saraycam diyet 3 haftalık iyi gidiyor bitireyim dedim 3 haftayı yarıladım bugün..cumartesi pazar ara günlerim o 2 günü iyi geçirmem gerek..loreal excelence kullanıyorum derin siyah tı herhalde adı..sen sağlıklı diyosan öyledir o zaman, ben hani aldıklarını kısa sürede veresin diye yaptığını zannettim ondan yani
sağol canım, aslında ben monti gibi besleniyordum ama şu yumurtalı kahvaltılısından yapıyodum, şimdi ekmekli kahvaltısına geçtim :) umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde verilir kilocuklarımızı :)
ooo rekabet var haa
heh işte bende ondan şey etmiştim, hani sağlıksız demiştim
merhaba canım, sende kopma burdan lütfen, seni çıtır bir hatun yapıp, skinny jean giyebilecek kıvama gelene kadar bırakmıycaz
bende giycem banane yaaaama boy kısa yaaaaa
bende yarın yapsam çok iyi olacak, ne kullanıyosun boya
hadi rollam, başarılar, sana çok güveniyorum
günaydın, maşallah
günaydın aebenim
saraycam kahvaltına yumurta eklesen iyi olur bence..3 dilimi öğünlere dağıtsan nasıl olur?dün menü vermedim, oğlan uyutuyor beni bu aralar, tüm işlerimde kalıyor, sporda yapamıyorum
sabah
3 dl çavdar ekmeği
peynir
domates
öğlen
3 köfte
yoğurt
salata
akşam
ayran aşı çorbam :)
1 parça et
5 adet sarma
su 2lt geçti
spor 40 dk yürüyüş
dün 52,9 dun 400 gram artmış..beybicim böyle dalgalanmalar olur..eğer moralini bozuyorsa hergün tartılma zaten bilirsin diyetisyenler asla evde tartılmalara izin vermez...yarın düşer..bugün az ye akşamı hafif geçir ve suyunu arttır azalır..Moralim inanılmaz bozuk.sabah 53.3 tüm. Geçen hafta 52.5 leri görmeme rağmen.neden veremiyorum napmaliyim inanın cok uzuluyorummm
bitir tabi, sana iyi geliyor maşallah güzel veriyorsunsaraycam diyet 3 haftalık iyi gidiyor bitireyim dedim 3 haftayı yarıladım bugün..cumartesi pazar ara günlerim o 2 günü iyi geçirmem gerek..loreal excelence kullanıyorum derin siyah tı herhalde adı..
dün abartmıştım, artık 2 dilim olacak, yumurta yerim tabi, üşendim bu gün :)saraycam kahvaltına yumurta eklesen iyi olur bence..3 dilimi öğünlere dağıtsan nasıl olur?
Moralim inanılmaz bozuk.sabah 53.3 tüm. Geçen hafta 52.5 leri görmeme rağmen.neden veremiyorum napmaliyim inanın cok uzuluyorummm
Bugün inanılmaz bozuldum o rakamı gorunce.bugün portakal diyet8 yapıp dizginliyim kendmi bencedün 52,9 dun 400 gram artmış..beybicim böyle dalgalanmalar olur..eğer moralini bozuyorsa hergün tartılma zaten bilirsin diyetisyenler asla evde tartılmalara izin vermez...yarın düşer..bugün az ye akşamı hafif geçir ve suyunu arttır azalır..
eğer dayanamazsan ara yapabilirsin elma yiyebilirsin...senin kilon az öyle büyük rakamlar veremezsn beybicim..haftada 500 gram ideali bence...Bugün inanılmaz bozuldum o rakamı gorunce.bugün portakal diyet8 yapıp dizginliyim kendmi bence
dün menü vermedim, oğlan uyutuyor beni bu aralar, tüm işlerimde kalıyor, sporda yapamıyorum
sabah
3 dl çavdar ekmeği
peynir
domates
öğlen
3 köfte
yoğurt
salata
akşam
ayran aşı çorbam :)
1 parça et
5 adet sarma
su 2lt geçti
spor 40 dk yürüyüş
afiyet olsun canım,günaydın mı tünaydınmı desemnasılsınız bacılar öyle acıkmıştımki menemene gömdüm kendimi çok uykum var ama yeni yemek yedim uyumamam lazımmmmmm
Bende sabah 62.3 çıktımGünaydııııın :)
sabah 74,6 gördüm 600 gram gitmiş
saol saraycam nasılsın canım?afiyet olsun canım,
tumiti hoş geldin inşallah istediğin kiloya inersin canımKızlar sabah biraz geç kalktım kilom 67.1 ayy çok iyu 5 kilo versem yeter aslında
pul biber değil isot alacam kız sana@yumiti çok özür ismini yanlış yazmışım laf aramızda Daydream- duymasın acık yaşlıyım gözler az görüyor kusura bakma.
valla bu diyetle zayıflıcaz herhaldeBende sabah 62.3 çıktım400 gr gitmiş düne gore
tünaydın yasom uyu tabi ne kalkıyosun sabahın köründe..menemen diyetlerde verilir Yasom afiyet olsun..günaydın mı tünaydınmı desemnasılsınız bacılar öyle acıkmıştımki menemene gömdüm kendimi çok uykum var ama yeni yemek yedim uyumamam lazımmmmmm
nöbetten geldim canım.tünaydın yasom uyu tabi ne kalkıyosun sabahın köründe..menemen diyetlerde verilir Yasom afiyet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?