Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

[ tr]
[ td] Sarayca [/td]
[ td]59,7 kg[/ td]
[td]62,8 kg[/td]
[ td]-3,1 kg[/td]
[ td][/ td]
[ td].[/ td]
[ td].[/ td]
[ td].[ /td]
[ td].[ /td]
[ /tr]

canım bak bu bir kişinin butonu, düzenle kısmında en alta in, en alttakinin tr den başlayıp /tr ye kadar kopyalayıp onun altına yapıştırırsan oluyor

günaydın güzel hatunlar evet bu yazıyı birçok kişi okusun gerçekten islami şartlarda beslensek hiç kilo almayacağız ama malesef malesef gözümüz doymuyor.
Sarayca m sen neden böyle yapıyorsun canım arkadaşım canın bişeyemi sıkkın yada moralinmi bozuk yoksa kendine hakim olmayı bilen birisin ben seni tanımasam derimki sarayca iradesiz sen güçlü iradeli ve hırslı bir insansın toparlan ve geri sahalara dön lütfen .

sorma ya, ne oluyor anlamıyorum, moralim iyi bitanem çok şükür bir sıkıntı yok,

ama, yok yok iradesizim ben

sorma ya, ne oluyor anlamıyorum, moralim iyi bitanem çok şükür bir sıkıntı yok,

ama, yok yok iradesizim ben
iradesiz değilsin ben inanmıyorum buna herkesi kandırabilirsin ama beni değil ben burda koca 2tepsi poğaça yaptım ben tadına baktım sen tadına ble bakmadın bilmiyormuyum lütfen akşamları kendine oyalanacak bişey bul ve sporunu yap senin spora ihtiyacın var aburcuburları kesip normal yesen yeterli lütfen

Saraycam ben uykumdan uyanıp dolaba yapışan bir pisboğazım...yemeye başlayınca kendime dur diyemem,ama bi listeye bağlı olunca yapamıyor insan yoksa dün akşam 11 gibi saldırmamak için resmen savaş verdim..

günaydın kızlar, ben hiç akıllanmıycam sanırım, akşam yine yeme krizleri geldi bana ya şu 6-7 kiloyu bi veremedim, çok iradesiz biriyim...
Demekki daha tam edepte olamadın saraycam yoksa seni bilmezmiyiz .
Hadi tam karar ve sıkı bir şelikde dön aramıza

Günaydın Aebenim dün nerelerdeydin Bakiyiiim?
Buralardaydım bacım ya
Dikiş dikiyodum buraya pek yazmadın takıma3-5 ciziktirdim

Bugun sohbet günü eve yemegi halledeyim çıkıcam . Yarında cuma kurs günüm akşama kadar yokum az gelirsen ondan merak etmeyin .

Firüze için girmiştim kilo bildirimizdi bugun ama yok

Hülyam ay'danmı dır akreplerin özelbi halimi bilmem , yoksa başka bir durummu bendede kilo verme devam ediyor şaşırdım açıkçası sanırım kendi rekorumu kırdım
Bugun of günüm ama sohbette kaçırmadan yiycen sonra aynen devam ilk hedef 65

Mekanı cennet olsun ...
Sağol Aebenim...melek gibiydi benim annem...herkes bunu söyler,dedikodusu,bi kişi Hakkı'nda kötü konuşması hiç olmadı..korkardı birine bişey söylemeye...lafın altında kalırdı içinde fesatlık olmadığı için cevap veremezdi...çok özledim..

yattığı yerler nur olsun kontesim en azından annenle anıların var öpüp koklamışsın ben ne yapayım hatırlamıyorum bile

Günaydın kızlar Nasılsıniz bugün erken kalktım aksam nobetciyim yarın hsg cektirceg im çok işim var cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…