kontesim dün bahsttiğim diyetArçelik buharika benim ki,,...memnunum :)
Amerikan Kalp Vakfı Diyeti
Kısa sürede oldukça kilo verdiren diyet bir süredir kadınların elinde mucizevi bir iksir gibi dolaşmakta. Kimi diyetisyenler bu diyetin çok kısa sürede kilo verdirmesini sakıncalı bulsa da Amerikan Kalp Vakfı acilen kilo vermeleri gereken kalp hastalarına bu diyeti öneriyor. Ancak 35 yaş üstü kişilerin ve sağlık problemi olanların bu diyeti yapmamaları gerektiği baştan belirtiliyor. 3 günde tam 4.5 kilo verebileceğiniz bu diyeti üçüncü günün sonuda bırakmalı ve tekrar etmek istiyorsanız en az bir hafta ara vermelisiniz.
1. Gün
Kahvaltı
– Yarım greyfurt
– 1 dilim tost ekmeği
– 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
– Şekersiz çay / kahve
Öğle
– Yarım porsiyon ton balığı
– 1 dilim tost ekmeği
– Şekersiz kahve/çay/soda
Akşam
– 2 dilim et
– 1 tabak yeşil fasülye
– 1 küçük elma
– 1 tabak vanilyalı dondurma (3 top)
2. Gün
Kahvaltı
– 1 yumurta
– Yarım muz
– 1 dilim tost ekmeği
– Şekersiz çay/kahve
Öğle
– 1 tabak lor peyniri
– 3 tuzlu kraker
Akşam
– 2 sosis
– 1 tabak brokoli veya karnıbahar
– Yarım tabak havuç
– Yarım muz
– Yarım tabak vanilyalı dondurma (2 top)
3. Gün
– Kahvaltı
– 5 tuzlu kraker
– 1 dilim cheddar peynir
– 1 küçük elma
– Şekersiz kahve/çay
Öğle
– 1 katı yumurta
– 1 dilim tost ekmeği
Akşam
– 1 tabak ton balığı
– 1 tabak karnıbahar
– Yarım kavun
Teşekkür ederim tamamgeçmiş olsun rolla dişçi kötü benimde bayağı işim var dişçide ama malesef korkudan gidemiyorum. allah yardımcın olsun bu arada menün hakkkındaki yorumum sabah güzel kahvaltı yap mümkün olduğunca vaktin varsa o zaman günün daha enerjik geçer.
Bide başka bir diyet topiğinde de konuşuyoruz biz,gevezeyizHayırlı bir gūn diliyorum būtūn arkadaşlarıma. Masallah hızınıza sohbetinize yetişemiyorum. Oku oku bitiremedim. Ne gūzel arkadaşliklar kurmuşsunuz. Allah bozmasın insallah.
Geçmiş olsun rollacım,menün güzel..Kızlar merhaba sabah iki dilim çavdar ekmeği arasında peynir maydanoz
Şekersiz çay
Ara yoğurt 3 kuru kayısı 1 bütün ceviz tarçın
Dişçide randevum vardı oraya gittim sonra işe geldim
Öğle kıymalı tarhana ıspanak yemeği yoğurt
şimdilik bu kadar spor hâlâ yok akşam vakit bulursam yapıcam ağzım hâlâ uyuşuk yediğimden birşey anlamadim
Hangisindesiniz orayada bakiyim canimBide başka bir diyet topiğinde de konuşuyoruz biz,gevezeyiz
daha geçen 17iye girmedinmi saraycam sen niye vazgeçtinallam yapcaktım ama 35 yaşı görünce vazgeçtimmm
Anaaam ben normalde bu kadar yemiyorum kız hele diyetteyken muzu hayatta yimem :)Amerikan Kalp Vakfı Diyeti
Kısa sürede oldukça kilo verdiren diyet bir süredir kadınların elinde mucizevi bir iksir gibi dolaşmakta. Kimi diyetisyenler bu diyetin çok kısa sürede kilo verdirmesini sakıncalı bulsa da Amerikan Kalp Vakfı acilen kilo vermeleri gereken kalp hastalarına bu diyeti öneriyor. Ancak 35 yaş üstü kişilerin ve sağlık problemi olanların bu diyeti yapmamaları gerektiği baştan belirtiliyor. 3 günde tam 4.5 kilo verebileceğiniz bu diyeti üçüncü günün sonuda bırakmalı ve tekrar etmek istiyorsanız en az bir hafta ara vermelisiniz.
