Herkes gitmiş ben geldim :) arkadaşım gitti ,iş güç bitti oturdum..sabah aç karına ve kıyafetsiz tartılıyoruz arkadaşlarım...yarın bildirim yapacak arkadaşlar:
Daydream- 77 kg
roxen2303 65,8 kilo
@nacbaby 53,2 kg
asfarovski 64,5 kg
@aeben 70,6 kg
@yasom7272 65-66 arası kesin rakam yazmadın yasom
@Feraceli 86 kg
@yumiti 68,5 kg.
@mhnds_ 61 kg
koza16 62,5 kg
@elma_sekerim01 86 kg
@marlin18 69,5. Kg
@Smc 91 kg
@kakaovanilya 70,8 kg.
@gurbetcicegi ilk bildirimini yapacak...
İyi geceler kızçeler
Allah rahmet etsin canım sizinde basınız sağolsunMerhaba canlar, nasılsınız??
Yoktum iki gündür dün cenazemiz vardı. Apar topar önce hastaneye sonra memlekete gittim. Küçüklüğümden beri bana emeği çok olan bir komşumuzdu son görevimizi yaptık elhamdulillah. İlk defa cenazeye bu kadar yakın oldum hatta yıkayıp kefenledik. Siz de onun için dua ederseniz çok sevinirim anneanne idi o benim için 
başınız sağolsun ,Allah rahmet eylesinMerhaba canlar, nasılsınız??
Yoktum iki gündür dün cenazemiz vardı. Apar topar önce hastaneye sonra memlekete gittim. Küçüklüğümden beri bana emeği çok olan bir komşumuzdu son görevimizi yaptık elhamdulillah. İlk defa cenazeye bu kadar yakın oldum hatta yıkayıp kefenledik. Siz de onun için dua ederseniz çok sevinirim anneanne idi o benim için 
Canım sırf senin bu mesajını okudum yemiyom bişey
Sağol canım benimAllah rahmet etsin canım sizinde basınız sağolsun
Allah razı olsun canımbaşınız sağolsun ,Allah rahmet eylesin
Merhaba canlar, nasılsınız??
Allah razı olsun canım benimAllah rahmet eylesin canım. ..
Ablam süpersin yaGünaydııııın :)
sabah 74,6 gördüm 600 gram gitmiş
Başınız sağolsun Fatmacım...kim vefat etti?Ablacim merhaba
Çok özür dilerim dün bildirim yapamadım cenaze vardı şimdi geldim evegelecek salı tam gaz devam edeceğim inşallah eğer hala devamı kabul edersen.
Allah gani gani rahmet eylesin,,Merhaba canlar, nasılsınız??
Perfecccctmenümü yazayım , portakal diyetinde bugün biraz değişiklik yapmak zorunda kaldım
sabah : 1 haşlanmış yumurta ,1 etimek , 1portakal
öğle : 4 ızgara köfte (bonfile yerine) , 1 domates , 1 portakal , 2 etimek , 1 kase yoğurt
akşam : 1 haşlanmış yumurta , 1 etimek , 1 portakal , yarım kase yoğurt ( tam çıkmadı) , marul (yoğurdun boşluğunu kapatmak için yedim)
su : 1,5 litre , 1,5 daha içilecek
spor ise 40 dk yürüyüş
bende durumlar böyle efenim
Sağol kuzum iyi gidiyo bakalımAblam süpersin ya
o kurabiye ne acaba ordaMenüm
Sabah: portakal,etimek
Öğle:kavrulmuş kıyma (100 gr kadar yağsız),yoğurt,portakal,etimek
16:00 küçük bi tane kurabiye
Akşam:yumurta,yoğurt,portakal,etimek
Su çok az içtim bugün şimdi litrelik şişemidoldurup bitireceğim,,
Spor 9-10 gibi yaparım...tüm gün temizlik yaptım yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?