Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Kızlar merhaba sabah iki dilim çavdar ekmeği arasında peynir maydanoz
Şekersiz çay

Ara yoğurt 3 kuru kayısı 1 bütün ceviz tarçın

Dişçide randevum vardı oraya gittim sonra işe geldim

Öğle kıymalı tarhana ıspanak yemeği yoğurt

şimdilik bu kadar spor hâlâ yok akşam vakit bulursam yapıcam ağzım hâlâ uyuşuk yediğimden birşey anlamadim

Hayırlı bir gūn diliyorum būtūn arkadaşlarıma. Masallah hızınıza sohbetinize yetişemiyorum. Oku oku bitiremedim. Ne gūzel arkadaşliklar kurmuşsunuz. Allah bozmasın insallah.
slm gurbet sende bikaçgüne bizden biri olacaksın merak etme dün yazdıklarına cevap veremedim okudum ama işteydim . insülin direncin olma ihtimali çok fazla bende öyle iştah patlamaları yaşıyodum içimden bir canavar çıkıyordu sanki doymuyordum tabi çok şükür o günleri atlattım sana tavsiyem gı değeri yani glisemik indeksi düşük beslenirsen ve yürüyüş yaparsan o iştah patlamalarından kurtulacan ben 8 9aydır pilav makarna hiç yemedim meyve bile sınırlı şimdi öyle iştah patlamaları yaşamaıyorum sen bizden bıkmassan biz senden bıkmayız lütfen burayı terketme ve karış aramıza ne zaman kilo verdiğini anlayamıyacaksın.

geçmiş olsun rolla dişçi kötü benimde bayağı işim var dişçide ama malesef korkudan gidemiyorum. allah yardımcın olsun bu arada menün hakkkındaki yorumum sabah güzel kahvaltı yap mümkün olduğunca vaktin varsa o zaman günün daha enerjik geçer.

rolla benim diğer günlükten arkadaşım,

Rolla m yasomun dediklerine kulak ver bence, kendisi diyet konusunda, diyetisyenler kadar bilgilidir canım.

bende temizliğe giriştim açtım buhar makinemi tooos tooos sesiyle temizlik yapıyom
hangi marka kullanıyorsun, bir ara beko markadan alayım dedim ama ses çok oluyormuş, çocuklarla zorlanırım diye erteledim almayı,

geçmiş olsun canım, afiyet olsun

rolla benim diğer günlükten arkadaşım,

Rolla m yasomun dediklerine kulak ver bence, kendisi diyet konusunda, diyetisyenler kadar bilgilidir canım.
utandrma saraycam ya sizin bilgilerinizin yanında benimki pek işe yaramaz sayenizde öğrendiklerim . evet bende diyorum ben bu niki nerde görmüştüm çok sevindim rolla burda tanıştık inşallah o kötü kilolarımızı burda beraber vereceğiz bende pek umut olmasada

yok kız ben pek anlamıyorum diyetten, ama metabolizmam iyi çalışıyor, kaçamak yapmasam güzel veriyorum ama

canım sana iltifat değil söylediklerim gerçek, sen aebenim, hülyam hakikaten hem bilgili, hem yardımcı oluyorsunuz, buraya gelenler şanslı bu bakımdan

sen 60 ıda göreceksin, bak gör, bundan sonra tıkır tıkır gidecek kiloların

yorumun için teşekkür ederim soyledilerini dikkate alicam cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…