sporda kas kütleniz arttığı için tartıda artı kilolar görebilirsiniz , görüntünüzü baz almanızı öneririm aynı durumu bende yaşamıştım ve spordaki hocam bunu söylemişti..+1 ,2 kilo olmuştu fakat incelmiştim...eğer ki vücüdünuz incelmemiş ve kilo aldıysanız o çok yediğiniz için olabilir işte:))1.68 61 kilo
Yaklaşık 1 aydır haftada en az 3 gün spor salonuna gidiyorum..Aksine kilo aldım..Herhalde spora güvenip daha çok yedimMotive olmam için bu topik harikaaa olucakk
arhaviyle bi farkı yok gibi, fazla soğuk değilçok sevindim canım havalar iyi oldukça yürürsün oralar çok soğuk olmuyor sanırsam.
Basenlerimin inceldiğini pantolonlarımdan anlıyorum..Ama tartı beni üzüyorsporda kas kütleniz arttığı için tartıda artı kilolar görebilirsiniz , görüntünüzü baz almanızı öneririm aynı durumu bende yaşamıştım ve spordaki hocam bunu söylemişti..+1 ,2 kilo olmuştu fakat incelmiştim...eğer ki vücüdünuz incelmemiş ve kilo aldıysanız o çok yediğiniz için olabilir işte:))
salondaki hocanıza sorun bence:)Basenlerimin inceldiğini pantolonlarımdan anlıyorum..Ama tartı beni üzüyorİnşallah kas kütlem yüzündendir :)
:)) acı gerçekle yüzleşeyim bari bu akşammm..salondaki hocanıza sorun bence:)
merhaba, öncelikle vücudunuzda incelme varsa, yağdan kaybetmişsinizdir, kilo veremediyseniz kas kütleniz artmıştır, bence dert etmeyin , önemli olan incelme, ayrıca diyet olsun olmasın 2 lt su içilmeli ve 30 dk yürüyüş vs. yapılmalı bence,:)) acı gerçekle yüzleşeyim bari bu akşammm..
Bir de sorum olacak günlük 2 lt su yarım saat yürüyüş vb hedefler koyacakmısınız topiğe?
:)) acı gerçekle yüzleşeyim bari bu akşammm..
Bir de sorum olacak günlük 2 lt su yarım saat yürüyüş vb hedefler koyacakmısınız topiğe?
merhaba, öncelikle vücudunuzda incelme varsa, yağdan kaybetmişsinizdir, kilo veremediyseniz kas kütleniz artmıştır, bence dert etmeyin , önemli olan incelme, ayrıca diyet olsun olmasın 2 lt su içilmeli ve 30 dk yürüyüş vs. yapılmalı bence,
bakalım kaptanımız kural koyacak mı?Daydream- :)
kurallar her zaman için iyidir,HerGün 45 dakika spor yapılacak diyelim ki yapılamadı ertesi gün telafi edilecek...enaz 30 dakika olacak şekilde...su zaten enaz 2 lt içilmeli...ilk sayfaya yazarım kuralları...öpüldünüz
Mhnds adını kullanıyor Musun topikte? Fazla kilon yok,hedefin kaç?:)) acı gerçekle yüzleşeyim bari bu akşammm..
benimde halam gelecek aman zor tutuyorum kendimikurallar her zaman için iyidir,
hülyam, ben 1-2 hafta toparlanayım canım, ha bire yiyorum, önce kendimi durdurmam lazım, sonra sana eşlik ederim.
Fatma ben..Hedefim 53..Zaten 57/58 dim şuan kendime çok şişman geliyorum bikaç ay içinde 61 oldum çok garip..Mhnds adını kullanıyor Musun topikte? Fazla kilon yok,hedefin kaç?
Bu kiloları alması kolay vermesi zor ...yılbaşına incecik gireceğiz Fatma'm başka yolu yok :) benim adımda Hülya bu arada..Fatma ben..Hedefim 53..Zaten 57/58 dim şuan kendime çok şişman geliyorum bikaç ay içinde 61 oldum çok garip..
O yüzden mi kilon durdu kız..ödem olmuşsun işte..benimde halam gelecek aman zor tutuyorum kendimi
Yasom buranında yaso ablası olsanabenimde halam gelecek aman zor tutuyorum kendimi
ben sizin bekçiniz olacam ne yapıyolar ne yiyolar spor yapıyorlarmıYasom buranında yaso ablası olsana
evet bir miktar ödem varda kiloda veremiyorumO yüzden mi kilon durdu kız..ödem olmuşsun işte..
sen zorda olsa tutuyorsun ama, ben gibi değilsinbenimde halam gelecek aman zor tutuyorum kendimi
bir gün tıkır tıkır gidecek elbet hain kilolarevet bir miktar ödem varda kiloda veremiyorumhayırlısı olsun elbet birgün metobolizma pes diyecek
evet canım sen menülerinle örnek ol bizlere,ben sizin bekçiniz olacam ne yapıyolar ne yiyolar spor yapıyorlarmıdur akşam menüde yazayım bari .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?