• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

bugünün utanç tablosunu yazayım , güzel geçen portakal diyetimin ardından bu hiç olmadı ama düğün telaşesi anca bu kadar..
sabah : 1 portakal , 1 etimek ( derse gittim , ordan düğün salonuna)
öğle : 1 kek , yarım kutu meyve suyu:KK61: ( düğünde verdiler yemek yeme imkanım olmadı)
akşam : 1 kepekli sandviç ( kaşar , salam , salatalık , domates) , 1 sade kahve
su çok az içtim anca 1 lt yatana kadar tamamlarım bunu
spor ise yine yürüyerek gittim çoğu yere onu saysak olurmu bugünlük 7320 adım 342 kalori harcatmış
bende böyle ben kendim hiç memnun kalmadım özellikler öğlen o keki ve meyve suyunu yerken vicdan azabı çektim nereme gitti yediğim anlamadım

bugünün utanç tablosunu yazayım , güzel geçen portakal diyetimin ardından bu hiç olmadı ama düğün telaşesi anca bu kadar..
öğle : 1 kek , yarım kutu meyve suyu:KK61: ( düğünde verdiler yemek yeme imkanım olmadı)
spor ise yine yürüyerek gittim çoğu yere onu saysak olurmu bugünlük 7320 adım 342 kalori harcatmış
bende böyle ben kendim hiç memnun kalmadım özellikler öğlen o keki ve meyve suyunu yerken vicdan azabı çektim nereme gitti yediğim anlamadım
Bu hafta sonları vuruyor bize:-) bende anneannemdeyim simit seviyorum diye simit almış aksama da lahmacun yedim valla ay patliycam:D benim pazartesi cezalı menu yapmam lazim:P

Bu hafta sonları vuruyor bize:-) bende anneannemdeyim simit seviyorum diye simit almış aksama da lahmacun yedim valla ay patliycam:KK70: benim pazartesi cezalı menu yapmam lazim:p
ben tekrar portakal diyetine devam ve spora çok asılırım bu sefer ayrıca ödem atıcı çay felanda içebilirim , pek bilgili değilim o konuda varsa bildiğiniz etkili güzel bir şeyler deneyebilirim

Roksim bugün off günü ya...abartmamışsın öğlen yediğin için yakmıştır onu...

Bu hafta sonları vuruyor bize:-) bende anneannemdeyim simit seviyorum diye simit almış aksama da lahmacun yedim valla ay patliycam:KK70: benim pazartesi cezalı menu yapmam lazim:p
Salı tartı günümüz pazartesi 5-5 buçuk gibi bitirelim bence yemek olayını tartıya olumlu yansısın :KK53:

ben tekrar portakal diyetine devam ve spora çok asılırım bu sefer ayrıca ödem atıcı çay felanda içebilirim , pek bilgili değilim o konuda varsa bildiğiniz etkili güzel bir şeyler deneyebilirim
En iyisi bi aktara sor roksi o sana hazırlar...

olabilir ablam ama adamında ne verdiğini bilmeden içmek olmaz , ben hangi ot neye yarıyo pek bilmiyorum ondan sizin daha önceden uyguladığınız varmı diye sordum
Ben hiç içmedim dur yasom7272 yasom7272 var mı ödem attırıcı bildiğin bişey..

Evet bence de :KK70: neyse yarın eve gecicem aksami yine erken kapatırim hemde hafif:-)
Hedefin kaç salı günü için, ben 74 dedim ama 1 hafta sonra regl olucam bugünden karnım şişti ya,normal mi bilmiyorum hep böyle oluyor benim..

Back