Tabi değiştirebilirsin... :)ben yarın akşam ve öğlen yemeğimin yerini değiştirsem olurmu çünkü tüm gün dışarıdayım akşam menüsünü dışarda yemem daha kolay
ay abla çok iyi oldu öyleyse , üniversitede yarın çıkacak yemeğe baktım et , yoğurt , mandalina , peynirli börek anca bu kadar olur yani, etimeğide yanımda götürürüm , böreği yemem o zaman oluyor sana akşam menüsünün aynısıTabi değiştirebilirsin... :)
Bende yarınki et yerine kıyma mı kavursam acaba aynı şey sonuçta..ay abla çok iyi oldu öyleyse , üniversitede yarın çıkacak yemeğe baktım et , yoğurt , mandalina , peynirli börek anca bu kadar olur yani, etimeğide yanımda götürürüm , böreği yemem o zaman oluyor sana akşam menüsünün aynısı
bence olur ablam et ettir sonuçta , ben bu konularda biraz düz mantığımBende yarınki et yerine kıyma mı kavursam acaba aynı şey sonuçta..
Ooo siz aranızda menüler falanda hazırlamışsınız bakıyorumBende yarınki et yerine kıyma mı kavursam acaba aynı şey sonuçta..
Tam olmasada yapmaya calisiyorum.emzirdigim icin sıkı diyet yapamiyorum.bebisimin sütü kesilmesin kilolar yavas gitsede olurkaratay mı yapıyordun marlin?
bence olur et sonuçtaBende yarınki et yerine kıyma mı kavursam acaba aynı şey sonuçta..
rabişim yediğin lokmalarımı sayacaklar..bir iki bişey al,bikaç çatal...sorarlarsa midemi üşütmüşüm herhalde ne yesem bulanıyor bugün dersin olur biter..Ooo siz aranızda menüler falanda hazırlamışsınız bakıyorumya hülya ablam yarın kurs var dikiş ben ordaki ablaya dedim kaç kere herkes yemeğini kendine alsın getirsin diye geçen hafta kendime ekmek arası kepekli sandiwiç yaptım börek,pates salatası yemedim diye bana surat yaptı
,kızdı bu hafta içinde herkes birsey yapsın getirsin dedi ama ben istemiyorum baskasının yemeni yemek napayım bana akıl veirrmisn
değil mi bende tam yapamıyorum işte çıkan yemeklerden yiyorum öğlen yaklaşık öğünlerle zor oluyor yoksa ya akşamda takılıyorum listeye yakınaynı mantık
yumiti kilonu yazmadın sabah..listede olmak istiyor musun?Ben hiç uygulayamadim 68 kiloyum
benim şansıma çıkan yemek yarınki akşam menüsüne uyuyordeğil mi bende tam yapamıyorum işte çıkan yemeklerden yiyorum öğlen yaklaşık öğünlerle zor oluyor yoksa ya akşamda takılıyorum listeye yakın
canım ben öyle durumlarda çok az yiyorum herşeyden sıkıntı çıkmasın diye hem canımda çekmemiş oluyor fazla yiyince midem ağrıyor diyorum çok tatlı şeylerde mideme dokunuyor diyorum salata tarzılardan alıyorum daha çok akşamda salata yoğurt yapıyorum o günlerdeOoo siz aranızda menüler falanda hazırlamışsınız bakıyorumya hülya ablam yarın kurs var dikiş ben ordaki ablaya dedim kaç kere herkes yemeğini kendine alsın getirsin diye geçen hafta kendime ekmek arası kepekli sandiwiç yaptım börek,pates salatası yemedim diye bana surat yaptı
,kızdı bu hafta içinde herkes birsey yapsın getirsin dedi ama ben istemiyorum baskasının yemeni yemek napayım bana akıl veirrmisn
güle güle kullan ablacım bende sıkıntıdan bi maske yaptım yüzümeeşim şehirdışında oğlan uyudu sıkıntıdan kalktım boyadım saçlarımı
ozaman rahatlıkla yerdeğiştirisin evde de öğleni yersinbenim şansıma çıkan yemek yarınki akşam menüsüne uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?