Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

canım iyikide buradasın, kahvaltı yazını okudum, gayet güzel, örnek alınmalı,

yasom7272 yasom kahvaltı sevmiyorum ben ama es geçmiyorum...yulaf kepeği,yoğurt,kuru üzüm üçlüsünü seviyorum en,o da sağlıklıymış yazıyo :)

Merhabalar arkadaşlar sabah dışarda işlerim vardi. O yūzden kahvaltimi geç yaptim. Belki bu gūn iki öğūn yaparim. Bugūn diyetimin 3. Gūnū. Ilk gūn hic olmadi biliyorsunuz. 2. Gūn bana göre biraz iyiydi iştahimi kontrol edebildim. Bugūnse şimdilik iyi gidiyor. Umarim bozmam. Su cok az içiyordum onu arttirdim. Sayenizde motive oluyorum . Hepinize cok teşekkūr ederim. Deadline canim diyet tarifi ve çorba tariflerin için çok teşekkūr ederim. Portakal diyeti hoşuma gitti ama ben biraz daha iştahimla başedebildiğim zaman yani biraz kilo verip kilo vermem durduğu zamanda yapmak istiyorum. Ama çorbayi akşam yemeklerinde yapmayi dūşūnūyorum. Hafif olur.

Ayrica arkadaşlar diyet yaparken insan şaşıriyor ne yemek yapacağini. Değişik hafif ve lezzetli diyet yemek tarifleri olanlar yazarsa birbirimize fikir vermiş oluruz.
Merhaba gurbetcim, ben kendime özel diyet yemeği pek yapmadım, evde ne yapıyorsam ondan yedim , genelde tereyağıyla yaparım yemekleri, karatay dan kalma bir alışkanlık :),

örneğin köfte çeşitleri, balık, tavuk, et sote, kurubaklagil, çorbalar, sebze yemekleri.. hepsini damak tadıma göre yaptım ve yedim, sana tavsiyem ilk etapta yağsız tuzsuz yapıp da kendini diyetten soğutma,

Çok iyi kilo vrrmossiniz tebrik ediyorum. Bencede önemli olan sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak.ozaman kilolar zaten gidiyor.ama burda birbirimizden etkilenir teşvik oluruz .bende onun için burdayım

Portakallı Deadline e diyeti 4. Gun
Kahvaltı yarım portakal 1 yumurta 1 dilim kızarmış ekmek minik bir parça peynir

Öğle 1 kase tavuklu çorba 4 yk etli patlıcanlı türlü 1 dilim ekmek 1 bardak ayran

Aksam 2 domates 1 kase yoğurt yarım portakal tavuk ızgara 100 gr 1 dilim kızarmış ekmek

ara bir bardak sütlü nescafe bir parça bitter
su 4 bardak oldu hedef 9 bardak

herkese iyi akşamlar :)
bugünde dışardaydım öğlen yemeğinde , menümü yazayım
sabah : 1 yumurta , 1 etimek , 1 portakal
öğle : 2 etimek(çantamda götürdüm), 200 ml süt (peyniri yanımda götüremediğim için böyle oldu)
akşam : 3 köfte , 1 etimek , 1 domates , dopdolu bir kase yoğurt :)
su : 1,5 litre
spor bugün yok şimdilik
kahvelerimi yazmaya gerek duymuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…