Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

saraycam diyet 3 haftalık iyi gidiyor bitireyim dedim 3 haftayı yarıladım bugün..cumartesi pazar ara günlerim o 2 günü iyi geçirmem gerek..loreal excelence kullanıyorum derin siyah tı herhalde adı..

saraycam kahvaltına yumurta eklesen iyi olur bence..3 dilimi öğünlere dağıtsan nasıl olur?

Moralim inanılmaz bozuk.sabah 53.3 tüm. Geçen hafta 52.5 leri görmeme rağmen.neden veremiyorum napmaliyim inanın cok uzuluyorummm

Moralim inanılmaz bozuk.sabah 53.3 tüm. Geçen hafta 52.5 leri görmeme rağmen.neden veremiyorum napmaliyim inanın cok uzuluyorummm
dün 52,9 dun 400 gram artmış..beybicim böyle dalgalanmalar olur..eğer moralini bozuyorsa hergün tartılma zaten bilirsin diyetisyenler asla evde tartılmalara izin vermez...yarın düşer..bugün az ye akşamı hafif geçir ve suyunu arttır azalır..

saraycam diyet 3 haftalık iyi gidiyor bitireyim dedim 3 haftayı yarıladım bugün..cumartesi pazar ara günlerim o 2 günü iyi geçirmem gerek..loreal excelence kullanıyorum derin siyah tı herhalde adı..
bitir tabi, sana iyi geliyor maşallah güzel veriyorsun

bende aynı boyayı kullanıyorum, açık kumral benim kinin rengi :)
saraycam kahvaltına yumurta eklesen iyi olur bence..3 dilimi öğünlere dağıtsan nasıl olur?
dün abartmıştım, artık 2 dilim olacak, yumurta yerim tabi, üşendim bu gün :)

olur öyle canım hemen moral bozma, her gün tartılsan da , haftalık kilonu baz alırsın..

Bugün inanılmaz bozuldum o rakamı gorunce.bugün portakal diyet8 yapıp dizginliyim kendmi bence

dün omlet yemiştim, yanlış yazmışım, kafam neredeyse

günaydın mı tünaydınmı desem nasılsınız bacılar öyle acıkmıştımki menemene gömdüm kendimi çok uykum var ama yeni yemek yedim uyumamam lazımmmmmm
tünaydın yasom uyu tabi ne kalkıyosun sabahın köründe..menemen diyetlerde verilir Yasom afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…