1. Gün
Kahvaltı
– Yarım greyfurt
– 1 dilim tost ekmeği
– Şekersiz çay / kahve
Öğle
– 1 dilim tost ekmeği
Akşam
– 2 dilim et
– 1 tabak yeşil fasülye
– 1 küçük elma
2. Gün
Kahvaltı
– 1 yumurta
– Yarım muz
– 1 dilim tost ekmeği
– Şekersiz çay/kahve
Öğle
– 1 tabak lor peyniri
– 3 tuzlu kraker
Akşam
– 2 sosis
– Yarım tabak havuç
– Yarım muz
3. Gün
– Kahvaltı
– 5 tuzlu kraker
– 1 dilim cheddar peynir
– 1 küçük elma
– Şekersiz kahve/çay
Öğle
– 1 katı yumurta
– 1 dilim tost ekmeği
Akşam
– 1 tabak ton balığı
– 1 tabak karnıbahar
– Yarım kavun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.91083/page-17713#post-43615591Hangisindesiniz orayada bakiyim canim
daha geçen 17iye girmedinmi saraycam sen niye vazgeçtin
hatta dondurma ve fıstık ezmeside varAnaaam ben normalde bu kadar yemiyorum kız hele diyetteyken muzu hayatta yimem :)
Bu diyet bizim yaşları aşıyor yasommAmerikan Kalp Vakfı Diyeti
1. Gün
Kahvaltı
– Yarım greyfurt
– 1 dilim tost ekmeği
– Şekersiz çay / kahve
Öğle
– 1 dilim tost ekmeği
Akşam
– 2 dilim et
– 1 tabak yeşil fasülye
– 1 küçük elma
2. Gün
Kahvaltı
– 1 yumurta
– Yarım muz
– 1 dilim tost ekmeği
– Şekersiz çay/kahve
Öğle
– 1 tabak lor peyniri
– 3 tuzlu kraker
Akşam
– 2 sosis
– Yarım tabak havuç
– Yarım muz
3. Gün
– Kahvaltı
– 5 tuzlu kraker
– 1 dilim cheddar peynir
– 1 küçük elma
– Şekersiz kahve/çay
Öğle
– 1 katı yumurta
– 1 dilim tost ekmeği
Akşam
– 1 tabak ton balığı
– 1 tabak karnıbahar
– Yarım kavun
Benim metabolizma yaşım 18 yapabilirim heheheeeallam yapcaktım ama 35 yaşı görünce vazgeçtimmm
Cuma zayıflama takımları var 7 deyiz..Hangisindesiniz orayada bakiyim canim
bende daha 17 den gün aldım yapabilirimBenim metabolizma yaşım 18 yapabilirim heheheee
zaten onları görünce ayar oldum, ben o kadar yemiyorumhatta dondurma ve fıstık ezmeside var
gurbet ne olmuş yaşımıza her iki kelimeden biri yaşlıyım desemde kendimi hala 17 sanıyom ben bak dün skini jeans giymeye kalktımBu diyet bizim yaşları aşıyor yasomm
Ayy o zaman zir geliyor canım gaza geleceğim 2-3 kg gitseprotein diyeti int. araştır bakalım, 2-3 kilo verirsin, ama neden bu kadar acele ediyorsun,varsın yavaş yavaş gitsin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?