ya...abartmamışsın öğlen yediğin için yakmıştır onu...bugünün utanç tablosunu yazayım , güzel geçen portakal diyetimin ardından bu hiç olmadı ama düğün telaşesi anca bu kadar..
sabah : 1 portakal , 1 etimek ( derse gittim , ordan düğün salonuna)
öğle : 1 kek , yarım kutu meyve suyu( düğünde verdiler yemek yeme imkanım olmadı)
akşam : 1 kepekli sandviç ( kaşar , salam , salatalık , domates) , 1 sade kahve
su çok az içtim anca 1 lt yatana kadar tamamlarım bunu
spor ise yine yürüyerek gittim çoğu yere onu saysak olurmu bugünlük 7320 adım 342 kalori harcatmış
bende böyle ben kendim hiç memnun kalmadım özellikler öğlen o keki ve meyve suyunu yerken vicdan azabı çektim nereme gitti yediğim anlamadım
Salı tartı günümüz pazartesi 5-5 buçuk gibi bitirelim bence yemek olayını tartıya olumlu yansısınBu hafta sonları vuruyor bizebende anneannemdeyim simit seviyorum diye simit almış aksama da lahmacun yedim valla ay patliycam benim pazartesi cezalı menu yapmam lazim
En iyisi bi aktara sor roksi o sana hazırlar...ben tekrar portakal diyetine devam ve spora çok asılırım bu sefer ayrıca ödem atıcı çay felanda içebilirim , pek bilgili değilim o konuda varsa bildiğiniz etkili güzel bir şeyler deneyebilirim
bilmiyom abla ya bana kötü hissettirmesinin sebebi sağlıksız ve çok kalori olması sanırımRoksim bugün off günü ya...abartmamışsın öğlen yediğin için yakmıştır onu...
Evet sağlıksız işlenmiş gıda direk yağa dönüşüyor...çok rahatsız olduysan 2 mil Leslie yap olmazsa..bilmiyom abla ya bana kötü hissettirmesinin sebebi sağlıksız ve çok kalori olması sanırım
olabilir ablam ama adamında ne verdiğini bilmeden içmek olmaz , ben hangi ot neye yarıyo pek bilmiyorum ondan sizin daha önceden uyguladığınız varmı diye sordumEn iyisi bi aktara sor roksi o sana hazırlar...
yok ablam o kadar rahatsız olmadımEvet sağlıksız işlenmiş gıda direk yağa dönüşüyor...çok rahatsız olduysan 2 mil Leslie yap olmazsa..
Ben hiç içmedim durolabilir ablam ama adamında ne verdiğini bilmeden içmek olmaz , ben hangi ot neye yarıyo pek bilmiyorum ondan sizin daha önceden uyguladığınız varmı diye sordum
Evet bence deSalı tartı günümüz pazartesi 5-5 buçuk gibi bitirelim bence yemek olayını tartıya olumlu yansısın
Hedefin kaç salı günü için, ben 74 dedim ama 1 hafta sonra regl olucam bugünden karnım şişti ya,normal mi bilmiyorum hep böyle oluyor benim..Evet bence deneyse yarın eve gecicem aksami yine erken kapatırim hemde hafif
yok ablam o kadar rahatsız olmadımçok yorgunum sabah 6,15 ten şu saatte kadar aktiftim hem kafa hem beden olarak
Elmalı falan bişey vardı durun bulup getireyim ben yapmadım ama bizim takımda diyetisyen vermiş kızlar bir ara yapmkstiBen hiç içmedim duryasom7272 var mı ödem attırıcı bildiğin bişey..
Bamya ne demek ablam sen gel elimle su böreği açarım ben sanaHadi yaaa Ege mutfağına has diye biliyorum..Fatma sizin bamya çorbanız ne öyle bacım Nasıl güzel bişey..offf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?