- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
Perfecccct![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perfecccct![]()
Kahvenin yanına güzel gidiyo kızz,arkadaşım getirmişti minicik bişey amao kurabiye ne acaba ordailk defa buldum söyleyecek bişey kaçırırmıyım
![]()
Kesinlikle etkisi var roksim...grup etkisi bu olsa gerek yola girdim artık ablam
![]()
nazarlığın olsun oda ablam onun dışında bizim liste bu zaten kahve diyince akan sular duruyo bendeKahvenin yanına güzel gidiyo kızz,arkadaşım getirmişti minicik bişey ama![]()
Temizlik mi yaptın sende benim gibi Rabişim,yaz bakalım menünü...İyi aksamlar ayy çok yorugunum ya![]()
aynı durumu paylaşıyoruz tatlişkoİyi aksamlar ayy çok yorugunum ya![]()
Yok ablam 3 saat yürüdüm kursla ev çok uzak bugün islerimde vardı dışarda ayaklarım ikiye ayrıldıTemizlik mi yaptın sende benim gibi Rabişim,yaz bakalım menünü...
Kız sen reşit değilsin daha...haklı adam...zaten 2-3 yıl sonra hep ayrı olacaksın ailenle geçir..valla Bilge'm ben o kadar özlüyorum ki anne babamla geçirdiğim yılbaşılarınıİyi akşamlarNasılsınıız bakalıım ? Yaa ben çok mutsuzum
Babam yılbaşı partisine gitmeme izin vermiyo ya
Ay ağlıcam şimdii izin almam lazım
Yarından itibaren spora başlıyorum bu arada
![]()
Tatlişko gel birbirimize masaj yapalımaynı durumu paylaşıyoruz tatlişko![]()
Ohhhh iyi olmuş spor yapmışsın ne güzel...Yok ablam 3 saat yürüdüm kursla ev çok uzak bugün islerimde vardı dışarda ayaklarım ikiye ayrıldıhızlı hızlı yürü koş bilmem ne
Öyle oldu ama enerjik sıfır sıfırOhhhh iyi olmuş spor yapmışsın ne güzel...![]()
kız ne masaj yapanı ben tek yaşıyom insan sesi yok evde bazen kafayı yicek gibi oluyorumTatlişko gel birbirimize masaj yapalımofff masaj yapanımız da yok
Yok ablam bu parti bizim okulun partisi sadece biz olucaz ve 19 aralıkta yılbaşında değil :)) Yoksa ben kendim gitmem zaten öyle dışarı partiye ama bu okulun düzenlediği partiiiKız sen reşit değilsin daha...haklı adam...zaten 2-3 yıl sonra hep ayrı olacaksın ailenle geçir..valla Bilge'm ben o kadar özlüyorum ki anne babamla geçirdiğim yılbaşılarını![]()
Ayyy merak ettim nerde okuduğunu?kız ne masaj yapanı ben tek yaşıyom insan sesi yok evde bazen kafayı yicek gibi oluyorum![]()
Nasıl korkmuyorsun tek başınakız ne masaj yapanı ben tek yaşıyom insan sesi yok evde bazen kafayı yicek gibi oluyorum![]()
Sen annene bırak o halleder tabi gitmeni istiyorsaYok ablam bu parti bizim okulun partisi sadece biz olucaz ve 19 aralıkta yılbaşında değil :)) Yoksa ben kendim gitmem zaten öyle dışarı partiye ama bu okulun düzenlediği partiii![]()
YemeeeeeCanım sırf senin bu mesajını okudum yemiyom bişey
aksama günüm var aksilik...
ama inat ettim benim kilo vermem gerekkk