günaydın güzel hatunlar evet bu yazıyı birçok kişi okusun gerçekten islami şartlarda beslensek hiç kilo almayacağız ama malesef malesef gözümüz doymuyor.
Sarayca m sen neden böyle yapıyorsun canım arkadaşım canın bişeyemi sıkkın yada moralinmi bozuk yoksa kendine hakim olmayı bilen birisin ben seni tanımasam derimki sarayca iradesiz sen güçlü iradeli ve hırslı bir insansın toparlan ve geri sahalara dön lütfen .
iradesiz değilsin ben inanmıyorum buna herkesi kandırabilirsin ama beni değil ben burda koca 2tepsi poğaça yaptım ben tadına baktım sen tadına ble bakmadın bilmiyormuyum lütfen akşamları kendine oyalanacak bişey bul ve sporunu yap senin spora ihtiyacın var aburcuburları kesip normal yesen yeterli lütfensorma ya, ne oluyor anlamıyorum, moralim iyi bitanem çok şükür bir sıkıntı yok,
ama, yok yok iradesizim ben
Saraycam ben uykumdan uyanıp dolaba yapışan bir pisboğazım...yemeye başlayınca kendime dur diyemem,ama bi listeye bağlı olunca yapamıyor insan yoksa dün akşam 11 gibi saldırmamak için resmen savaş verdim..düşünmedim değil, fakat öğlen vs. iş yerine yemek götüremem, ama takibimdesin, bakıyorum menülerine,
sorun ne biliyor musun, kendimi bir anda kaybediyorum, aman ne olur sanki azıcık yiyeyim dedim akşam veee gerisi geldiöncelikle buna bir çözüm bulmalıyım
Günaydın Aebenim dün nerelerdeydin Bakiyiiim?Hayırlı sabahlar bacılar
Demekki daha tam edepte olamadın saraycam yoksa seni bilmezmiyizgünaydın kızlar, ben hiç akıllanmıycam sanırım, akşam yine yeme krizleri geldi banaya şu 6-7 kiloyu bi veremedim, çok iradesiz biriyim...
ermuscum ayrı ayrı yazmana gerek yok akşam toplu şekilde su ve sporunu da yazarsan olurkahvaltım:
1 domates
1 kk peynir
6 zeytin
2 ceviz
tere roka
tamamdır tartı günü ne zaman bilmedğim başka kurallarınız var mıermuscum ayrı ayrı yazmana gerek yok akşam toplu şekilde su ve sporunu da yazarsan olur
Buralardaydım bacım yaGünaydın Aebenim dün nerelerdeydin Bakiyiiim?
Mekanı cennet olsun ...Kızlar o kadar doluyum ki sabah sabah ağlayacak gibiyim.dün annemin namazlığını yıkadım...minik ayaklarını koyduğu yerler yırtılmış...güzel annem inşallah mükafatını alır...
Eki Görüntüle 1693936
1.sayfada kurallar yazıyor ermuscum...benim ilk mesajımda..tamamdır tartı günü ne zaman bilmedğim başka kurallarınız var mı
Sağol Aebenim...melek gibiydi benim annem...herkes bunu söyler,dedikodusu,bi kişi Hakkı'nda kötü konuşması hiç olmadı..korkardı birine bişey söylemeye...lafın altında kalırdı içinde fesatlık olmadığı için cevap veremezdi...çok özledim..Mekanı cennet olsun ...
yattığı yerler nur olsun kontesim en azından annenle anıların var öpüp koklamışsın ben ne yapayım hatırlamıyorum bileSağol Aebenim...melek gibiydi benim annem...herkes bunu söyler,dedikodusu,bi kişi Hakkı'nda kötü konuşması hiç olmadı..korkardı birine bişey söylemeye...lafın altında kalırdı içinde fesatlık olmadığı için cevap veremezdi...çok özledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?