aynen öyle yapıcam bir aksilik olmazsaozaman rahatlıkla yerdeğiştirisin evde de öğleni yersin
sağol kuzum :)güle güle kullan ablacım bende sıkıntıdan bi maske yaptım yüzüme
iyi geceler görüşürüz roksi :)herkese iyi geceler , yarın tüm gün dışardayım anca akşam girebilirim..akşama görüşmek üzere
Başlangıç kilom 68.5 bugün 68.0 canjmyumiti kilonu yazmadın sabah..listede olmak istiyor musun?
iyi geceler bende çıkcamherkese iyi geceler , yarın tüm gün dışardayım anca akşam girebilirim..akşama görüşmek üzere
Doğru bu yöntem iyiymiscanım ben öyle durumlarda çok az yiyorum herşeyden sıkıntı çıkmasın diye hem canımda çekmemiş oluyor fazla yiyince midem ağrıyor diyorum çok tatlı şeylerde mideme dokunuyor diyorum salata tarzılardan alıyorum daha çok akşamda salata yoğurt yapıyorum o günlerde
Tama ablam dediğon gibi yapimrabişim yediğin lokmalarımı sayacaklar..bir iki bişey al,bikaç çatal...sorarlarsa midemi üşütmüşüm herhalde ne yesem bulanıyor bugün dersin olur biter..
Tebrikler hülyamGünaydııııın :)
sabah 74,6 gördüm 600 gram gitmiş
merak ettim kız ne kadar gitmiş 69 mu yoksa
sen sağlıklı diyosan öyledir o zaman, ben hani aldıklarını kısa sürede veresin diye yaptığını zannettim ondan yaniKız ben sağlıklı gibi yazdım yaaa..tek yönlü değil Saraycam ben bu diyeti 3.hafta sonunda eklemelerle kendime uyarlıcam...sebze yemekleri eklicem öğlene...sabaha da yumurta...akşam yumurtası yerine salata eklemeyi düşünüyorum..
sağol canım, aslında ben monti gibi besleniyordum ama şu yumurtalı kahvaltılısından yapıyodum, şimdi ekmekli kahvaltısına geçtim :) umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde verilir kilocuklarımızı :)Evet yasom çok yardımcı oldu menu hazırlamamda sağolsun.
Sen de montici olmuşsun hayırlı olsun ....
ooo rekabet var haaoluuur ,tatlı kapışmaları severim
Kontesim bu tür diyetleri acil ameliyat olması gereken ama kilosu çok olanlara verilen bir diyet bide kardiyolojinin onerdigi 3 günlük bir diyet vardı bizim arkadaşlar yapmisti güya 3 günde 3 kilo gibi ama kimse 3 kilo veremedi sen yaparmisin deherşeye hayırci ben
Hala içimden atamadığım sıkıntılarim var. Aslinda cok ağir şeyler yaşadim. Kendimi cok yıprattim halada kendime gelemedim. Kendim icin hicbirsey yapamaz hale geldim. Yeni yeni artik herseyi bir kenara birakip yeniden yaşamaya başliyorum. Cūnkū yaşayan bir ölūden farksizdim.diyetle pek alakasi yok bu yazdiklarimin ama ruh halim böyle arkadaşlar. Sizden ricam desteğinizi esirgemeyin benden.
bende giycem banane yaaaBu arada o dar kotları kızlar bende pek seviyorum keşke genç olaydim ve birazda uzun neyse ben bu boyla bu kilo yala bu yaşlada giyecem banene
bende yarın yapsam çok iyi olacak, ne kullanıyosun boyaben boyamı aldım bugün boyayacağım ama yoruldum
hadi rollam, başarılar, sana çok güveniyorumGünaydın bu sabah kilom 69.7 hedefim 60 boyun 1.60 kızlar haydi bismillah
günaydın, maşallahGünaydııııın :)
sabah 74,6 gördüm 600 gram gitmiş
günaydın aebenimGünaydın hanımlar ......
çok yemişsinGunaydin; ) kahvaltısı yazayım kacayim
2 dilim kızarmış ekmek yarım portakal 50 ml kefir 1 parça peyniraksama gorusuruz
kıyafetler enaz 600 gramdır saraycam 1 kilo bence o...günaydın kızlar, oh be dün acıcık kaçamakla atlattım, bu gün daha iyiyim 400 gr da eksim var, hemde kıyafetle tartıldım
bence de öylekıyafetler enaz 600 gramdır saraycam 1 kilo bence o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?