• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Bende menümu
Sabah
1dilim çavdar ekmeği
Haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Şekersiz çay

Ara
Yoğurt yarım muz tarçın

Öğle
Domates soslu köfte
patates salatası
Domates salatalık
Yoğurt

Ara
küçük bir kase sütlaç
Şekersiz sade neskafe

Akşam
Yogurtlu Ispanağı yemeği
Yarım tabak peynirli erişte
Salata
Ara sade şekersiz neskafe

Su ölçmedim ama baya içiyorum
Yarından itibaren ölçücem
Spor yok :KK43:
patates salatası , erişte ve sütlaç bu menünün olmayanları olmuş bence en azından birini tercih etseydin fazla karbonhidrat olmuş canısı:)

Diyetle tek benzerliği portakal :KK48:

Süper roksi :KK9::KK9:
:D evet öyle olmuş oldu ya haftaya daha çok benzeteceğime inanıyorum :D

Menüm

Sabah: portakal,etimek
Öğle:3 köfte,yoğurt,domates,etimek
16:00 elma
Akşam:turşu,yoğurt,etimek,2 kaşık T.fasulye

45 dakika yürüyüş

Su 1,5 litre...

Eşim Afyon'dan kaymak tatlısı getirmiş 1 çatal aldım..,pişmaniyede getirmiş ama yemedim...
kaymak tatlı falan görmedim ben nerde :D benimkinden daha çok benziyor bence :D

beterin beteri var desene :)) insan arada haline şükretmeli sanırım :))
evet şükret bence de :D

başka takımda yarışan var mı aranızda? ben iki konuya birden yetişemiyorum muhabbet açısından, buradaki muhabbet de diğer takımdaki kadar bol valla :)
burda çoğu kişi bir takımda yarılışıyor valla ben birsürü topikte aynı anda takılıyorum spor topikleri falan da var :D 1. takımdayım ben bir gün lazım olursa :D

Bende menümu
Sabah
1dilim çavdar ekmeği
Haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Şekersiz çay

Ara
Yoğurt yarım muz tarçın

Öğle
Domates soslu köfte
patates salatası
Domates salatalık
Yoğurt

Ara
küçük bir kase sütlaç
Şekersiz sade neskafe

Akşam
Yogurtlu Ispanağı yemeği
Yarım tabak peynirli erişte
Salata
Ara sade şekersiz neskafe

Su ölçmedim ama baya içiyorum
Yarından itibaren ölçücem
Spor yok :KK43:
Rolla menün çok geldi bana,2 haftadır kuş gibi yediğin için mi acaba :mad: amaaa sütlaç :KK20:patates salatası :KK20:erişte:KK20:olmamııış..

sizler beni tanımassınız ama sarayca aeben ve daydream beni tanırlar ben hiç kısıtlama yapmadım sadece insilin direncimden dolayı biraz düşük gı beslendim yani pilav makarna patetes muz üzümvs yemedim.ama asla vazgeçemediğim ve vazgeçmeyide düşünmediğim ekmeğim herzaman oldu menülerimde.:KK70:

İyi akşamlar kızlar ...

Bugun dışardaydım gelemedim . Bugun of günü menü vermiycem .
Firuzeyle yarış işe yaradı hülyam bu haftayı 2.2 kilo vererek bitirdim :KK66: tabi yarına birazı çıkar geri :-) yarın tekrardan sıkı diyet inşallah .,,
:KK9::KK9:

Regl dönemime girmek üzereyim iştahıma dur diyemiorm.şehitdışına mecburi gidiş gelişlerim oluyor spora vaktim olmuyor hasta baktım diye..salı sabah tartıda 1,5 kilo gitmişti ama şuan durum ne bilmiyorum..

:KK70: evet öyle olmuş oldu ya haftaya daha çok benzeteceğime inanıyorum :KK70:

kaymak tatlı falan görmedim ben nerde :KK70: benimkinden daha çok benziyor bence :KK70:

evet şükret bence de :KK70:

burda çoğu kişi bir takımda yarılışıyor valla ben birsürü topikte aynı anda takılıyorum spor topikleri falan da var :KK70: 1. takımdayım ben bir gün lazım olursa :KK70:
En alta yazdım bi çatal aldım bana almış eşim Afyon'dan..:KK61: Yiyemicem ama...

