kolay gelsin canım allah kolaylık versin.bende temizliğe giriştim açtım buhar makinemi tooos tooos sesiyle temizlik yapıyom
slm gurbet sende bikaçgüne bizden biri olacaksın merak etmeHayırlı bir gūn diliyorum būtūn arkadaşlarıma. Masallah hızınıza sohbetinize yetişemiyorum. Oku oku bitiremedim. Ne gūzel arkadaşliklar kurmuşsunuz. Allah bozmasın insallah.
geçmiş olsun rolla dişçi kötü benimde bayağı işim var dişçide ama malesef korkudan gidemiyorum. allah yardımcın olsun bu arada menün hakkkındaki yorumum sabah güzel kahvaltı yap mümkün olduğunca vaktin varsa o zaman günün daha enerjik geçer.Kızlar merhaba sabah iki dilim çavdar ekmeği arasında peynir maydanoz
Şekersiz çay
Ara yoğurt 3 kuru kayısı 1 bütün ceviz tarçın
Dişçide randevum vardı oraya gittim sonra işe geldim
Öğle kıymalı tarhana ıspanak yemeği yoğurt
şimdilik bu kadar spor hâlâ yok akşam vakit bulursam yapıcam ağzım hâlâ uyuşuk yediğimden birşey anlamadim
iyiyim canım, öğlen kızım geldi, doktor barbi bebek aldırmış babasına :) onun sevincine hiç bir şey yemedi, biraz önce gittiler.saol saraycam nasılsın canım?
tumiti hoş geldin inşallah istediğin kiloya inersin canım
geçmiş olsun rolla dişçi kötü benimde bayağı işim var dişçide ama malesef korkudan gidemiyorum. allah yardımcın olsun bu arada menün hakkkındaki yorumum sabah güzel kahvaltı yap mümkün olduğunca vaktin varsa o zaman günün daha enerjik geçer.
ooo portakal diyeti yapanlar harika kilo veriyorsunuzBende sabah 62.3 çıktım400 gr gitmiş düne gore
vaktin olursa sende sık sık uğra canım,Hayırlı bir gūn diliyorum būtūn arkadaşlarıma. Masallah hızınıza sohbetinize yetişemiyorum. Oku oku bitiremedim. Ne gūzel arkadaşliklar kurmuşsunuz. Allah bozmasın insallah.
oy oy bugün resimlerinize baktım çok büyümüştür şimdi kuzucuk benim yerime ikisinide öp canım kv selamlar.iyiyim canım, öğlen kızım geldi, doktor barbi bebek aldırmış babasına :) onun sevincine hiç bir şey yemedi, biraz önce gittiler.
hangi marka kullanıyorsun, bir ara beko markadan alayım dedim ama ses çok oluyormuş, çocuklarla zorlanırım diye erteledim almayı,bende temizliğe giriştim açtım buhar makinemi tooos tooos sesiyle temizlik yapıyom
Kızlar merhaba sabah iki dilim çavdar ekmeği arasında peynir maydanoz
Şekersiz çay
Ara yoğurt 3 kuru kayısı 1 bütün ceviz tarçın
Dişçide randevum vardı oraya gittim sonra işe geldim
Öğle kıymalı tarhana ıspanak yemeği yoğurt
şimdilik bu kadar spor hâlâ yok akşam vakit bulursam yapıcam ağzım hâlâ uyuşuk yediğimden birşey anlamadim
rolla benim diğer günlükten arkadaşım,
Rolla m yasomun dediklerine kulak ver bence, kendisi diyet konusunda, diyetisyenler kadar bilgilidir canım.
a.s. canım, bir ara foto koyayım ya, iyice boşladım orayı,oy oy bugün resimlerinize baktım çok büyümüştür şimdi kuzucuk benim yerime ikisinide öp canım kv selamlar.
utandrma saraycam ya sizin bilgilerinizin yanında benimki pek işe yaramaz sayenizde öğrendiklerim . evet bende diyorum ben bu niki nerde görmüştüm çok sevindim rolla burda tanıştık inşallah o kötü kilolarımızı burda beraber vereceğiz bende pek umut olmasada
protein diyeti int. araştır bakalım, 2-3 kilo verirsin, ama neden bu kadar acele ediyorsun,varsın yavaş yavaş gitsin,Kızlar ben sabırsız adamım söyle bir haftada 2-3 kilo verilecek bir diyet yok mu
hg ermus kendini tanıtırsan bizde seni tanımış oluruz canımbeni de alır mısınız aranıza
yorumun için teşekkür ederim soyledilerini dikkate alicam cnmgeçmiş olsun rolla dişçi kötü benimde bayağı işim var dişçide ama malesef korkudan gidemiyorum. allah yardımcın olsun bu arada menün hakkkındaki yorumum sabah güzel kahvaltı yap mümkün olduğunca vaktin varsa o zaman günün daha enerjik geçer.
Arçelik buharika benim ki,,...memnunum :)hangi marka kullanıyorsun, bir ara beko markadan alayım dedim ama ses çok oluyormuş, çocuklarla zorlanırım diye erteledim almayı,
geçmiş olsun canım, afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?