Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

1.68 61 kilo
Yaklaşık 1 aydır haftada en az 3 gün spor salonuna gidiyorum..Aksine kilo aldım..Herhalde spora güvenip daha çok yedim Motive olmam için bu topik harikaaa olucakk
sporda kas kütleniz arttığı için tartıda artı kilolar görebilirsiniz , görüntünüzü baz almanızı öneririm aynı durumu bende yaşamıştım ve spordaki hocam bunu söylemişti..+1 ,2 kilo olmuştu fakat incelmiştim...eğer ki vücüdünuz incelmemiş ve kilo aldıysanız o çok yediğiniz için olabilir işte:))

Basenlerimin inceldiğini pantolonlarımdan anlıyorum..Ama tartı beni üzüyor İnşallah kas kütlem yüzündendir :)

:)) acı gerçekle yüzleşeyim bari bu akşammm..

Bir de sorum olacak günlük 2 lt su yarım saat yürüyüş vb hedefler koyacakmısınız topiğe?
merhaba, öncelikle vücudunuzda incelme varsa, yağdan kaybetmişsinizdir, kilo veremediyseniz kas kütleniz artmıştır, bence dert etmeyin , önemli olan incelme, ayrıca diyet olsun olmasın 2 lt su içilmeli ve 30 dk yürüyüş vs. yapılmalı bence,

bakalım kaptanımız kural koyacak mı? Daydream- :)

Bir de sorum olacak günlük 2 lt su yarım saat yürüyüş vb hedefler koyacakmısınız topiğe?

HerGün 45 dakika spor yapılacak diyelim ki yapılamadı ertesi gün telafi edilecek...enaz 30 dakika olacak şekilde...su zaten enaz 2 lt içilmeli...ilk sayfaya yazarım kuralları...öpüldünüz

HerGün 45 dakika spor yapılacak diyelim ki yapılamadı ertesi gün telafi edilecek...enaz 30 dakika olacak şekilde...su zaten enaz 2 lt içilmeli...ilk sayfaya yazarım kuralları...öpüldünüz
kurallar her zaman için iyidir,

hülyam, ben 1-2 hafta toparlanayım canım, ha bire yiyorum, önce kendimi durdurmam lazım, sonra sana eşlik ederim.

Kızlar pc de internet sorunu var düzelince kuralları yazacağım....

Mhnds adını kullanıyor Musun topikte? Fazla kilon yok,hedefin kaç?

Fatma ben..Hedefim 53..Zaten 57/58 dim şuan kendime çok şişman geliyorum bikaç ay içinde 61 oldum çok garip..
Bu kiloları alması kolay vermesi zor ...yılbaşına incecik gireceğiz Fatma'm başka yolu yok :) benim adımda Hülya bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…