Regl dönemime girmek üzereyim iştahıma dur diyemiorm.şehitdışına mecburi gidiş gelişlerim oluyor spora vaktim olmuyor hasta baktım diye..salı sabah tartıda 1,5 kilo gitmişti ama şuan durum ne bilmiyorum..
Devam etmeyi düşünüyo Musun burda ? Menü verebilecek misin?

En alta yazdım bi çatal aldım bana almış eşim Afyon'dan..:KK61: Yiyemicem ama...
off ya bende çok severim biliyormusun pişmaniye tatlı :( ama hep onalr yüzünden böyle değilmiyiz tatlı sevmeyen insan kilolu da değil hep farkettiğim bu bizim en büyük eksiğimiz tatlı sevmek o yüzden yememlisin canım hafta sonu liste free sanıırm belki minicik minnacık pişmaniye hakkın olabilir ama sen bilirsin tabi :(

off ya bende çok severim biliyormusun pişmaniye tatlı :KK43: ama hep onalr yüzünden böyle değilmiyiz tatlı sevmeyen insan kilolu da değil hep farkettiğim bu bizim en büyük eksiğimiz tatlı sevmek o yüzden yememlisin canım hafta sonu liste free sanıırm belki minicik minnacık pişmaniye hakkın olabilir ama sen bilirsin tabi :KK43:
Pişmaniyeyi hiç açmadım yarın ofise götürecek..,tatlı sevmesek keşke :KK51:

yasom7272 yasom7272 glisemik indeksi yüksek besinleri tam olarak bulabileceğim bişey var mı bende son zamanlarda bunu düşünmekteyim çok zor kilo veriyorum benimle aynı menüyü yapıp mesela 1 kilo veriyorlarsa ben 100 gr veiryorum bayadır sabitim 10 kilodan fazla verdim ama nasıl verdim birde bana sor tahlillerim normal tiroid falan ama acaba diyorum bende de glikoz intoleransı mı var :(

Devam etmeyi düşünüyo Musun burda ? Menü verebilecek misin?
yarndan itibaren aynen devam edicem..

yasom7272 yasom7272 glisemik indeksi yüksek besinleri tam olarak bulabileceğim bişey var mı bende son zamanlarda bunu düşünmekteyim çok zor kilo veriyorum benimle aynı menüyü yapıp mesela 1 kilo veriyorlarsa ben 100 gr veiryorum bayadır sabitim 10 kilodan fazla verdim ama nasıl verdim birde bana sor tahlillerim normal tiroid falan ama acaba diyorum bende de glikoz intoleransı mı var :KK43:
aeben aeben in topiği var montignac diye oradan bakabilirsin..

yasom7272 yasom7272 glisemik indeksi yüksek besinleri tam olarak bulabileceğim bişey var mı bende son zamanlarda bunu düşünmekteyim çok zor kilo veriyorum benimle aynı menüyü yapıp mesela 1 kilo veriyorlarsa ben 100 gr veiryorum bayadır sabitim 10 kilodan fazla verdim ama nasıl verdim birde bana sor tahlillerim normal tiroid falan ama acaba diyorum bende de glikoz intoleransı mı var :KK43:
ben tatlı sevmem kuzum ama gene kiloluyum :KK70: şöyle bişey var benimde şuan kilom durdu ama ben haşimato hastasıyım yani haşimato hipotroidi buna bağlı olarakta insülin direncim yüksekti ama çok üst sonırlarda değildi onuda şöyle farketmiştim ben tatlı sevmem akşam yemeğini yiyorum birden uykum geliyor sonrada tatlı yemek isteği oluyodu ve kaç yaşındayım hiç midem göbeğim olmadı bu yaşıma kadar ama koca popoluydum :KK70:birden göbek bölgem yağlanmaya başladı ve halada oralar iğrenç durumda aktif sporda yapamıyorum hemen gittim homo değerime baktırdımki sınırın üstünde dr ilaç başmayacam kilo ver ve mutlaka yürüyüş yap dedi çok şükür 2aydır normal seviyelerde ama d vitaminim düşük çıktı tabi karadenizde olunca güneşi göremiyoruz birazda yaşlılık sanırım ondan kilom durdu diye düşünüyorum şimdi d vitaminine başladım 3tane içtim önümğzdeki ayda kontrol ettirecem eğer gene kilo veremezsem başka bişey olabilir deneme yanılma yapıyoruz işte.:KK66:ha bu arada ben her hfa ortalama 400 500gr verdim çünkü metobolizmam yavaş o yüzdende hiç üzülmedim hatta sağlıklı buldum. ama şimdi 100 gr bile veremiyorum.:KK70:

Back