Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saraycam dün hülya içime su serpti arkadaşının annesinin 6ay durmuş sonra vermiş bende bunu bekliyorum benimkide nerdeyse 6ay oldubir gün tıkır tıkır gidecek elbet hain kilolar
vereceksin Yasom biliyorum....saraycam dün hülya içime su serpti arkadaşının annesinin 6ay durmuş sonra vermiş bende bunu bekliyorum benimkide nerdeyse 6ay oldu![]()
günlük açtım aebenim...iştahım çok açıldı..bugün başladım diyete 1 ayda 7 kilo hedefim...Ana noluyo kızlar
Du bakim :)))
İnşallah hedefine ulaşırsın hülyam ...günlük açtım aebenim...iştahım çok açıldı..bugün başladım diyete 1 ayda 7 kilo hedefim...
Gel işte beraberce verelim burda..İnşallah hedefine ulaşırsın hülyam ...
İştah deme bana çok olmasada sağlıksız besleniyorum bugünlerde
Benimde bişilere başlayıp kendimi kontrol etmem lazım .
Ayda 7 değil 5 şide öpüp tepeme koyarım kız
Anam senin gümlüğün kuralları pek sıkı hergün spor yapamam ben
Bi yol çizicem bende kendime plan yapmadan olmuyor bende en azından ne yaptıgımı bilirim . Senin gibiyim işte biliyorsun![]()
Yarın ola hayrolaGel işte beraberce verelim burda..
Şuan miss gibi salatamı yiyoruuuuum ..Yarın ola hayrola))
Afiyet olsun .:)Şuan miss gibi salatamı yiyoruuuuum ..
Aebenim kaç kilosun şimdi...Afiyet olsun .:)
Roxen kız çok yemişsin ksrbonhidrat ağırlıklı olmuş...diyetisyen menüsü mü bu yoksa sen mi hazırladın menüyü?okurken doydummerhabalar
sabah : 1 sucuklu yumurta , 1 kk peynir, 6 yeşil zeytin , 1 yeşil biber , çay , 2 dilim buğday ekmeği
ara : 1 türk kahvesi
öğle : körili tavuklu makarna , 1 zero kola
ara : 2 tam ceviz , 3 k.kayısı
akşam : tam buğday lavaşa peynir zeytin koyup tost makinesine bastım 1 bardakta çay
4 km yürüyüş 233 kalori..
birazdan yine kahve içerim ve şu zamana kadar 1,5 litre su içildi
Hımm 70 oldum sanırımAebenim kaç kilosun şimdi...
Sen hep 68 olurdun en çok..yapma Aebenim,dur de sende gidişataHımm 70 oldum sanırım.