canım iyikide buradasın, kahvaltı yazını okudum, gayet güzel, örnek alınmalı,sulem86 ben 43 yaşındayım diyete şubat ayında başladım 85 kiloyla ama kadınlar kulubuyle tanışmam 80 kiloydum şuan 65 66 civarındayım tabiki hedefim 60 olmak ama 3 aydır kilo veremiyorum ama inatla devam ediyorum diyetime ben burda bu sayfada sadece arkadaşlarımla biraz sohbet biraz kafa dağıtma nedersen işte o yüzden burdayım yani bu yarışın içinde değilim benim bir diyet listem yada uyguladığım herhangi bir diyet ismi yok benim diyetim sağlıklı beslenmek.
evet canım kahvaltıya önem vermiyenlere belki faydalı olur.canım iyikide buradasın, kahvaltı yazını okudum, gayet güzel, örnek alınmalı,
aynen öyle canım,evet canım kahvaltıya önem vermiyenlere belki faydalı olur.
Sabsh kahvaltisini yine fazla kacirdim.ama aksama salata ve yogurtla dengelerim insallahMarlinciyogurt lçok güzel cevaplamış...bence yazdığını uygula bugün
HerGün değişir günlük çok oynama oluyor,bu moralini bozmasın vanilyacım..Benim 2 gunde gide gide 100 gr gitmis kizlar
Merhaba gurbetcim, ben kendime özel diyet yemeği pek yapmadım, evde ne yapıyorsam ondan yedim , genelde tereyağıyla yaparım yemekleri, karatay dan kalma bir alışkanlık :),Ayrica arkadaşlar diyet yaparken insan şaşıriyor ne yemek yapacağini. Değişik hafif ve lezzetli diyet yemek tarifleri olanlar yazarsa birbirimize fikir vermiş oluruz.
Çok iyi kilo vrrmossiniz tebrik ediyorum. Bencede önemli olan sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak.ozaman kilolar zaten gidiyor.ama burda birbirimizden etkilenir teşvik oluruz .bende onun için burdayımsulem86 ben 43 yaşındayım diyete şubat ayında başladım 85 kiloyla ama kadınlar kulubuyle tanışmam 80 kiloydum şuan 65 66 civarındayım tabiki hedefim 60 olmak ama 3 aydır kilo veremiyorum ama inatla devam ediyorum diyetime ben burda bu sayfada sadece arkadaşlarımla biraz sohbet biraz kafa dağıtma nedersen işte o yüzden burdayım yani bu yarışın içinde değilim benim bir diyet listem yada uyguladığım herhangi bir diyet ismi yok benim diyetim sağlıklı beslenmek.
Sebze yap,kabak yada ıspanak...yanına yoğurt...1 kase çorbaAkşama ne yapsam acaba hafif kalorili
sen yine iyisin ya ben deli gibi spor yapıyorum hergün birde işte buraya yazdıklarım yediklerim ama geçen cumaya göre 100 gr artıdayım ya senden kötülerde var şimdiSinir oldum valla az yedigim halde azicik gitmis, yuruyus de yapiyorum oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?